Community Status Updates
OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa
Μου αρέσει επειδή είναι αυθεντικό. Αν άρχιζες τώρα με τα μου και σου θα μου φαινόταν κάπως ψεύτικο. Και όπως ίσως παρατηρείς, σε πετάω που και που κανά δικό σας, προς τέρψιν σου.
Πρέπει υποχρεωτικά να παραγγέλνει κάποιος επάνω σάντουιτς με πίττα; Πίττα σκέτο δεν κάνει;
Το μισό σπίτι ήταν κρύο. Αποδείχτηκε πως το ένα καλοριφέρ ήθελε εξαέρωση.
Jan 09 2012 20:39
Lalaith → elena(storm-guardian)
καλως ηρθες storm guardian μου....σου στελνω χαιρετισματα ως boss.....(το boss το εβαλα μονο και μονο για να σταματησεις να γκρινιαζεις[COLOR=darkslateblue]) ushishishi...... [/COLOR]
Jan 09 2012 20:30
OdyMonaxos → metalmusicmaniac
Προτιμώ να απολαμβάνω και τα 2 χωρίς να τα μπλέκω :P
Και για τη μουσική μου προτιμώ αλλόκοτους Άγγλους μυστικιστές, Καναδούς χοντρομπαλάδες, ή και δηλωμένους γκέη Πέρσες :P
Jan 09 2012 20:26
Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
E ναι δε θα το έκανα επίτηδες, ειδικά τόες φορές. Ω, αυτό σημαίνει ότι σ'αρέσει ή ακριβώς τ'αντίθετο. Αλλά μάλλον το πρώτο. :kakaka:
Jan 09 2012 20:24
metalmusicmaniac → OdyMonaxos
Βασικά μπορώ να συνοψίζω την ιστορία σε μια φράση. ''Λατρεύω τη μουσική''
Σε όλες τις μορφές της και ειδικά αν είναι από moe κοριτσάκια :wooi2:
Jan 09 2012 20:21
Μια χαρά τότε. Αυτά έτσι κι αλλιώς δεν είναι λάθος. Με το φαγητό θα έχω μεγάλο θέμα όποτε περάσω από Θεσσαλονίκη.
Jan 09 2012 20:19
Χα χα χα, όχι με βγαίνουν φυσικότατα τόσο που δεν καταλαβαίνω ότι το κάνω! xD To σκέφτομαι και το γράφω κατευθείαν!
Jan 09 2012 20:08
Άστα να πάνε. Αν ο αγιασμός μου βγήκε πλημμύρα, τουλάχιστον ξέρω, να αποφύγω το ευχέλαιο
Άσχετο, τα πολλά με και σε, σε βγαίνουν ή με τα λες επειδή είμαι φλώρος Αθηναίος; :P
Jan 09 2012 19:58
Lord Leon → Erisadesu
Δεν ειναι yaoi, αλλα υποψιαζομαι οτι το sundome θα σ' αρεσει πάρα πολύ.
Jan 09 2012 19:51
Πφφφ, αν είχε γίνει αυτό τουλάχιστον θα ήξερες να άλλαζες σπίτι και να μην πήγαινες όλη την ώρα στο προβληματικό. Γιατί ειλικρινά σε βγήκε προβληματικό. xD
Jan 09 2012 19:50
Maya-chan → Kalamaris
[QUOTE]Τωρα παω απο horror μερια με necronomicon.Tο [B]the Stand[/B] του stephen king ειναι καλο?[/QUOTE]
Πρέπει να αρχίσω να βάζω φόρο στα βιβλία μου, μου φαίνεται. Τ__Τ
Jan 09 2012 19:36

This status update has reached the maximum number of replies allowed