Community Status Updates
OdyMonaxos → Lalaith
Μια χαρά. Μπούκαρες στο βαθύτερο, καυτότερο, χαωτικότερο μπουντρούμι της Κόλασης, και την πήρες και παραμάζωμα. Και μ' έκανες και πρώτη μούρη :P
Jan 09 2012 21:12
Botsun → OdyMonaxos
Μπορείς να μπεις στην Οικογένεια αν θες.
Έχουμε ελεύθερη μια θέση Ιπποκόμου ! xD
P.S
Δεν πιστεύω να'σαι παρεξηγιάρης ;
Jan 09 2012 21:12
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Τί έγραψα ; Ο_ο
xaxaxa!!
Έτσι ακριβώς!
Btw,άκου εκεί,ακόμα δεν ήρθε η άλλη κι άρχισε να λέει για new Boss....
P.S.
Νιώθω το αδύναμο Cosmos σου.
Jan 09 2012 21:10
Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
:hahaha: νομίζω ποτέ δεν θα το χωνέψουμε μόνο και μόνο επειδή έτσι το μάθαμε! Εγώ προσωπικά τουλάχιστον...!
Jan 09 2012 21:10
OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa
[url]http://ask.yahoo.com/20060821.html[/url]
Αγγλική η προέλευση, γνωστή η ιστορία, μόνο ένας λαός μιας πόλης δεν το χωνεύει.
Jan 09 2012 21:08
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Nyahahahaha! Just as planned, right botsun?
Αμάν, ναι, το ξέχασα ότι πρέπει να το βάλω. Ε χε χε, θα βάλω αυτό που μόλις έγραψες.
Jan 09 2012 21:06
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Δύο πράγματα:
1)Καλά κάνεις και τραβάς κόσμο στην Οικογένεια.
2)Τα Χριστούγεννα πέρασαν και το χαμόγελο δεν έσβησε.
Jan 09 2012 21:03
Αν πεις το πρώτο "μια πίττα γύρο απ'όλα" θα σε δώσουν μια πίττα γύρο μ'απ'όλα. Αν πεις θέλω ψωμάκι αντί για πίττα θα σε βάλουν ψωμάκι αλλά αν πεις σκέτο σάντουιτς θα καταλάβουν αυτό με τον γύρο κι όχι το αμερικάνικο στυλ είναι η αλήθεια.
Jan 09 2012 21:03
Και παρακαλώ, μην γρουσουζεύεις. Δε θέλω να κοιμηθώ άνθρωπος και να ξυπνήσω σοβάνθρπος αύριο.
Jan 09 2012 21:01
OdyMonaxos → Lalaith
Το ένστικτο μου λέει πως εκτός φόρουμ γνωρίζεστε με τη Ραφαέλα. Αδέρφια, ξαδέρφια, ή απλά γνωστές;
Jan 09 2012 21:00
Άλλο εννοώ. Στην Φλωρούπολη απ' όπου κατάγομαι, το σάντουιτς είναι με ψωμί. Η πίττα είναι σκέτη πίττα. Και κανένα σουβλατζίδικο δεν κάνει σάντουιτς.
Επάνω, μπορείς να πεις "μια πίττα γύρο απ' όλα" ή οπωσδήποτε "ένα σάντουιτς με πίττα απ' όλα" ;
Jan 09 2012 20:58
^^ Σ'αυτό που λες έχεις δίκιο. Και ναι κατάλαβα ότι κάπου τα πετάς...
Κοίτα εδώ το σάντουιτς είναι ή με πίττα ή με ψωμάκι. Παίρνεις ότι θες. Πού σε δίνουν μόνο με πίττα? xD
Κοίτα, αν προσπαθήσεις αρκετά, όταν φύγεις από Γερμανία μπορεί να πέσεις σε κανα σπίτι που πέφτουν οι τοίχοι. Δες το.
Jan 09 2012 20:55
OdyMonaxos → metalmusicmaniac
Απλά οι κύριοι με κέρδισαν με τη μουσική τους και μόνο :P . Όταν σηκώνει η ομάδα σου την κούπα, δεν δακρύζεις με το we are the champions; ( Αν η ομάδα σου έχει τα φόντα για τίποτα τέτοιο :P )
Jan 09 2012 20:42

This status update has reached the maximum number of replies allowed