Community Status Updates

Fallen_Mpougatsa → DoB
"Έχω πραγματικά καταλήξει να πιστεύω ότι το καλύτερο ζευγάρι της σειράς θα ήταν ο Sasuke με τη Hinata... Πραγματικά. Παρατήστε τους όλους και κάντε δικό σας χωρίο! With blackjacks! And hookers!"

-
Fallen_Mpougatsa
Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο: η αναφορά στο YGO TAS ή το ότι αναφέρθηκε το αγαπημένο μου crack pairing?
May 23 2013 19:49 -
DoB
Mα πραγματικά πια!!! Η καθυστέρηση σε όλους τους υπόλοιπους πάει σύννεφο! Ο Sasuke με τη Hinata θα έκαναν μια ωραία, ήσυχη οικογένεια με τα πιο ισορροπημένα παιδάκια... (αρκεί να πέρναγαν τον περισσότερο καιρό δίπλα στη μαμά) Μη βλέπετε έτσι τον Sasuke, το γράψιμο του Kishimoto φταίει.
Α, δεν είναι απ' το YGO TAS, το YGO TAS το χρησιμοποίησε. Είναι απ' το Futurama, μια ατάκα του Bender του ρομπότ όταν τον έτζασαν από ένα Λούνα Παρκ. >.<
May 23 2013 20:13 -
Fallen_Mpougatsa
Άσε, δε λες τίποτα. Ειλικρινά ο Kishimoto φταίει όμως και κανένας άλλος. Γράφει πολύ άθλια τώρα τελευταία, να το κοιτάξει. Ο ίδιος άνθρωπος που μας έδωσε τον Shikamaru, μας δίνει και αυτό; Νο. Και θα σου στείλω κανα fanfic τώρα που σε βρήκα αν δεν έχεις διαβάσει και θες για να μιλάμε.
Aααα, δίκιο έχεις! Μιλάμε δεν το θυμόνουν καθόλου.
May 23 2013 20:18

-
mono
Μην πεις ποτέ ότι δεν σε προειδοποίησα!
May 23 2013 18:18 -
Anelis
Γιου νόου γουάτ; I blame Mr. Grumpy for this.
May 23 2013 18:33

-
plotolp
Χαχαχα τι να σου πω? Ακόμα και αν έχεις μάλλον έχουμε όλοι το ίδιο!:P
May 23 2013 10:56 -
mono
Παρηγορητικό, αν μη τι άλλο :P
May 23 2013 10:58

-
Jorg
τελικά το βρήκα, έπρεπε να αλλάξεις κάτι με τη γλώσσα.
May 23 2013 21:15 -
Mad_Hatter
Ναι μπράβο κάτι τέτοια ήθελε
Καλή διασκέδαση
May 23 2013 23:27 -
Jorg
φχαριστώ
May 24 2013 01:16

Spaceman
Αρχίζει η εξεταστική στις 10 Ιουνίου και δεν έχω διαβάσει τίποτα. Το θέμα δεν είναι ότι δεν θέλω να διαβάσω αλλά ότι δεν μπορώ να συγκεντρωθώ καθώς σκέφτομαι συνέχεια παραλίες. Αυτοί που σκέφτηκαν να βάλουν τις εξετάσεις μέσα στο καλοκαίρι πρέπει να βλέπανε πολύ μπροστά

-
1451
http://youtu.be/nYM4o4yUJIE
May 22 2013 23:15

Kaidou → TiLiskos
Η συγκριση Sasuke/Madara ηταν ατυχης!Μιλατε μαλλον για την παιδικη ηλικια του Gaara,αλλα ξεχνατε οτι ειχε και ενα αλεξελεγκτο τερας μεσα του! Ο Sasuke πριν απο καιρο ηθελε να επιτεθει στο ιδιο του το χωριο,πηγε να σκοτωσει τους παιδικους του φιλους,τα εβαλε με ολα τα χωρια και πηγε με ολα τα αντιπαλα στρατοπεδα οταν το χωριο του τον χρειαζοταν!Καταλαβαινω τον θαυμασμο που ειχε για τον αδερφο του και για αυτο θα μπορουσε απλα να βοηθησει στον πολεμο και αργοτερα να γινει ξανα μερος του χωριου βοηθωντας ετσι να αλλαξει το χωριο(επισης δυσκολο) αλλα το να ζηταει να γινει hokage απο λογικης αποψεως ειναι...ηλιθιο τουλαχιστον!

-
Six Winged Angel
Χερολαγνεία κι έτσι :P
May 22 2013 12:29

-
Fallen_Mpougatsa
To δα! Χμ...ναι, αυτά που λέει είναι πολύ λογικά και τα περισσότερα αλήθεια, αλλά δε σημαίνει πως όλες τον ανακάλυψαν στους Avengers. Αν και οι λόγοι ισχύουν, μερικές φορές χαιρόμαστε και που είναι έτσι όπως είναι γιατί παρόλο που αντικειμενικά ο Thor ας πούμε είναι καλύτερος, αυτός είναι πιο αληθινός στις αντιδράσεις του, πιο εγωιστής και πιο "σκοτεινός" και απλώς ευχαριστιέσαι που δεν έχεις τον τέλειο κακό ή καλό αλλά κάποιον που θέλει να τα σπάσει όλα για τους λόγους που έχει.
Προσωπικά λατρεύω τον ηθοποιό ξέχωρα από τον Loki αλλά αν ο Τομ δεν τον έπαιζε και ήταν κάποιος λιγότερο ικανός, δε θα είχε τόσο hype o Loki, σίγουρα.
May 22 2013 12:35 -
Kalamaris
Και πανω απο ολα το κρανος του ειναι fabulous :D
May 22 2013 13:15 -
Fallen_Mpougatsa
Χα χα χα, ας μη μπούμε σ'αυτήν τη συζήτηση. Τα αδέρφια την έχουν κάνει μεταξύ τους προ πολλού (http://www.youtube.com/watch?v=o7BG-f5yjN0 η πρώτη).
May 22 2013 13:49

mono → Itachi Akatsuki
Σε ευχαριστούμε που μας ενημέρωσες για τα σχέδια σου για τη βραδιά. Το post σβήστηκε φυσικά καθώς είναι spam.

-
Itachi Akatsuki
'Kay.Ευχαριστηση μου θα σας ελεγα και πια ταινιαν ητανε αν θελαται;P
May 22 2013 08:06

iristella → Erebos
"Σημείωση: Αν το anime έχει manly boys doing manly things (like, I dont know, competing?), με πραγματικές πληροφορίες σχετικά με την κολύμβηση, χωρίς homo ατάκες τύπου "αχ καλέ σταμάτα να με πιτσιλάς", θα το δω και εγώ μιας και έκανα κολύμβηση μικρός. Χλωμό το κόβω πάντως και μάλλον θα ακολουθήσει τα βήματα του Kuroko no Baske. " Oσο και να σεβομαι τα προσωπικα σου γουστα στα anime το υποτιμητικο του ορου homo within context οσο και το stereotyping ειναι στα ορια του ομοφοβικού hate speech. Παρακαλω πολυ λιγη περισσοτερη προσοχη στις διατυπωσεις. Εισαι ελευθερος να καταθαψεις οποιο anime θες με τροπο ομως που δεν θα προσβαλει ομαδες του πληθυσμου. Χαιρετουρες.

didimakia → Warchief
[quote name='Warchief' timestamp='1369160056' post='626453'] Δηλαδή αν σου αρέσει το στήθος μιας κοπέλας το λες manly εσύ έρεβε [/quote]

-
didimakia
I fucking lol'd
May 21 2013 20:41

plotolp
Είναι αυτοί που θα πάρουν το πτυχίο τους και θα γράφει "Λίαν Καλώς" και είμαστε και εμείς που θα το πάρουμε και θα γράφει "Πάλι Καλά"... :P

-
didimakia
sorry,sorry αλλα με τετοιο rage δεν υπηρχε καθαρο μυαλο :P
May 21 2013 15:38

ice_hime → plotolp
Ευχαριστώ για το τραγούδι του Azazel , μου είχε κολλήσει εδώ και μέρες και είχα φάει τον τόπο να το βρω.Btw σου έσβησα το link γιατί δεν επιτρέπουμε download links .Και πάλι ευχαριστώ :) :)

-
plotolp
No problem, να είσαι καλά. Χαίρομαι που βοήθησα! :)
May 20 2013 18:37

Kai → Fallen_Mpougatsa
Σ' αγαπώ για τα σχόλια για τον Jean. Άμα δεν κουβαλάς πάνω σου την οργή του ανθρώπινου γένους δε σε προσέχουν

-
Fallen_Mpougatsa
Oh you, μ'αγαπούσες και νωρίτερα εξάλλου. xD
Σοβαρά τώρα όμως, γιατί κανείς δεν ενδιαφέρεται για τους μη-σπαστικούς; Το μόνο που ακούω είναι "Mikasa, Eren, Armin-Mikasa, Eren, Armin-Mikasa, Eren, Armin" και μόνο κάποιος μπορεί να αναφέρει την άλλη με την πατάτα. Ο Jean είναι μακράν ο καλύτερος χαρακτήρας του anime. Μακράν. Δεν του αναγνωρίζεται αρκετά το πόσο ανθρωπινος είναι.
May 20 2013 10:56 -
Kai
Σκούπισε κι εσύ κάπου την πίστη σου στην ανθρωπότητα
May 20 2013 10:59 -
Fallen_Mpougatsa
Ναι, τώρα τον καταλαβαίνω.
May 20 2013 11:02