Community Status Updates

zoro77 → Spaceman
Οχι φιλε δυστυχως δεν το ξερω. Νομιζω δεν εχουν τιμωρηθει ακομα αυτοι πο τον βαρεσαν,

-
zoro77
Ασε φιλε δεν το χω παιξει και οσο τελειωνει το Τσ. Λ κλαιω. Τουλαχιστον επιασα το στοιχημα την ημερα του τελικου, Μαλαγα x Μιλαν x και Παρι 2 :P
Για το θεματακι με τον Ευθυμιαδη ρωτησα καποιους μεγαλυτερους καιπιο ψαγμενους μου ειπαν οχι ακομα να τιμωρηθει καποιος και μαλλον ειναι ξεχασμενη υποθεση.
May 14 2013 21:45 -
Spaceman
Ξέρεις σε ρώτησα γιατί ένα φιλαράκι έχει παίξει από τις αρχές Σεπτέμβρη ένα 10ευρο στη Μπάγιερν όταν έδινε απόδοση 10.00 Μέχρι στιγμής του έχει κάτσει ωραία
May 14 2013 21:48 -
zoro77
Κι εγω Σεπτεμβρη το χα γραψει και αληθεια φιλε οτι δεν κοιταξα καν αποδοση. Απλα το πα ετσι, οχι για τρολλινγκ αλλα επειδη καποιες φορες κατι τετοιες φλασιες μου πετυχαινουν. :P Στο στοιχημα φιλε δεν παιζω τετοια με νικητη διοργανωσης, παιζω μονο ματσακια. Καλη επιτυχια στον φιλο σου μακαρι να το κερδισει, θα ναι μεγαλη η μαγκια του.
May 14 2013 21:57

jiohnis → Itachi Akatsuki
Hello ! Άμα θες να δεις mkv με το PS3 θα πρέπει να τα κάνεις stream από το PC/Laptop σου . Για να γίνει αυτό πρέπει να είναι συνδεδεμένα στο ίδιο router (με ethernet cable καλύτερα και όχι wireless ) . Για να το κάνεις αυτό επίσης θα χρειαστείς ένα πολύ χρήσιμο πρόγραμμα που λέγεται PS3 Media Server . Είναι δωρεάν και το κατεβάζεις από εδώ : http://www.ps3mediaserver.org/ Άμα έχεις ερωτήσεις πες μου !!

Anelis → Osama Bin Laden
Σου έβαλα spoiler tag για τη 2η σεζόν στο ποστ σου στο got.

-
Osama Bin Laden
Ουπς, το είχα ξεχάσει ότι αυτό με τον Stannis αποτελεί spoiler.
Συγγνώμες.
May 13 2013 20:44

Kai → redqueen
Το Marionette ήταν το webtoon που έψαχνες, είχες γράψει και στο thread.

-
Kai
Είναι ίσα-ίσα για να αλλάξουν τα Clothes. Του Χαρουτο φαινόταν πιο νορμάλ από τα υπόλοιπα, άντε και τις Γιουνα. Των υπολοίπων είναι απλά άθλια.
May 15 2013 06:07 -
redqueen
Ναι αντε η Γιουνα ειναι κι κοπελα , τα αγορια α καλα !!!Ειδικα το σουπερ εφε με τν γιο του Αρη που χε δυο στολεσ εξαιρετικο!!!>.>
Κι του μικρου σκατου λεςκι βγηκε απο gundam!
May 15 2013 20:29 -
Kai
Being Eden is suffering. Το καλύτερο επεισόδιο είχε η αντιγραφή του Ikki, στο τέλος χάθηκε και στο ηλιοβασίλεμα. Τουλάχιστον το δικό του Cloth ήταν σχετικά νορμάλ σε σχέση με άλλων.
May 16 2013 08:07

GhostPrince → 1451
Eξελίχθηκές σε virus? nice name bro~! ;p also I love your set, Iesu <3

-
1451
Ώρα να εγκαταλείψω την ανθρωπιά μου. Metal is harder than flesh! Ty για τα καλά σου λόγια, στο σχέδιο είναι να αλλάζει το σετ κάθε μήνα.
May 13 2013 00:44

-
acid black cherry
thx man! δεν το εφτιαξα βεβαια εγω, το βρηκα καπου στο ινδερνετιον.
May 12 2013 07:48

Lord Leon → Warchief
Εχεις το θαυμασμο μου. Και ευγενικος και λογοπαιγνιο. Εγω παλι οταν το ειδα δεν μπορουσα να εκφρασω τιποτα τοσο πολιτισμενο. Θελω απλα να ξερασω χολη και φρυνους, για τις θρησκειες και οχι μονο. Τα σεβη μου.

-
Warchief
ΜΩΡΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ, ΕΚΤΡΩΣΗ ΚΑΚΟ
May 11 2013 23:33 -
Lord Leon
Εκφρασεις μαμας αλλαζουν αναλογα με το τι γραφει το χαρτι, μωρο κουκουλωνεται μην τυχον και φανει τιποτα πριν τελειωσει το βιντεο, και "τζηηηζος, τζηηηζος". Oh crap, I need something strong...
May 11 2013 23:37

-
Putin
πω και αυτός στο group του Noze είναι
έχασε με το που πήρε το εισιτήριο ;-;
Βασικά οκ υπάρχουν παίχτες στο επίπεδό του ή και καλύτεροι που δεν είναι και Tsubakis lol, απλά συχνά σε τέτοια πρωταθλήματα βλέπεις μεγάλα ονόματα getting bodied, τον Κόναν όμως για κάποιο λόγο δεν τον έχω για τέτοιο
Still, Souji, Kuresu, Konan/Matoi/Zekuzo/Noze, Dora/Film/Tahichi, Daiwa/Puromete/Goro, Dogura/Fenrichi/Mitsurugi, Yoshiki, Aru/Yutta. Οι πιθανοί νικητές του κάθε bracket, παντού τέρατα it ain't gonna be easy
Θα είναι εψαίσιο σκ το στρεαμάρουν και τσάμπα στο twitch οι ίδιοι I can't take it
May 11 2013 04:18 -
Mad_Hatter
Αυτό το σ/κ είναι? Ώρες?
Ναι ετσι το είπα για τον konan, αλλά its not like he is unbeatable or anything, just a feeling.
May 11 2013 05:12 -
Mad_Hatter
nvm, 19/5
May 11 2013 05:19

Night Wizard Seal → Six Winged Angel
Όσον αφορά για το ποστ που έκανες στην black hole, my thoughts exactly. Παραλίγο να λυγίσω :P

-
Six Winged Angel
Άσε ακόμα και το artwork μου έδωσε μια αίσθηση ψυχοπλακωτικού δέους.. μετά θυμήθηκα πως θέλω να έχω ζωή :P
May 10 2013 20:27

Hazuki → meidei
Rasberry pi και fedora παίζει, γενικά το έχεις δοκιμάσει σαν cheap lamp server, αν ναι μπορείς να δώσεις feedback γιατί με ενδιαφέρει. Θενκσ!

-
meidei
Έχω δοκιμάσει το Fedora Raspberry Pi Remix το οποίο λειτουργεί πολύ καλά (λίγο πιο γρήγορα από το επίσημο Rasbian/Debian), αλλά δεν έχω δοκιμάσει την χρήση σαν webserver για να σου πω αν λειτουργεί αρκετά γρήγορα (μιλάμε για 700MHz CPU και 256~512MB RAM). Υποθέτω με ένα wordpress ή κάτι παρόμοιο δεν θα έχεις πρόβλημα.
May 10 2013 16:47 -
Hazuki
Thanks !
May 12 2013 15:59

Mad_Hatter → Napster
Φίλος αύριο αρχίζει το dota 2 Super league, ενημερώνω αν σου έχει ξεφύγει. http://gosugamers.net/dota2/news/24027-vici-and-lgd-cn-kicks-off-dota-2-super-league-today

-
Putin
ae
May 10 2013 15:55 -
Napster
Ναι, ο Cty είναι πολύ καλός παίχτης και είναι αρκετά μικρός σε ηλικία. Έχουν και τον θρύλο τον ZSMJ στην ομάδα, βασικά απο τότε άρχισα να παρακολουθώ αυτή την ομάδα, όταν πήγε ο Z-God εκεί.
Αρκετά εύκολη νίκη πήραν σήμερα ενάντια των LGD αν και νομίζω ότι οι LGD είχαν καλύτερα picks στο 2ο παιχνίδι.
May 10 2013 16:39 -
Mad_Hatter
Ναι τα είδα τα match , να και ένα αποτέλεσμα που σίγουρα δεν περίμενα lol.
Συμφωνώ για τα picks, το καλύτερο team fight coordination όμως έδωσε τη νίκη.
Κρίμα που δεν είναι οι Zenith εκεί πέρα
May 10 2013 17:01