Community Status Updates
Lalaith → OdyMonaxos
χαιρομαι που εκανα τη σωστη επιλογη και σας ευχαριστω εκ των προτερων για την καλη δουλεια που θα κανετε βασανιζοντας τις κολλητες μου:riiight: ARIGATO GOZAIMASU!:clap:
Jan 09 2012 21:55
OdyMonaxos → Lúthien Tinúviel
Οι ικανότητες σου στο stalking αλλά και στην ανάκριση των φιλενάδων σου είναι ...περιορισμένες. Η κουβέντα μου με την Fallen Angel Itachi τα λέει όλα. Είμαι λοιπόν από την Αθήνα και σπουδάζω στο Μόναχο. Εσέις; Αθήνα;
Jan 09 2012 21:55
Πρώτη φορά έριξα την ερώτηση σε ένα παιχνίδι που παίζουμε εδώ, για πλάκα. Έγινε δημοφιλής, και είπα να χρησιμοποιήσω το shock value της στα καινούργια.
Και, μου αρέσουνε. Τις θεωρώ σέξυ. :P
Jan 09 2012 21:47
OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa
Το στομάχι σου έχει αρχίσει να [S]Αθηνό[/S] φλωροποιείται... Και τι νόημα έχει να φτιάχνεις φοβερό κρέας, αν πετάς πάνω του ό,τι να 'ναι;
Jan 09 2012 21:43
Lalaith → Lúthien Tinúviel
ακους ρε σε εβαλα εδω μεσα για να σε βασανισουν και να μην κατηγορηθω εγω....
Jan 09 2012 21:43
OdyMonaxos → Lalaith
Δυστυχώς είναι πλάκα. Δυστυχώς για όλους μας... :P
Αν είναι για εκδίκηση, έκανες τη σωστή επιλογή. Είμαστε το απόλυτο mindfukking όργιο εδώ πέρα.
Jan 09 2012 21:41
Lalaith → OdyMonaxos
νομιζεις(πως δεν φορανε ζαρτιερες)!:himitsu:(πλακα) plus ηρθε η ωρα να τις εκδικηθω:hehehe:
Jan 09 2012 21:39
Κάντε ό,τι θέλετε. Οι ζαρτιέρες όμως θεωρούνται μεγάλο προσόν!!
Jan 09 2012 21:38
Lúthien Tinúviel → OdyMonaxos
ναι μετα απο πολυ ωρα ξαναμπικα...χαχα δεν ξερω γιαυτο θα βαλω κανεναν να δικτιωσει κιαλεσ....με καμια υπνοση or something
Jan 09 2012 21:36
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Χε χε ναι. Το cosmos μας θα μας βοηθήσει να ξεπαστρέψουμε τους insolent curs out there.
Jan 09 2012 21:33
OdyMonaxos → Lalaith
Η αγάπη σου για τις φίλες σου με συγκλονίζει!!! Πέρασες τα μύρια όσα για να τις βασανίσεις!!!
Και δεν φοράνε καν ζαρτιέρες...
Jan 09 2012 21:33

This status update has reached the maximum number of replies allowed