Community Status Updates
zennith666 → elena(storm-guardian)
Να ακόμα ένα καινούριο άτομο!!!Thanks για το friend request .Plz take care of me !!!!
Jan 10 2012 22:55
zennith666 → Lúthien Tinúviel
Και fan του Hibari εεεε??Good !!!!!! Έισαι σε καλό δρόμο!!!!
Jan 10 2012 22:52
zennith666 → Lúthien Tinúviel
Εγώ το άλλαξα πολλές φορές μέχρι να το φέρω στην σημερινή του όψη!!!Για να σου δώσω 1 hint προσπάθησε να μην μπερδέψεις πολλά χρώματα μαζί γιατί α γίνει κουραστικό στο μάτι και δεν θα μπορείς να διαβάζεις τα μηνύματα σου.(προς το παρόν είναι ωραίο)
Jan 10 2012 22:51
Fallen_Mpougatsa → Kai
Kι εγώ σ'αυτό ήλπιζα γιατί μιλάμε όταν το είδα μια κεραμύδα ΝΑ με ήρθε!
Jan 10 2012 22:44
Kai → Fallen_Mpougatsa
Καλά εντάξει, είπαμε. Ψωφάνε-ψωφάνε αλλά λίγο δύσκολο να πέθαινε πρωταγωνιστής από την αρχή.
Jan 10 2012 22:41
Lalaith → GhostPrince
και μενα μου χει καει ενα δισεκατομμυριο φορες το modem......ειναι πολυ σπασιμο:madtodeath:.....τελος παντων......αυτη τη
στιγμη παλευω να τελειωσω το bleach...ταυτοχρονα βλεπω
guilty crown και διαβαζω Reborn! και Dengeki Daisy(το οποιο δεν εχει βγαλει καινουριο chapter εδω και κατι αιωνες:nanana:) plus εχω αρχισει 6 βιβλια....
Εσυ?????
Jan 10 2012 22:37
Fallen_Mpougatsa → Kai
T^T Σκληρή γυναίκα που με βάζεις στο τρυπάκι και βλέπω αυτήν την σειρά...! Είμαι στο 4 και ήδη γίνεται...! Κι έχει εμφανιστεί η σάρα η μάρα και το κακό συναπάντημα κυριολεκτικά. Άτιμος Alone τι σοκ έχω φάει. Κι απ'αυτά που με λεγες τρόμαξα και λέω πάει κι ο Πήγασος. Αλλά εν τέλη φαίνεται να την παλεύει.
:3 Τον Shion μέχρι τώρα τον έχω κατασυμπαθήσει.
Jan 10 2012 22:32
Kai → Hanzo
[QUOTE=Hanzo;554097]Παντως παιδιά[B] οταν μαθαινε τα μυστικα του κωλου της,η (ξ)αδερφη? ηταν σχετικο με το σεναριο ε[/B]!
Εχει ενα φανταχτερο σημαδι εκει οπως βλεπουμε απ το opening και μια αλλη σκηνη.
Σχετιζεται σιγουρα με το ρομποτ της[B],ισως ας πουμε μονο σημαδεμενοι μπορουν να τα οδηγανε η κατι τετοιο[/B].
Το προβλημα με το fanservice,που δικαιολογημενα παραπονεθηκαν μερικοι ειναι το "παρτε στη μαπα,πρωτο μισο του επεισοδιου 3 ass shots".Νταξ δεν χρειαζονταν και [B]υποτιμαει την νοημοσυνη της πανεξυπνης ανιμε κοινοτητας που δεν επηρεαζεται ποτε απο τετοια κολπα που μονο βλαπτουν τι πωλησεις.[/B][/QUOTE]
:hahaha: Έλιωσα κανονικότατα καθώς το διάβασα.
Jan 10 2012 21:16
Jorg → Botsun
Το manga το αφήνω για μετά τις εξετάσεις, επειδή έχω διάβασμα. :P
Για φυσικό εδώ σκέφτομαι, nothing is sure though.
Jan 10 2012 19:47
Fallen_Mpougatsa → Kai
:3 Να πω την αλήθεια φαγωνούμουν από τότε που το πρωτοείδα αλλά επειδή ο bro με έβαλε να δω Vampire Diaries και Archer το άφησα μέχρι να φύγει...αύριο φεύγει. Οπότε θα δω όσα προλαβαίνω σήμερα κι αύριο το τελειώνω! Με λίγη τύχη θα χει κατέβει και η δεύτερη σεζόν!
Jan 10 2012 19:46

This status update has reached the maximum number of replies allowed