Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → Kai

Κάτι είναι κι αυτό.... Αν και παραμένει ξενέρα,όταν σ'αφήνει ο σκληρός σου,για τόπο χλωρό,για τόπο αναπαύσεως.
Jan 10 2012 00:12
Photo

Kai → Botsun

Μπα όχι, στον συγκεκριμένο είχα μόνο anime/manga και μουσική.
Jan 10 2012 00:10
Photo

Botsun → Kai

Παίζει να'μαστε η μόνη Μαφιόζικη οργάνωση,που να μπορεί να αισθανθεί το Cosmos! :oo: Θα σχολιάσω στο νημα του μανγκα,μόλις τελειώσω το πρώτο επεισόδιο της πέμπτης σεζόν του Califrnication.Γιατί έχω κάτι απορίες. Κρίμα,ρε συ,είχες σημαντικά αρχεία μέσα ;
Jan 10 2012 00:03
Photo

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

Ναι.
Jan 10 2012 00:00
Photo

OdyMonaxos → Tenshi

!!!;;;; Πάμε άλλη μια, κάτι έχασα.
Jan 09 2012 23:59
Photo

Kai → Botsun

:if: To Cosmos είναι Botsun, σου δίνει νέα δύναμη και δεν μπορείς να κάνεις λάθος. :nanana: Ήθελα να σχολιάσω κι άλλα αλλά φοβόμουν μην το παρακάνω. Τώρα θέλω να ξαναδιαβάσω το manga πολύ και να τα σχολιάσω όλα στο νήμα του manga. Έχε χάρη που ο εξωτερικός δεν λέει να μου κάνει τη χάρη από χθες και αρχίζω να φοβάμαι μήπως δεν μου την κάνει ποτέ ξανά.
Jan 09 2012 23:59
Photo

Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa

[QUOTE=Fallen_Angel_Itachi;553893]^ Mην άγχεσαι από τον κύριο. Απλώς έχει βάλει αμέτι μου χαμέτι να βρει όλα τα posts που αναφέρονται στο Bleach, σε χαρακτήρες του ή τον Aizen ειδικότερα. Και σαν τον πρώτο fan του μέσα σ'αυτό το forum, θα τον ξαναβρεις. :kakaka: Καλύτερο σχέδιο κι απ'τον Aizen[/QUOTE] Στους νέους πρέπει να κόβεις την φόρα όσο είναι νωρίς, για να ξέρουν που είναι και πως πρέπει να συμπεριφέρονται. Άκου εκεί "Gin και Ulquiorra". :bike:
Jan 09 2012 23:54
Photo

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos

Oh my God is that a real address????
Jan 09 2012 23:51
Photo

Tenshi → OdyMonaxos

Έπρεπε να κάνεις register 11-11-11...για λίγο ρε γαμώτο!!!
Jan 09 2012 23:50
Photo

Botsun → Kai

Όταν σχολιάζω αυθόρμητα,μου βγαίνει πιο εύκολα.. Anw,δεν μπορείς να πεις,έχω βελτιωθεί,στα 7-8 ονόματα,έκανα το ένα λάθος ! xD
Jan 09 2012 23:44
Photo

Botsun → Kamen Tantei Zura

Αφού δεν γράφω ποιος κέρδισε.... Τεσπά θα το κάνω,επειδή το ζητάς εσύ ! :P
Jan 09 2012 23:42
Photo

Kai → Botsun

:nanana: Κι εγώ θέλω. Θέλω 3η σαιζόν damn it! Πότε; Πότε θα βγει; :tensai: Η αλήθεια είναι ότι πιο πολύ σχολίασες σε vm αλλά καλά έκανες και έγραψες, να φαίνονται τα καλά λόγια και μέσα στο νήμα. Πάντως κάνε τον κόπο και [QUOTE]των Rage & Manigoldo vs Θάνατος[/QUOTE] διόρθωσε το Rage σε Sage ΧD
Jan 09 2012 23:42
Photo

Kamen Tantei Zura → Botsun

Botsun, μήπως να βάλεις τις μάχες που διαδραματίζονται στο Saint Seiya σε spoiler? :p
Jan 09 2012 23:39
Photo

Black Kaiser → Osama Bin Laden

Δεν είναι έρωτας. Είναι Πίστη. He is a God after all. Και φυσικά δεν σκοτώνω όποιον διαφωνεί. [SPOILER] Τον βασανίζω πρώτα και μετά :himitsu: [/SPOILER]
Jan 09 2012 23:35
Photo

Botsun → Kai

Σ'ευχαριστώ,σ'ευχαριστώ! :hahaha: Anw,έγραψα στο νήμα του ανιμε κι ίσως να γράψω στο νήμα του μανγκα. Άκυρο,αλλά θα'θελα να δω την μάχη Υδροχόου-Unity σε animated μορφή! :nanana:
Jan 09 2012 23:29