Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Fandom
Μμμ, για όλα τα Θεσσαλονικιώτικά μου πια να με κοροϊδεύεις...που γραμματικά είναι και σωστό, καημένε Αθηναίε! Επίσης, γιατί να είναι shemale o bro? Πάντα αγοράκι ήταν, τι σου έδωσε την ιδέα ότι είναι κοριτσάκι? Είναι και μεγαλύτερός μου.
Να σε πω την αλήθεια δεν ξέρω πως με ήρθε αλλά είναι από ένα μεξικάνικο κάποτε στην τηλεόραση. Νομίζω Esmeralda.
Jan 14 2012 00:55
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Χα χα χα, ναι έτσι φαίνεται. Αλλά δε με χαλάει, είναι προπόνηση για το μέλλον/insert fabulous hair flip.
Jan 14 2012 00:53
Fandom → Fallen_Mpougatsa
Ε άμα ΣΕ το έχει πάρει ο μπαμπάς :P "αδερφού μου" , shemale ο bro ?
Χοσέ μπλα μπλα ? huh ?
Jan 14 2012 00:51
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Μόλις τα είδα!
Τουλάχιστον,έσωσα την Zura.Κάτι είναι κι αυτό.
Να σε πω,συνέντευξη σε παίρνουν ; xD
Jan 14 2012 00:50
Fallen_Mpougatsa → Fandom
Καταραμένε Χοσέ Αρμάντο Γιάννη Ντε Καστίγιο, που πρόσεξες ότι δεν πήρε μερικά γράμματα όταν τα πάτησα...! Να με συγχωρείς αλλά δεν φταίω εγώ εξ'ολοκλήρου. Με έχει πάρει το laptop ο μπαμπάς κι έχω μόνο το desktop που είναι του "αδερφού μου" και το πληκτρολόγιο είναι χάλια!
Jan 14 2012 00:47
Dio Brando → Fallen_Mpougatsa
Μπραβο =]
Εκτος απο μανγκα και games,κανεις τιποτα αλλο?
Jan 14 2012 00:47
Botsun → Fallen_Mpougatsa
[QUOTE]Eγώ τα έγραωα με τη σωστή σειρά, πάνε δες το.[/QUOTE]
Που είναι ρε συ και δεν το βλέπω ;
Jan 14 2012 00:44
Fandom → Fallen_Mpougatsa
Μα θα ξαναπώ για την κούνια , σε έχει επηρεάσει πολύ . Ακόμα και το πως γράφεις , τα μισά γράμματα λείπουν . :P
Jan 14 2012 00:42
OdyMonaxos → Lord Leon
Φοβερό είναι, χτες έβγαλα καμιά 20ριά κεφάλαια κι έφτασα στο 50. Στην αρχή το είχα κόψει για απλό ecchi αλλά με τα πολλά παράξενα πράματα που είδα να βγάζεις (κάμερες, ατάκες κτλ) μου κίνησε την περιέργεια.
Jan 14 2012 00:41

This status update has reached the maximum number of replies allowed