Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ha ha, ξέρω σπάει η καρδιά σου να τρως τη βασιλόπιτα με επικάλυψη σοκολάτας, όλοι μας το παθαίνουμε όταν τη δοκιμάζουμε. Αισθανόμαστε χρησιμοποιημένοι και αναλώσιμοι αλλά ξέρουμε ότι υπηρετούμε το μεγαλύτερο καλό και δε μας πειράζει. (Εσύ υπερκινητική χθες εγώ σήμερα).
ΟΚ! Ηope it helps~!
Jan 02 2012 11:25
Kai → Vagelio
XD Κι όμως υπάρχει κι άλλη εξήγηση, σε μπέρδεψε λίγο ο σχεδιασμός. Απλά ο από κάτω χαρακτήρας δεν είναι άνδρας και ο από πάνω δεν είναι ο Nicolas
[spoiler]
[IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Gangsta/8047306.jpg[/IMG]
[IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Gangsta/img037.gif[/IMG]
[/spoiler]
Jan 02 2012 08:50
Vagelio → Kai
Νοpe, δεν το είπα γι' αυτό, απλώς το είχε κάνει τόσο awesome που δεν μπόρεσα να μην το αναφέρω XD, so γενικά δεν περιμένω κάτι (έχω το το acid town στην άκρη αν αισθανθώ τίποτα περίεργες ελλείψεις:himitsu:).
Όσο για τα shippings, είναι meh άμα δεν έχει πεταχτεί υπονοούμενο από το original έργο.
Ούτε εγώ έχω ακουστά κάποια άλλη δουλειά της. Αλλά το character design μου γυρωφέρνει τόσο πολύ (διαφώτησε με εσύ που διαβάζεις το μάνγκα της και την ξέρεις καλύτερα).
[URL]http://img171.imageshack.us/img171/7691/30750322491605090083710.jpg[/URL]
Την εικόνα την είχα πετύχει σε μια γκαλερί στο pixiv που είχε πόσοτητες original art από gangsta, γι' αυτό υπέθεσα ότι ήταν το account της kosuke (ή κάποιος αντέγραφε το στυλ της, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση :hahaha:) και απ' όσο θυμάμαι είχε κάτι γρήγορα stripάκια με oc, όχι από το gangsta όμως. Αν μπορούσα να το ξαναβρώ θα σου έστελνα και το link T^T
Jan 02 2012 04:13
Kai → Vagelio
Στο manga πάντως στοιχεία shounen-ai δεν έχω δει καθόλου, το αντίθετο μάλιστα, και είναι λογικότατατο μιας και είναι seinen. Δεν ξέρω αν θα σε απογοητεύσει φυσικά αυτό, αλλά μόνο του δεν έχει. Βέβαια έχω δει shippings από το πουθενά, οπότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τη φαντασία σου.
Σε δουλειές που είχε αναβάσει στο pixiv έπαιζαν κανονικότατα hetero pairings σε πολλά. Spoiler μεν αλλά anyway, το καλό είναι ότι μπορείς να δεις χαρακτήρες που έρχονται. Επίσης είναι η μόνη δουλειά της απ' όσο ξέρω, επισήμως τουλάχιστον (checked with mangaupdates). Υπάρχει περίπτωση να την μπερδεύεις με άλλη;
Το manga δυστυχώς δεν έχει περάσει ακόμα τα σύνορα της Ιαπωνίας για αγγλική έκδοση αλλά εύχομαι μια μέρα να το κάνει και μάλιστα να το πάρει και καλή εκδοτική. Θα το τιμήσω standar.
Jan 02 2012 03:31
Vagelio → Kai
Kι εγώ τα έχω δει τα character design της mangaka, badass-looking κοπελιές στο full και είχε κάνει και ένα ελαφρώς shounen ai αν θυμάμαι καλά (teh nosebleeds σε αυτό).
Θα το αρχίσω όσο πιο σύντομα μπορώ, κάτι μου λέει ότι θα το λατρέψω.
Jan 02 2012 03:18
Kai → Kamen Tantei Zura
[quote]Πέθανα απλά.[/quote]
[img]http://fc03.deviantart.net/fs49/f/2009/230/7/3/Phoenix_Ikki_by_saintofstars.jpg[/img]
[SIZE="5"]Γίνε κι εσύ ένας Φοίνικας.[/SIZE]
Jan 02 2012 03:06
Kai → Fallen_Mpougatsa
Για κάποιον λόγο είμαι σε υπερένταση αυτή τη στιγμή και το μάτι είναι γαρίδα. Όχι, δεν ήπια καφέ, τ' ορκίζομαι. Μάλλον πρέπει να είχε κάτι η επικάλυψη σοκολάτας της βασιλόπιτας που κόψαμε σήμερα. Έφαγα 2 κομμάτια καθαρά από ενδιαφέρον γιατί είχα μυριστεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Πρόσφερα τον εαυτό μου θυσία και έγινα πειραματόζωο για το καλό της ανθρωπότητας που κάποτε θα κατακτήσω.
Και thanks, I shall check it later!
Jan 02 2012 03:03
Kai → Vagelio
Kukuku. Να το αρχίσεις. Δεν μπορεί κάποια στιγμή θα βρεις τον χρόνο. Προσωπικά τον Worick απλά τον συμπαθώ, είναι πολύ οκ. Αγαπημένος μου είναι ο Dr. Theo και από το duo o Nicolas. Γενικότερα για τα λίγα κεφάλαια που έχουμε δει έχει εμφανίσει αρκετούς χαρακτήρες και αν κρίνουμε και από σχέδια που έχει η mangaka στη σελίδα της στο pixiv έχουμε να δούμε πολλούς ακόμα.
- Λατρεύω το σχέδιό της.
Jan 02 2012 03:01
Kai → Hanzo
Ζω με την ελπίδα ότι κάποια μέρα θ' ανοίξουν όλοι τα μάτια τους ν' αντικρίσουν την απεραντοσύνη του σύμπαντος και θα νιώσουν το Cosmos να φλέγεται τόσο μέσα τους που δε θα μείνουν μόνο στο anime αλλά θα διαβάσουν και το manga του Lost Canvas.
Και επειδή δεν θα τους είναι αρκετό θα αναπτύξουν και μαζοχιστικές τάσεις και θα δούνε και το original επειδή θα είναι όλοι τους Φοίνικες και δεν θα τους σκοτώνουν με τίποτα οι διάλογοι που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα απο Φώσκολο. Μάλιστα θα τους αρέσουν από πάνω. Και καθώς τα γράφω όλα αυτά νομίζω πως άρχισες να νιώθεις και εσύ το Cosmos μέσα σου, το ξέρεις ότι δεν είναι τυχαίο που σε προσέλκυσε το σχόλιο.
Δεν βλέπω την ώρα παρόλο που πλησιάζει. :if:
Θελω να speedάρει ο χρόνος καθώς οι fans είναι σε ecstasy και προσπαθούν να δρουν τον ρυθμό παρόλο που δεν πρέπει να είναι careless. Αλλά ο χρόνος λέει mada mada dane και δεν λέει να περάσει.
Ναι, έχω πάρει ληγμένα. "DON!"
Jan 02 2012 02:59
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ha ha ha, βλέπω μέσα είμαστε βραδυάτικα! Και μόλις σου στειλα και το mail! ^^
Jan 02 2012 02:57
Vagelio → Kamen Tantei Zura
Aκόμα καλύτερα =ω= (και αν κάνει και comic relief θα κόψω φλέβες για χάρη του XD)
Βγαίνουν συχνά chapter? Bλέπω ωραίο σχέδιο, βλέπω την λατρεία που τρέφετε εσύ και η kai και το σκέφτομαι.
Jan 02 2012 02:51
Kamen Tantei Zura → Vagelio
Δεν είναι τόσο bishounen ο Worrick. Είναι πιο manly~ Αλλά κοίτα το σενάριο του Gangsta. Είναι ωραίο.
Jan 02 2012 02:47
Vagelio → Kai
Εγώ τώρα βλέπω τα worick cosplays που πόσταρες και ψήνομαι ν' αρχίσω το gangsta (το οποίο το σκεφτόμουν καιρό τώρα). O ελεύθερος χρόνος είναι μετρημένος όμως Τ^Τ
Jan 02 2012 02:45
Kamen Tantei Zura → Kai
[QUOTE=Kai;552617]
:congrats: [SIZE="3"]Μπράβο σε όσους απόλαυσαν και τη δεύτερη season του[B] Saint Seiya - The Lost Canvas[/B]. Ξέρω πως είσαστε εκεί έξω και νιώθετε το Cosmos μέσα σας.[/SIZE][/QUOTE]
Πέθανα απλά.
Jan 02 2012 02:44

This status update has reached the maximum number of replies allowed