Jump to content

Community Status Updates

Photo

O Tsopanhs → Kai

ναι. μπορεί ο Tenma με αυτό το τρόπο να βρεθεί σε δίλημμα στο μέλλον και να βάλει τη φιλία του με τον Alone πάνω απ' όλα. Το φαντάζεσαι ο Άδης να έρθει σε αντιπαράθεση με τον Alone και για το χρονικό διάστημα όπου ο Alone θα έχει πάρει το σώμα του πίσω να πει στον Tenma σκότωσέ με... καν' το ...
Jan 12 2012 12:55
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

O.O Λες να κατεβάζω raw? Oh, my God. Thanks και για την πληροφορία θα το ψάξω.
Jan 12 2012 11:45
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Λογικό μου ακούγεται, αφού βγήκε μόνο σε Blu-ray κι εσύ μάλλον κατεβάζεις την 1080p έκδοση. Πρόσεχε μόνο να μην κατεβάσεις raw γιατί στα αγγλικά δε θυμάμαι να είχε βγει σε τέτοια έκδοση.
Jan 12 2012 11:22
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Kαημένε Ταύρε...δεν εκτιμούν την επικότητά σου. :if: On that note, δε θα πιστέψεις τη βλακεία που έκανα χθες! Αντί να κατεβάσω τη δεύτερη ξανακατέβασα την πρώτη σεζόν οπότε τώρα κατεβάζω τη δεύτερη κανονικά. -_-" Και είχε κατέβει όλη μάλιστα. Αλλά ΟΚ αν κάνεις βλακείες...βέβαια το torrent πάει χαλαρά με 200 δηλαδή πιο γρήγορα απ'το άλλο :kakaka: μόνο που είναι τεράστιο. 1.6G το επεισόδιο.
Jan 12 2012 11:08
Photo

Kai → O Tsopanhs

Αυτό ακριβώς. Και όσο να'ναι είναι πιο ενδιαφέρον γιατί παίζει και το θέμα τις φιλίας τους ενδιάμεσα.
Jan 12 2012 10:45
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Δεν παίζει. Ένα fanart έχει με το ζόρι και δεν βγάζει σετ με τίποτα.
Jan 12 2012 10:43
Photo

OdyMonaxos → Kamen Tantei Zura

Οκ, τότε, αφού έχεις τα κουράγια φρεσκοξυπνημένη στις 6 για φόρουμ. Απλά αναρωτήθηκα αν έγινε τίποτα και ξενύχτησες (αν σου κάτσει στραβά ο ύπνος τώρα θα δεινοπαθήσεις) ή πχ ήσουν άρρωστη και στα είχε φέρει τούμπα αυτό. Καλημέρα σου λοιπόν, κεφάτη και ξεκούραστη όσο γίνεται. Servus!!
Jan 12 2012 07:10
Photo

Kamen Tantei Zura → O Tsopanhs

Ξέρεις ποιος είναι ο Αιγόκερως έτσι; :p :himitsu: Ξεσκάς από το διάβασμα με το Saint Seiya;
Jan 12 2012 07:09
Photo

Kamen Tantei Zura → OdyMonaxos

Τίποτα; Απλά ξύπνησα 6;
Jan 12 2012 07:05
Photo

OdyMonaxos → Kamen Tantei Zura

6 το πρωί καθημερινής;;; Τι συμβαίνει βρε συ;
Jan 12 2012 05:54
Photo

OdyMonaxos → zennith666

Οδυσσέας. Χάρηκα. Φέρε σκάιπ με πμ, μσν δεν μπαίνω πια.
Jan 12 2012 05:52
Photo

zennith666 → OdyMonaxos

Κοίτα εγώ έχω μεγαλώσει και με τους δύο πότε με τον έναν πότε με τον άλλον.Λίγο πιο πολύ ο μπαμπάς με είχε ,δεν υπήρξε ποτέ θέμα κηδεμονίας όπου ήθελα πήγαινα!!! Και με λένε Χρήστο φιλαράκι εσένα? Έχειs MSN ή skype??
Jan 12 2012 05:51
Photo

OdyMonaxos → zennith666

Α, και ο πατέρας μου ξαναπαντρεύτηκε αλλά η γυναίκα του και τα παιδιά τους μένουν Καβάλα οπότε ελάχιστη επαφή. Ποιος σε μεγάλωσε; Και πως σε λένε ρε;
Jan 12 2012 05:41
Photo

zennith666 → OdyMonaxos

Εμένα και οι δυο έχουν βρει άλλον αλλά κανένας δεν παντρεύτηκε απλά συζούν.
Jan 12 2012 05:38
Photo

OdyMonaxos → zennith666

Γρήγοροι, οι δικοί μου τα 'χαν σπάσει στον χρόνο μετά. Και μετά η μάνα μου παντρεύτηκε άλλον.
Jan 12 2012 05:35