Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamen Tantei Zura → Kenny

Γεια! Καλή Χρονιά καταρχήν~ Χρόνια πολλά. Και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος. Να σου κάνω μια ερώτηση; Οκ για το Prince of Tennis δεν υπάρχει θέμα, στο υπάρχον thread θα συζητάμε μιας και είναι sequel. Το Saint Seiya The Lost Canvas δεν μπορεί να έχει διαφορετικό thread; Είναι άλλωστε prequel σαν το Fate/Zero και έχει διαφορετικό story και χαρακτήρες. Αυτό γιατί να μην έχει σαν το Fate/Zero;
Jan 02 2012 17:47
Photo

Hazuki → Lord Leon

O diskos paizei akoma i ton poulises?
Jan 02 2012 17:22
Photo

Kennyiristella

Και κόψε το δούλεμα με τον zennith666. :hihi2:
Jan 02 2012 17:19
Photo

zennith666 → iristella

Πάντως αυτό για το moe πρέπει να το διορθώσουμε a.s.a.p. Θα σε βάλω σε daily practise μέχρι να αριστεύσεις και να μπορείς να ρίχνεις αναίσθητο άτομο με ένα wink σε απόσταση 1 μιλίου!!!
Jan 02 2012 17:18
Photo

KennyKai

Βλέπω δεν είχα και τόση επιτυχία τούτη τη φορά... τα περισσότερα τα είχες προσθέσει ήδη. Γιατί όμως τέτοια τάπα για τα Six Half και Youko x Boku SS; Όσο για το 7O3X... λίγο πολύ αυτό που λέει και στο εξώφυλλο είναι - competitive quiz bowls. Από τη στιγμή που σ' αρέσουν τα trivia games, υποθέτω ότι θα το βρεις τουλάχιστον catchy. Just give it a try. Και μόνο το γεγονός ότι υπάρχει κάποιος που κάνει αυτό -> :tensai: τουλάχιστον μία φορά ανά πέντε σελίδες αρκεί για να σε πείσει, πιστεύω. :hahaha: Πάμε τώρα και στα δικά σου... [SPOILER]Natsuzora ni, Kimi to Mita Yume < Ahead of you. :P Natsuyuki Rendez-vous < Χμμμμμμ. Reading list με επιφύλαξη. Imawa no Kuni no Alice < Μόνο ένα chapter. >__< Τεσπά, reading list. Gozen 3-ji no Muhouchitai < OK, αυτό το ξεκινάω τώρα. Και βλέπω έχει και sequel. Θα περάσουμε καλά. :3 Totsugami < Reading list με επιφύλαξη κι αυτό. Sekine-kun no Koi < Άλλο ένα που θα διαβάσω ASAP. Eien no With < Χμμ. Θυμάμαι που είχα διαβάσει παλιά το Helen ESP και το είχα βρει πολύ γλυκό και συγκινητικό. Θα καταφέρω να νιώσω ξανά το ίδιο με μια παρόμοια ιστορία; Θα δείξει. Reading list. Usotsuki Lily < Δεν το είχες αναφέρει, αλλά δεν με ψήνει κιόλας tbh. Έχω διαβάσει τόσα πολλά gender bender τον τελευταίο καιρό που έχω κορεστεί/κουραστεί πια. Ίσως στο μέλλον. Εκτός πια κι αν διαφέρει τόσο πολύ από κάθε άλλο gender bender. Naruto, Bleach < Τρέχω λέμε. :P[/SPOILER]Αργότερα σήμερα (ή αύριο) θα σου δώσω μερικά ακόμα, έτσι για να αναπληρώσω. :hihi2:
Jan 02 2012 17:10
Photo

Kennyiristella

[I]Ένα χρόνο αργότερα, η απάντηση...[/I] Αυτά τα λες επειδή εσένα δεν σ' αρέσουν τα hentai :P (και δικαίωμά σου φυσικά, και δεκτόν). Αλλά όλες οι κοπέλες που ξέρω που τους αρέσει να βλέπουν hentai, λίγο-πολύ τα ίδια με μας τους μαντράχαλους βλέπουν... άντε να διαφέρουν 2-3 πιο hardcore τίτλοι. Συνεπώς, δεν υφίστανται "hentai for men" και "hentai for women". Όλα hentai είναι, take 'em or leave 'em. Επιμένεις όμως στη γενίκευση του "όλα fanservice είναι στο κάτω-κάτω" (με συνεπαγόμενο implication ότι οι ecchitards είναι εξίσου ενοχλητικοί με τις fujoshi στις οποίες προαναφέρθηκα*). If you wanna go down that path, at least do it right. Fanservice είναι πολλά περισσότερα πράγματα από ένα βρακί, ένα βυζί, ή ένα yaoi innuendo. Fanservice είναι [b]οτιδήποτε βρίσκεται εκεί αποκλειστικά και μόνον προς τέρψη του θεατή, δίχως να προχωράει το ίδιο την πλοκή[/b]. Φοράει όμορφα ρούχα ο πρωταγωνιστής; Fanservice. Είναι γυαλιστερό και badass το mecha που κυβερνάει; Fanservice. Παίζει εξαιρετικά εθιστική μουσική από πίσω; Fanservice. Είναι ειδυλλιακό το γύρω τοπίο; Fanservice. Είναι απρόσμενα λεπτομερές το animation στις σκηνές μάχης; Fanservice. Όπως καταλαβαίνεις, fanservice είναι πολλά πράγματα που θα δίσταζες να αποκαλέσεις έτσι, διότι έχει επικρατήσει λανθασμένα το "fanservice" να το χρησιμοποιείτε αποκλειστικά και μόνο σαν υποτιμητικό monicker για οτιδήποτε έχει έστω και μια υπόνοια sex μέσα του. Και ερωτώ ευθύς αμέσως: γιατί τέτοιο discrimination εναντίον του ερωτικού fanservice; Και γιατί ξέρω 'γώ είναι morally superior το mecha fanservice από το ecchi fanservice; (Πόσο μάλλον το ξυλίκι fanservice, huh; - για να μην ξεχνιόμαστε.) But I digress... Μ' όλη αυτή την κουβέντα περί fanservice κινδυνεύουμε να χάσουμε το point,το οποίο είναι ότι κάποιοι/ες μισούν το φύλο τους, κι αυτό είναι άρρωστο. Κι άντε, ήθελε να το κάνουν yaoi, πάει στο διάολο, αλλά "eww, there's a girl in there"; Πάει καλά; (* Σοβαρά τώρα, πόσες φορές έχεις στ' αλήθεια ακούσει να λένε για μια σοβαρή σειρά "ήθελα περισσότερα βρακιά"; XD Και δεν λέω ότι αποκλείεται να το σκέφτηκε κανείς τους κρυφά έστω και μία φορά... αλλά τουλάχιστον δεν υποτιμούν τον εαυτό τους με το να το γράψουν κιόλας.)
Jan 02 2012 17:03
Photo

zennith666 → iristella

Sorry καρδιά μου αλλά δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα εκπληρώσει τις Yaoi επιθυμίες σου!!!
Jan 02 2012 16:59
Photo

Kalamaris → Anelis

Me too :nanana: Ah those last 5 seconds killed me..
Jan 02 2012 15:52
Photo

Anelis → Kalamaris

Πω πω [URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=552608&postcount=60659"][B]γέλασα δυνατά[/B][/URL]. Να 'σαι καλά βρε kalamari!!!
Jan 02 2012 15:22
Photo

Kamui → Kai

Σωστά. Ανυπομονώ τη στιγμη που εμείς οι τρεις θα αποδείξουμε την καλλιτεχνική μας διαύγεια και θα στευθούμε με χρυσό στεφάνι δάφνης, όπως μας αξίζει.
Jan 02 2012 15:15
Photo

Jorg → Kai

Rejoice! :hahaha: [url]http://www.mangafox.com/manga/noragami/v01/c002/1.html[/url]
Jan 02 2012 15:11
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ναι ε? Καλά δεν είναι ότι θα το πετάξει αλλά και από μόνος του ο bro μου είπε ότι προτιμάει να βλέπει anime με παρέα οπότε και μέτριο να ναι κάτι για τα γούστα του θα το δει με τον άλλον. Τώρα αν βαρεθεί επειδή πρέπει να φύγει και ξανά για τον στρατό θα δείξει! xD
Jan 02 2012 14:49
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Kakaka. Πάντως η πρώτη μάχη με Gold Saint αρχίζει στο 5 και τελειώνει στο 6ο επεισόδιο, αν θυμάμαι καλά (ήταν η πρώτη και ήταν μικρή αν δεν κάνω λάθος) αλλά και μέχρι το 3 γίνεται ένας μικρός χαμός. Ελπίζω να τον κρατήσει, είναι κρίμα να μείνει στα 3 πρώτα που δεν έχει να δείξει και πολλά. :ρ Από την άλλη είπες ότι δεν τον συγκινούν και πολύ τα shounen.
Jan 02 2012 14:23
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

E θα το αντέξω. :oo: Αρχίζω να φοβάμαι! Με τον αδερφό μου το άρχισα και είπαμε μέχρι το 3 θα δούμε μαζί. Αν δεν του αρέσει μέχρι τότε θα το συνεχίσω μόνη μου. Απλά και καθαρά!
Jan 02 2012 14:08
Photo

Anelis → OdyMonaxos

Thanks, τώρα πλέον είμαι μια χαρά. Καλή χρονιά και σε 'σένα!
Jan 02 2012 14:07