Community Status Updates
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
θα ερχομασταν αλλα ξενυχτησαμε λιγο πολυ το προηγουμενο βραδυ και το πρωι αργησα εγω καμια ωρα μετα ο ηρακλης βαριοταν ο χρηστος κοιμοταν ακομη τοτε και επειδη βαριομουν να ερθω μονος μου εκατσα και εγω θεσσαλονικη. αλλα οκ τουλαχιστον πηγαμε και ειδαμε ταινια το βραδακι. εσεις τι καναε εκει περα τι ακριβως ειχε??( να παρει και ηθελα να δω και τον αδερφο σου νΑ δω αν μοιαζετε) α και επιτελους καταφερα να κλεψω ιντερνετ απο καποιον και τωραα εχω ιντερνετ και στο σπιτι...
Jan 08 2012 22:37
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Aχ ναι, ήταν πάρα πολύ ωραία! Έπρεπε να έρθετε πώς και δεν το αποφασίσατε?
Jan 08 2012 22:23
Kai → Botsun
E, λείπουν λίγα κεφάλαια από το τεύχος 23 αν θυμάμαι καλά, αλλά μη σε ανησυχεί, προχώρα κανονικότατα και φτάσε στο τέλος. :ρ
Jan 08 2012 22:21
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
ep maria ti egine pως περασες στην θερμη, καλα ηταν??
Jan 08 2012 22:04
Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
Αρκετά καλά μπορώ να πω. Λιώνω όλη τη μέρα σήμερα...με ένα μικρό διάλειμμα για να ξεστολίσω τα Χριστουγεννιάτικα. Πφφφφ, δέντρα, στολίδια, γιρλάντες. Ααααχ, με έπιασε μια μικρή κατάθλιψη.
Jan 08 2012 21:51
Botsun → Kai
Τα scans,είναι ολοκληρωμένα ;
Re,sy,τώρα είδα,ότι έγραψες και review στο MAL. :riiight:
P.S
[SIZE="1"][I]Να'σαι σε επιφυλακή για set με τον epic μπαρμπα Hakurei![/I][/SIZE]
Jan 08 2012 21:50
Kai → Botsun
:if: Έτσι, δίνει 10 ν' ανεβαίνει στη βαθμολογία, Botsun.
Κοίτα, κανονικά θα έπρεπε να σου πω να το διαβάσεις από την αρχή, αλλά επειδή το έχεις πολύ φρέσκο και η μεταφορά είναι πολύ πιστή, πιάσ' το από το 95.
Jan 08 2012 21:44
Botsun → Kai
Μόλις τελείωσα την σειρά! :hero:
Στο MAL θα της βάλω δεκαράκι ίσα-ισα για τους επικούς παππούδες ! xD
Α! Το μανγκα να το πιάσω απο το 95 ή από την αρχή ;
Jan 08 2012 21:41
Kai → Botsun
Ωχ. Πιθανότατα να είναι θέμα του MU γιατί το κάνει πολλές φορές. Άσ' το λίγο και κάνε μερικά refresh αν δεν το έχεις κάνει μπας και νιώσει. Αφού λέει " temporarily unavailable" δεν το έχουν διαγράψει.
Ο Hakurei τα σπάει απλά. Οι σκηνές που καθάριζε τα minions ήταν φοβερές κι ας μην είχε φοβερό αντίπαλο απέναντί του. Εντάξει τώρα για τη μάχη απέναντι από τον Ύπνο τη να πούμε. :if: Σθένος, manliness να ξεχειλίζει, την έλεγε σε όλους για όλα, τον είχαμε δει και ποιητή μετά τον λόγο του στις στρατιές, τα έδωσε όλα.
Λοιπόν, κάνε refresh και φώναζε τραγούδα το opening μπροστά από τον υπολογιστή κάπως έτσι > :nanana: μπας και σε λυπηθεί το megaupload. Όχι τίποτα αλλά, κάνει και tsun το laptop και δεν λέει ν' αναγνωρίσει τον εξωτερικό μου για να το ξανανεβάσω.
Jan 08 2012 19:28
Botsun → Kai
[S]Προσπαθώ να κατεβάσω το τελευταίο επεισόδιο του Saint Seiya,αλλά μου βγάζει μήνυμα,"The file is temporarily unavailable".... :nooooo:[/S]
Όλα οκ,το κατεβάζω,πόσο επική παίζει να'ναι η σειρά!!
Υ.Γ
Ο Hakurei είναι θεός!!!
Jan 08 2012 19:21
Fallen_Mpougatsa → Kenny
:nanana: You heartless person, how can you? -->drama queen
Jan 08 2012 18:59
iristella → tio1996
Δεν ηταν το θέμα οι τόνοι. Πχ στο Highschool DxD thread η περίληψη δεν είχε σημεία στίξης, oι φράσεις δεν είχαν αρχή, τέλος και συνοχή, οι λέξεις ήταν μισές και με λάθος γράμματα και πολλές φορές απλά δεν έβγαζαν νόημα. Δεδομένου ότι το forum είναι μέσο γραπτής επικοινωνίας, αν ο λόγος δεν είναι προσεγμένος τότε ο άλλος αδυνατεί να καταλάβει αυτά που θες να πεις.
Για να διευκολύνεσαι εγκατέστησε έναν ορθογραφικό έλεγχο στον Mozilla (νομίζω ο chrome έχει από μόνος του).Θα σου λύσει κυριολεκτικά τα χέρια. :)
Πιστεύω ότι καταλαβαίνεις ότι δεν στο λέω για να σε μαλώσω,ή να σε θίξω αλλά εφόσον μπαίνεις που μπαίνεις στον διαδικασία, να μην μπαίνεις άδικα. :)
Φιλικά
Jan 08 2012 18:44
Anelis → Tenshi
Υο μίστερ πεταλούδε, χρωστάς εικονίτσα [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=4188&page=296"]εδώ[/URL]!!
Jan 08 2012 18:30
Anelis → Night Wizard Seal
Ναι είναι ένα από τα καλύτερα shorts που έχω δει τον τελευταίο καιρό. Βέβαια τα συγχαρητήρια πάνε στην Iristella, χωρίς το θρεντ της οποίας δε θα το είχα πάρει καν πρέφα. Τσέκαρέ το κ εσύ [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=9947"]εδώ[/URL], νομίζω έχει κ άλλα που θα σου αρέσουν.
Jan 08 2012 18:26

This status update has reached the maximum number of replies allowed