Jump to content

Community Status Updates

Photo

Osama Bin Laden → iristella

"Ps: O ζηλος του Osama για το Risk εχει αρχισει και με τρομαζει λιγο. Νομιζω αν με δει στο δρομο θα με σφαξει for real."
May 17 2013 14:57
  • Osama Bin Laden's Photo
    Osama Bin Laden
    Γιατί, τι έκανα; :P
    May 17 2013 14:58
  • iristella's Photo
    iristella
    Τιποτα τιποτα. Απλα βλεπω σετακι message και μενος στο game και περιμενω τους ninja να χτυπησουν το σπιτι μου.

May 17 2013 15:10
  • Osama Bin Laden's Photo
    Osama Bin Laden
    Μην ανησυχείς. Εάν το επίθετό σου δεν είναι "Lannister" στην πραγματική ζωή, δεν κινδυνεύεις... Μπορεί... Ίσως... (grabs his sword).

Καλή συνέχεια :P
    May 17 2013 15:29
Photo
  • mono's Photo
    mono
    ΕΓΩ ΝΑ ΣΤΗ ΣΗΚΩΝΩ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΡΦΩΝΕΙΣ!
    May 17 2013 14:08
Photo

OdyMonaxos → Night Wizard Seal

The black hole is dark and full of terror!!!
May 17 2013 12:53
  • Night Wizard Seal's Photo
    Night Wizard Seal
    I know my dear knight. May the lord of light keep you flame protected by the evil cold!
    May 17 2013 13:41
Photo

Anelisiristella

Dude δες vampire diaries ASAP. Epic episode is epic.
May 17 2013 10:45
  • iristella's Photo
    iristella
    ok τρεχω.
    May 17 2013 11:27
Photo

zennith666

Πόσο γαμάτο είναι να ψάχνεις επι ώρες ένα πρόγραμμα για να κάνεις μια ορισμένη δουλειά,να απελπίζεσαι και να σκέφτεσαι ότι δεν υπάρχει αυτό που ψάχνεις και πάνω που παρατάς αυτη την ιδέα και προσπαθείς να βρεις άλλο τρόπο για να κάνεις την δουλειά σου,βρήσκεις το τελειότερο πρόγραμμα που υπάρχει για να υλοποιήσεις την αρχική σου σκέψη.Epic god luck is epic.
May 17 2013 00:08
Photo

amaya3 → Tristessa

yr icon is a beacon of light ;w;
May 16 2013 14:27
  • Tristessa's Photo
    Tristessa
    yup, yu~ki is such a kawaii BAMF
    May 16 2013 21:12
  • amaya3's Photo
    amaya3
    super kawaiii creature of magnificence
    May 16 2013 21:38
  • Tristessa's Photo
    Tristessa
    and excellent fashion sense
    May 16 2013 22:10
Photo
  • Anelis's Photo
    Anelis
    1. Έπρεπε να είχα βάλει το χ, ξεχάστηκα, ευτυχώς το λέει στον τίτλο. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν συνήθως στο TEDx καθότι βρίσκω το συγκεκριμένο παραπάνω από αξιόλογο.
    2. Δική σου γνώμη με την οποία τυχαίνει να διαφωνώ, καθώς δε συμφωνούν όλοι στο ότι είναι αυτονόητα ή γνωστά αυτά.
    3. Δεν είναι δυνατόν να τα αναφέρει όλα, γι αυτό και στέκεται σε κάποια. Βγαίνει όμως και μιλάει, πράγμα που είναι σημαντικό βήμα. Είναι πιο εύκολο να μιλήσεις για κάποια πολύ βασικά πρώτα βήματα πριν μιλήσεις για τη θρησκεία, ένα θέμα που εύκολα τσιτώνει και κλείνει τα αυτιά μερικών.
    4. Feninazi είναι υποτιμητικός όρος που δεν μπορείς να πεις ότι είναι συγκεκριμένη ομάδα καθώς ως derogatory term χρησιμοποιείται κυρίως από σεξιστές/μισογύνιδες ως επίθεση σε φεμινιστικές ιδέες γενικότερα. Οπότε το να μιλάς σαν να είναι κανονική ομάδα για την οποία μάλιστα οι φεμινίστριες έχουν και συγκεκριμένη άποψη...είναι μάλλον προβληματικό.
    May 16 2013 09:47
Photo
Photo
  • Tristessa's Photo
    Tristessa
    δεν έχω δει ποτέ Star Trek, should I return my geek card?
    May 16 2013 12:25
  • Anelis's Photo
    Anelis
    Κ εγώ, αλλά I was born ready!
    May 16 2013 12:29
Photo
Photo

Night Wizard Seal → Six Winged Angel

Btw, αυτός ο Πολύδωρος στο Fb εγώ είμαι. :P Επίσης έκανα αντ και τον αδερφό σου(η κέιτο μου το είπε :P) add καταλάθος. XD
May 15 2013 21:25
  • Six Winged Angel's Photo
    Six Winged Angel
    ¨Ελα ρε συ! Καλά που το πες, ιδές δεν είχα :P Να περνάς να γελάμε σε τίποτα 5000 fans, lol.
    May 15 2013 22:20
  • Keito's Photo
    Keito
    Sorry, μπερδεύτηκα, και για μια στιγμή νόμιζα πως ο αδερφός σου, είναι εσύ και εσύ ο αδερφός σου, και απάντησα λάθος στο φώκι. <_<
    May 16 2013 15:16
  • Night Wizard Seal's Photo
    Night Wizard Seal
    Ε καλά don't worry xD

May 16 2013 15:54
Photo

zoro77 → Mad_Hatter

εχω παρατηρησει οτι oποτε γραφω σε αθλητικα παντα λιγο αργοτερα εμφανιζεσαι(χωρις να γραφεις), εχω την εντυπωση οτι με χουν παρει χαμπαρι οτι βγαζω μερικες φορες φανατισμο. Προσπαθω οσο μπορω να μην δημιουργω flame αν και μερικες φορες μου βγαινει. Σορρυ γι αυτο.
May 15 2013 00:46
  • zoro77's Photo
    zoro77
    και στου ποδοσφαιρου και στου μπασκετ :P
    May 15 2013 22:30
  • Mad_Hatter's Photo
    Mad_Hatter
    lol μην ανησυχείς, κανένα πρόβλημα απλά έτυχε να διαβάζω αυτά τα threads
    May 16 2013 18:56
  • zoro77's Photo
    zoro77
    ναι ολα οκ xD
    May 17 2013 14:28
Photo

1451 → OdyMonaxos

Μπανεράκι πάντως έχετε βάλει εκεί. Ενώ εδώ, ένα χρόνο έχουμε αλλάξει φόρουμ κι ακόμα. http://youtu.be/P59j9GA_eNs
May 14 2013 22:47
  • OdyMonaxos's Photo
    OdyMonaxos
    "Δε μας χέζεις ρε Νταλάρα;" XD
    May 14 2013 23:02
Photo

zoro77 → Drakoumel

γεια σου φιλε, οτι θες πες μου :P
May 14 2013 22:28
Photo

zoro77 → Kaidou

Aπο σενα ρε φιλε δεν το περιμενα να χεις τετοια αποψη . Οχι να μην πας τον Ολυμπιακος, καλα κανεις παναθηναικος εισαι κι εγω δεν παω τον Παναθηναικο, αλλα, αλλο να κατηγορει καποιος την αντιπαλη ομαδα. και αλλο να κατηγορει τους φιλαθλους που υποστηριζουν την αντιπαλη ομαδα, και τυχαινει αρκετοι στην καθημερινοτητα μας να ναι και φιλοι μας και μπορει και κολλητοι.
May 14 2013 21:40
  • zoro77's Photo
    zoro77
    Οχι ρε φιλε δεν τα παιρνω της μετριτης μην ανησυχεις, ισα ισα αν ηθελα να γνωρισω καποια ατομα απο εδω μεσα στους 3 πρωτους εισαι μεσα και τωρα εδω και κανα μηνα θα ψηνομουν να γνωριζα κανα παιδι τουλαχιστον απο το One Piece subforum που μιλαμε σχεδον καθε βδομαδα. Απλα με σκαλωσες λιγο γιατι πιστευω σε αυτην την νοοτροπια συνολικα ειμαστε ολοι ιδιοι, απο την αποψη οτι και ενας Παναθηναικος αν ηταν στην ζωη του Ολυμπιακος, τα ιδια θα εκανε και το αντιστροφο. Εννοειτε peace!! Οne Piece :P
    May 14 2013 22:04
  • Kaidou's Photo
    Kaidou
    Σορυ,τωρα ειδα το reply σου...Μια απο τα ιδια,εισαι μεσα τοπ που θα ειχε φαση να γνωρισω :)

Btw,μολις τελειωσα το FMA borthehood,στο συστηνω ανεπιφυλακτα!Τρομερο story υπεροχα soundtracks και γεματο drama και epic σκηνες!Αμα το δεις σταντε θα το βαλεις στα top 3,εγγυωμαι για αυτο!
    May 18 2013 14:56
  • zoro77's Photo
    zoro77
    Το εχω δει φιλε μου το FMAB και ειναι στα top 3..
    Aν σου αρεσουν αστυνομικα δες το monster. Θα πορωθεις και με αυτο
    May 19 2013 21:09