Jump to content

Community Status Updates

Photo

GhostPrince → elena(storm-guardian)

nice, πανδορα ειχα ξεκινησει κιεγω πριν λιγο καιρο...αλλα το αφισα καπου, ουτε που 8υμαμαι που xD (ελπιζω να το ξανασυνεχισω συντομα) :p ομορφο μανγκα ¨) mm, τι αλο?
Jan 11 2012 01:07
Photo

elena(storm-guardian) → GhostPrince

κ εγω εχω κολλημα μ τ d.gray-man κ καποια αλλα μηνιαια οπως πχ pandora hearts, kuroshitsuji,ao no exorcist,dengeki daisy k chronos-deep....
Jan 11 2012 00:57
Photo

O Tsopanhs → Kai

άσε το ξύλινο πάτωμα στο δωμάτιό μου μούλιασε. όσο για τα άδεια κιβώτια και όχι πακέτα, χαρτομάντιλα δεν θέλω να το σχολιάσω. :hiding_something:. Πάλι καλά όμως που με θυμήθηκες γιατί δε ξέρω και εγώ που θα έφτανα με τη κατάθλιψη που με είχε πιάσει. ΥΓ: Ναι το ξέρω απαντάω μετά από πολύ ώρα :orly:
Jan 11 2012 00:49
Photo

πολοι KHR μας μαζευτικανε με το 2012, παμε για vongola world domination? ...muahahah xDD kiddin :hahaha: ...Naruto, bleach τα χω εγκαταλειψει εγω, δεε XD ειδικα το bleach 8α πρεπε να χε τελιωσει ειδη για μενα :P αν κιαπτην αλη το Ναρουτο ηταν απτα πρωτα ανιμε που δα (αν δε λαβουμε υποψην αυτα που βλεπαμε μικροι :himitsu:) Hitman reborn διαβαζω κιεγω, οπως και OP, beelzebub..τελευτεα αυτα νομιζω μονο (απο shounen) XD γιατι πεφτει καψιμο (ανιμε/μαγκα) :P α ναι, και BaKuman :) και D.gray(οταν με το καλο βγαινει) xD
Jan 11 2012 00:46
Photo

GhostPrince → Lalaith

αστα δεν παλευεται...ευτιχως δεν πηρε πολλες μερες για να μου φεροθν καινουριο >.>:Blissfull: bleach, nice, αν κιεγω εχω χασει τις ελπιδες γιαφτο καιρο τωρα...αχαχα, same goes for naruto :3 and nice... another KHR fan :3 guilty crown, βλεπω και γω...γελαω απτις ακιροτητες του "plot" και μαλλον 8α γελαω για καιρο ακομα xDD Dengeki δν εχει τυχει να διαβασω...αν κιοπως το περιγραφεις..αστο καλυτερα, δεν 8ελω 2ρο berserk XD nice , διαβασεις και βιβλια εσυ...GJ..εγω εχω καιρο να ανοιξω μυ8υστορημα, το πολυ πολυ να διαβασω κανα Light novel πλεον xD απο ανιμε περα απτης νεας σεασον, τελιωσα χτες το heroic age (αρκετα καλο mecha), απο μανγκα, περα απτα κλασικα OP, hitmanreborn, beelzebub e.t.c ευτασα Up-to-date to LD-K, idk what to say about that...καλουτσικο manga, αν κιαπο romance...δεε, πολυ ψυχρα xD Plot απτην αλη πολυ cliche καταστασεις ωρες ωρες :p και ξεκινησα το Kikou shoujo, που κατι λεει, αν κιακομα 2ρο chapt. ειμαι οποτε δεν εχω σχηματισει αποψη :P επισης ευτασα up-to-date το yunkee-kun to megane-chan (αυτο ειχε πολυ γελιο μεχρι στιγμης) XDD αυταα...και εβλεπα τα νεα επ. που βγηκαν αυτη τη week τωρα, μιας και λογο modem δεν βορεσα να τα δω στην ωρα τους :hahaha: τι αλλα εσυ? ^^ btw, δεν βλαπτει να συστηνομαστε κιολας...:dazed: John to moushimasu :P anata wa? :wis::)
Jan 11 2012 00:39
Photo

καλα...τωρα πορωνομαι με naruto...κ διαβαζω katekyo hitman reborn.....εσυ????
Jan 11 2012 00:32
Photo

ελα ντε, αυτο να μου πεις...ολα καλα, απο τρελα εχουμε αρκετη εδω μεσα...αχαχα, μας μαζευτηκατε αρκετοι παντος...με τη νεα χρονια..:tensai: *time for expiriements, before 2012 corrupt us* :burningbe3: kiddin, kiddin xDD anyways....τι λεει? πως παμε απο ανιμε, μανγκα και τα λοιπα.. xD:drink:
Jan 11 2012 00:20
Photo

mayumi_chan → plotolp

[I][SIZE=1]αγαπημενο μου ημερολογιακι να σου πω οτι με συγγυνησες με τα γραμματακια σου!!:wooi2:εισαι το πιο υπεροχο ημερολογιακι του κοσμου!!ευχαριστω παρα πολυ για το τραγουδακι το οποιο θεωρησα παρα πολυ γλυκο κ ομορφο!!:lovulovu: επισης θα λαβω υποψιν μου την προταση σου για το manga γιατι το κοιταξα και μου φανηκε πολυ γλυκουλι!!επισης θα ηθελα να σε ρωτησω αν ξερεις κανενα ρομαντικο ανιμε που να εχει εντονη υποθεση κ happy ending! :P ειμαι σε λιγο παραξενη ψυχολογικη κατασταση επειδη ξαναρχισε η σχολη κ δεν εχω ορεξη για τιποτα!γιαυτο ψαχνω κατι για να αναψουν τα αιματα!:himitsu: :orly: ημερολογιακι εμαθα πως στην Εκαλη χιονιζει!!στο σπιτι της κολλητης μου πεφτει πολυ χιονι!εκει χιονιζει καθολου??[/SIZE] που λες μπηκα στο φορουμ να δω αν μου εχεις στειλει κ χαρηκα τοσο πολυ οταν ειδα μυνηματακια!!μου φτιαχνεις το κεφι!!!:lovulovu: εγω πριν λιγο εκανα το μπανακι μου κ χαλαρωσα:bath: και τωρα πρεπει να παω για υπνο γιατι εχω και πρωινο ξυπνημα και εχω να διαβασω αγγλικα αυριο!!:emptyonexg1: εχω τρελαθει με τον προγραμματισμο γιατο δεν μπορω να καταλαβω πληρως τις συναρτησεις και συνεπως την αναδρομη!!!:uhh: πες μου τα νεα σου!!!μου ελειψες!!![/I]:lovulovu: [I]καληνυχτα και ονειρα γλυκα ημερολογιακι μου!!!!!![/I]:gn2:
Jan 10 2012 23:52
Photo

elena(storm-guardian) → zennith666

i will...don't worry..... :byejg9:
Jan 10 2012 23:23
Photo

γινεται να μην περάσω τρελά....????αφού τ φόρουμ είναι τρέλα από μόνο του κ ήδη περνάω τέλεια...
Jan 10 2012 23:16
Photo

plotolp → mayumi_chan

Ημερολογιάκι μου καλησπέραααα!!!!:joyful: Τι κάνεις? Πως τα περάσατε τις προάλλες με τις φίλες σου? Δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που σου γράφω σήμερα, απλά σε σκεφτόμουνα και αισθάνθηκα την ανάγκη να σου γράψω κάτι:ureshii: Λογικά θα ξεκίνησες και πάλι τα μαθήματα, οπότε θα είσαι πνιγμένη μέχρι πάνω. Βάλε τα δυνατά σου, και είμαι σίγουρος πώς θα τα πας πολύ καλά στην εξεταστική! Πρώτη εξεταστική είναι, λογικό είναι να έχεις και λίγο άγχος για να τα πας καλά αλλά θα δεις όλα μία ιδέα είναι! Να ξέρεις πάντως πως έχεις την πλήρη συμπαράσταση του ημερολογίου σου!:riiight: Τις προάλλες άκουγα διάφορα κομμάτια από An Cafe και από βίντεο σε βίντεο στο youtube πέτυχα το εξής κομμάτι το οποίο μου άρεσε και σκέφτηκα να το προτείνω και σε εσένα!! [SPOILER][YOUTUBE]bm0P23PpRek[/YOUTUBE][/SPOILER] Το κομμάτι λέγετε you are my love και το λέει η Yuki Kajiura (δεν την ξέρω εγώ πάντως:P). Από ότι έχω καταλάβει παίζει και στο anime Tsubasa Chronicles! Εμένα πάντως μου άρεσε πολύ και σαν στοίχοι και σαν μουσική, όπως επίσης και η αγγλική προφορά της τραγουδίστριας! Γενικά όταν οι Ιάπωνες μιλάνε αγγλικά είναι πολύ kawaii:kawaii: Επίσης κάτι άλλο που σκεφτόμουνα ότι θα σου άρεσε! Τις προάλλες ξεκίνησα να διαβάζω ένα πάρα πολύ ωραίο manga που νομίζω ότι θα σου αρέσει και εσένα ημερολογιάκι μου πάρα πολύ:wis: Το manga λέγετε Yotsubato και μπορείς να το διαβάσεις από [URL="http://www.mangareader.net/132/yotsubato.html"]εδώ[/URL]. Ουσιαστικά είναι ιστοριούλες ενός μικρού κοριτσιού που λέγετε Yotsuba! Πραγματικά σου μιλάω θα το αγαπήσεις το κοριτσάκι. Είναι ο ορισμός της αθωότητας και της ανεμελιάς!:wooi2: Άμα διαβάσεις έστω το πρώτο τεύχος θα καταλάβεις τι εννοώ. Ξέρω ότι δεν έχεις και πολύ χρόνο αλλά σκέψου ότι τι κάθε τεύχος είναι μεμονωμένη ιστοριούλα και δεν ξεπερνάει τις 20 σελίδες οπότε βγαίνουνε πολύ εύκολα. Θα δεις ότι θα σου φτιάξει την διάθεση:P p.s Είδες τελικά το Love Actually? Είμαι σίγουρος ότι θα σου άρεσε πολύ!:D p.s2 Όσο πάει χαλάει και περισσότερο ο καιρός λες να ρίξει επιτέλους λίγο χιόνι?:blingeye2: p.s3 Συγνώμη αν σου γράφω λίγο άκυρα απλά μερικές φορές, μου λείπεις και θέλω να σου γράφω πράγματα, και μπορεί να μην σε βρίσκω στο skype να μιλήσουμε. Ελπίζω να μήν σε πειράζει:gotit: Να έχεις ένα όμορφο βράδυ και ελπίζω τα πούμε σύντομα! Να είσαι καλά!
Jan 10 2012 23:08
Photo

zennith666 → Maffy

Lol editor ?????Ok... για ελληνικό translation?? Εγώ σήμερα γύρισα από τις διακοπές και επιτέλους έχω PC που να μπορώ να δω anime!!!!
Jan 10 2012 22:59
Photo

shadow explorer → GkLoc

καιρο εχουμε να τα πουμε,ελπιζω ολα καλα :)
Jan 10 2012 22:58
Photo

Maffy → zennith666

Hey hey hey δεν είμαι fangirl του! xD ΑΛΛΆ αν είχα να διαλέξω απ'τα spirits ο Loke είναι ο καλύτερος! Και hawt! Πιο πολύ fangirl είμαι για τον Gajeel <3<3<3 Ε, εδώ γύρω είμαι, πιο πολύ lurking xD Ήταν διακοπές και χαλάρωσα πολύ. Έγινα κι editor σε 2 scanlation groups και γεμίzει η μέρα xD Έχω και το ff7 που προσπαθώ να τελειώσω \ο/ Εσύ πως πάει otouto? c:
Jan 10 2012 22:58
Photo

Lalaith → zennith666

παρακαλω:D and thank you for accepting me:riiight:
Jan 10 2012 22:56