Community Status Updates
ryu → Putin
εφαρμοζεις την τεχνικη μου βλεπω... μπραβο τα πηγες περιφημα δες ταινια τωρα
Jan 09 2012 17:28
Lúthien Tinúviel
Kimi wa dare dai boku wa Lambo Boku wa dare dai Kimi wa Lambo Lambo naisu no koshi no bomba heto:wooi2:
Jan 09 2012 17:27
metalmusicmaniac → OdyMonaxos
Αν εννοείς τη σειρά είναι moe φάση με θέμα τη μουσική.
Τώρα αν εννοείς την εικόνα είναι απλώς μια παραλλαγή της σειράς σε pshycho metal εκδοχή.
Jan 09 2012 17:27
OdyMonaxos → metalmusicmaniac
Μπίνγκο!!!!! Καλά που δεν ήθελα να την ξεκινήσω έτσι κι αλλιώς. Τι φάση είναι περίπου;
Jan 09 2012 17:24
Καμιά δεκαριά φίλοι μου που είδαν τη εικόνα (και μερικοί από το φόρουμ) καθώς και ο αδερφός μου τον οποίο βασάνιζα επειδή δεν έχει δει το K-ON ακόμα και νόμιζε που το έκανα spoil όλη τη σειρά :hihi2:
Jan 09 2012 17:09
ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΩΡΑΙΟΣ!!!! Πόσοι την πάτησαν ήδη;
Jan 09 2012 17:06
Είπα να βάλω τη δασκάλα να κάνει scream αλλά κατέληξα σε αυτό :P
Και σιγά την κατάθλιψη, αντιθέτως σε δελεάζει να δεις που είναι κρυμμένη αυτή η σκηνή μες στην σειρά [SPOILER]Και το καλύτερο είναι πως αυτή η σκηνή δεν υπάρχει :P[/SPOILER]
Jan 09 2012 17:03
Βάλε κάτι πιο δυνατό για άβαταρ ρε μαν :P Η εικόνα φέρνει κατάθλιψη.
Jan 09 2012 17:01
OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa
Καλά είσαι. Ήρθα χτες Μόναχο για να ανακαλύψω πως έσπασε ένας σωλήνας ενώ έλειπα, πλημμύρισε το σπίτι, μου ξήλωσαν το πάτωμα του χωλ, μου έκαναν το μπάνιο μπουρδέλο και πρέπει να τα συμμαζέψω. Θες να τα αναλάβεις και να σου τακτοποιήσω τις μπάλες και τα αγιοβασιλάκια; :P
Jan 09 2012 16:57
Kai → Botsun
:hahaha: A, ναι, Botsun! Είδες το σημερινό επεισόδιο Gintama; Νομίζω θα ευχαριστήθηκες περισσότερο το reference με Bronze και Silver Saints.
Jan 09 2012 16:41

This status update has reached the maximum number of replies allowed