Community Status Updates
OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa
Μόνο για hot dog. ΜΟΝΟ!!!!!!
Αν ποτέ ανέβεις δοκίμασε κανά Currywurst. Κυρίως Βερολίνο μεριά.
Jan 09 2012 22:14
Lúthien Tinúviel → OdyMonaxos
αν εχει καλα μουσικα πανεπιστιμια γιατι οχι...:orly:αλλα τι να πεισ ετσι οπωσ ειναι τα πραγματα εδω αναροτιεμαι τι θα μασ κανουν μεχρι να τελιωσουμε το λυκειο
Jan 09 2012 22:12
Kai → Botsun
:if: Botsun, τα σπας. Είσαι best boss επισήμως. Θα με κάνεις να πάω να κάνω το re-read που σχεδιάζω πολύ σύντομα μόνο και μόνο για να μπορώ να θυμάμαι τις λεπτομέρειες όταν σχολιάζω.
Jan 09 2012 22:10
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Απ'ότι κατάλαβες,το rp είναι διαδραστικό και multi-universal! xD
Jan 09 2012 22:09
Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
Για μένα μουστάρδα και αν σ'αρέσει ο συνδυασμός με την κέτσαπ. Παλιά έτρωγα κηπουρού...κάποτε, όταν οι δεινόσαυροι ήταν ακόμα νέοι.
Jan 09 2012 22:08
Lúthien Tinúviel → thanos1547
γειαα μονο κ μονο επιδη ειδα gin στο προφιλ σου δικαιοθικα:riiight:
OdyMonaxos → Lúthien Tinúviel
Αν μπορέσετε ακολουθείστε. Το έχω πει και στη μικρή Γερμανίδα της παρέας σας.
Botsun → Kai
Άκυρο,αλλά το manga του Χαμένου Καμβά,είναι γ@μάτο,σήμερα διάβασα τρεις τόμους.
Jan 09 2012 22:07
OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa
Σε κάποια κρέατα πετάμε τζατζίκι. Σε άλλα πετάμε ...σάλτσα παραγωγής μας. Εάν τα κρέατα είναι της βουλής πετάμε γιαούρτι. Αλλού πετάμε κάσταρντ, αλλού κρέμα γάλακτος. Και αλλού ρώσικη.
Μάντεψε τι ταιριάζει στο γύρο.
Jan 09 2012 22:05
Kai → O Tsopanhs
:hero: Ξέχασα να ευχηθώ και για την ονομαστική εορτή, αλλά επειδή ξέρω ότι στεναχωρήθηκες πολύ γιατί ποιος δεν στεναχωριέται άλλωστε όταν δεν του εύχομαι εγώ, χρόνια πολλά και ξανά ό,τι επιθυμείς. Να σε χαίρονται η οικογένειά σου και το κοπάδι σου.
Jan 09 2012 22:03
Lúthien Tinúviel → OdyMonaxos
αθηνα ναι...χαχ τυχαιροσ που σπουδαζεισ εξω:rolleyes:
Jan 09 2012 22:02
OdyMonaxos → Lalaith
Μπορείς να μας εμπιστευτείς απολύτως. Απλά... πως να στο πω... Δυστυχώς... μάλλον θα βασανίσουμε κι εσένα λιγουλάκι, έτσι για να περάσει η ώρα...
Jan 09 2012 22:00
Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
Πετάς πάνω του ότι ταιριάζει τα εκλεπτισμένα/χωριάτικα γούστα σου! Χα χα, τον αδερφό μου με θύμισες τώραμε το "φλωροποιείται"!
Jan 09 2012 21:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed