Community Status Updates
Theodore :D → Kaidou
Ε μα και εσύ, ή του ύψους ή του βάθους; Από το πολύχρωμο και λεπτομερέστατο background σε μια απλή μαυρίλα; XD
Jan 11 2012 12:41
Kaidou → Theodore :D
Done και το backround :P
Αλλα ειναι πολυ απλο και δεν μ'αρεσει... :'(
Jan 11 2012 12:38
Theodore :D → Kaidou
Δεν θεωρώ ότι είναι πιο εμπορική η Αθήνα, αλλά σίγουρα έχει καλύτερη αγορά. Μέχρι και στο Maremagnum, κυρίως Ισπανικες μάρκες έβλεπες, όχι interntional. ΚΚαι κάποτε σκέψου να αλλάξεις το χρώμα της γραμματοσειράς του profile σου ή την εικόνα bavkground γιατι δνε βλεπω τι γραφω, και φανταζομαι ουτε οι αλλοι ΧΑΧΑ (και μαλλον θα εχεις και ο ιδιος θεμα να τα διαβαζεις!)
Jan 11 2012 12:26
Lord Leon → Hanzo
[QUOTE]Το κειμενο το εμπνευστηκα απο μια ωραια ιστορια με μακαρονια σε ταπερ.[/QUOTE]
Care to share? Αν δε βαριέσαι δηλαδη μια περιέργεια την έχω.
Και ναι, και γω γελασα οταν αυτό που αναφερει και η αποκάτω μου. Και σκεψου οτι δεν το χω δει καν.
Jan 11 2012 12:19
Kaidou → Theodore :D
Τι να σου πω,φαινεται μας σαμποταρουν που δεν εχουν βαλει την αθηνα στο Top 10 των πιο εμπορικων πολεων !! ;)
Jan 11 2012 12:09
GkLoc → shadow explorer
Φίλε Shadow όντως έχουμε πάρα πολύ καιρό να τα πούμε.. όλα καλά εγώ. Φοιτητής. Εσυ?
Jan 11 2012 10:52
Kai → O Tsopanhs
Α, μην ανησυχείς, δεν παραξηγώ που καθυστερείς. Καταλαβαίνω πως είναι λόγω της συγκίνησης που μου αφήνεις vm. Ε, μέεεεχρι να πατήσεις το ένα πλήκτρο, να μην παίρνει 10' ας πούμε λόγω των βουρκωμένων ματιών;
Jan 11 2012 08:44
Lalaith → GhostPrince
yeah.....the truth is that i forgot mentioning gundam00 and pandora hearts(manga) in my list of favourites....:D
Ναι ξερω πως το OP ειναι σταθερη αξια(ολοι μου το λενε(ναι μεχρι και η μικρη μου αδερφη:erk:))
ειδα και εγω το another δεν εντυπωσιαστηκα αλλα μου αρεσε....:drink:
Jan 11 2012 02:18
GhostPrince → elena(storm-guardian)
nice, παιζει να το αρχισω κιεγω...αν ειναι καλο xD αν και, αν ειναι μεγαλο....με βλεπω να το τελιωνω το αλο ετος...ο χρονος, οσο περνα ο καιρος λιγοστευει μου φαινεται, για ανιμε :P
Jan 11 2012 02:06
GhostPrince → Lalaith
yoroshiku! ναι αστα γιαυτα τα ανιμε 8ες τιιιμε, τωρα απτην αλη 8α στο πρωτινα το OP, αξιζει, ειναι στα8ερη αξια, οχι σα τα naruto-bleach xD το ενα λογο φιλλερ δεν αντεχεται πλεον, το αλο εξεροντας τα φιλλερ 8α πρεπε να χε τελιωσει και το στορυ μετα τον αιζεν...τι το τραβαν (oh well...) XD ok, εχεις ακομα να δεις, μμην αρχιζω να σε σποιλαρω XD απτην αλη ειχα ριξει κιεγω καψιμο μ'αυτα τα ανιμε (OP,naruto,bleach) στο λυκιο, I need that time back :p ...και ναι αρχισε το, εχει φαση ^^ και μεγαλωνει η οικογενεια βλεπω απτους φανς...hehm.. xD nice, nice ! :P
ελα, τα ιδια ειμαστε:orly: αν κιεγω 8α βαζα και το code geass στη λιστα με τα κοληματα :P και μολις ειδα το πρωτο επ. απτο ano natsu de matteru ενδιαφερον φαινεται, buhu xD αν και προβλεπω cliche καταληξη >.< κιειδα και το another, oπου χαιρομαι, μακαρι να συνεχισει ετσι η σειρα, nice feeling, και πα αρκετα με το μανγκα :) (κιεψαχνα αυτο το καιρο να δω καπιο ανιμε τετιου στυλ) :oo: [αν κιακομα μολις βγηκανε αυτα >.>]
Jan 11 2012 02:02
Lalaith → GhostPrince
Watashi wa Susan(Σουζανα):D
Ναι το bleach και γενικα τα μεγαλα ανιμε ειναι δυσκολα......:emptyonexg1:
παλευω απο τον Απριλιο να τελειωσω το bleach (και ΝΑΙ εφτασα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στο 141!:riiight:)!
ειχα και εγω σκοπο να αρχισω το heroic age αλλα ποτε δεν καθησα να το αρχισω.....εφοσον ομως λες πως ειναι καλο I'll give it a try!
And yes i can admit it am i huge fan of KHR!(same goes for d.gray-man and death note)......
Επισης θελω παρα πολυ να δω one piece αλλα εχω παλι προβλημα με το μεγεθος....
Jan 11 2012 01:23
elena(storm-guardian) → GhostPrince
ε, απο ανιμε εχω δει πολλα μικρα κ μεγαλα...τωρα μαζι μ τ naruto βλεπω κ Natsume Yuujin Chou...μ τ προτεινε η κολλητη μ , αλλα εχει 3 μ 4 κυκλους...οποτε τ παω μ αργους ρυθμους...
Jan 11 2012 01:18

This status update has reached the maximum number of replies allowed