Community Status Updates
Fandom → Fallen_Mpougatsa
Ναι το ξέρω και μου έκανα και spoil ο βλάκας που θα σκοτώσει κάποιον στο τέλος ο Jane . Πάντως ο Jane είναι σπαστικός ώρες ώρες . Υπάρχουν και καλύτεροι , δες White Collar ή Suits .
Τι ? κλείνουν από τις 2 ? Δεν έμοιασες και τόσο στον father τελικά ( Ο stalker ξαναχτυπά τρίτη και φαρμακερή :P) . " Καληνύστα! Κι όνεορα γλυκά! ^^" και σε σένα :P
Jan 14 2012 02:48
OdyMonaxos → Kai
Έλα μωρέ, καλή καρδιά κάντε, μπείτε και στο επόμενο, αποκαλύψτε τους φονιάδες, σφάξτε τους αθώους, κάψτε χωριά και βιάστε παρθένες, απολαύστε το. Δεν χρειάζεται να μην κάνετε το κέφι σας επειδή κάποιος σας κατηγόρησε για άλλο παιχνίδι. Δεν μπορείτε να εξαρτάστε από τα κέφια των άλλων.
Jan 14 2012 02:48
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Αν κάθεσαι και στεναχωριέσαι με κάτι τέτοια,τότε τι να πω.....
Έπρεπε να σ'είχα στον αγώνα,που έναν πιτσιρίκι με χνούδι στο μουστάκι κατέβηκε από την κερκίδα στο τέλος του αγώνα για να "μαμήσει την Γραμματεία"....
Jan 14 2012 02:45
Fallen_Mpougatsa → Fandom
A, τρίτο κύκλο! Έχει αποκαλύψεις αυτός ο κύκλος~! Γ@μάτος είναι! Και πιστεψέ με, με το που θα τα κατεβάσεις, θα τα δεις όλα μονομιάς. Ο Jane είναι ίσως ο πιο υπέροχος πρωταγωνιστής σε Αμερικάνικη σειρά επίσης. Τον λατρεύω... :3 Το άλλο που είπες δεν το σχολιάζω καν.
Τέλος πάντων, κλείνουν τα ματάκια μου...λέω να πάω για ύπνο λοιπόν. Καληνύστα! Κι όνεορα γλυκά! ^^
Jan 14 2012 02:42
saeko busujima
Ναι αν κατσεις και ψαξεις ολα τα anime που χεις δει προφανως δεν υπαρχει ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ χαρακτηρας γιατι ο καθενας εχει διαφορετικα γραφικα και διαφορετικο ρολο στο anime.. Απλα επειδη βλεπω τοσο καιρο οτι το Οp δεν προχωραει ξενερωνω.. Υπαρχουν πολλοι που ειναι ισως δυνατοτεροι απο natsu,luffy,alucard η οποιονδηποτε αλλο σκεφτεις αλλα καθενας αντιλαμβανεται τον δυνατοτερο με βαση τις προτιμησεις που εχει.. Εμενα ας πουμε θα μ αρεσουν οι mages ενω αλλου θα του αρεσει καποιο αλλου ειδους anime..αλλιως ολοι θα λεγαμε οτι ο son goku ειναι ο πιο δυνατος και τελος.. :)
Jan 14 2012 02:40
Kai → OdyMonaxos
Δεν διαφωνώ, λογικό είναι να κουράσει αυτούς που δεν αφορά άμεσα.
Δεν νομίζω να ασχοληθώ άλλο έτσι κι αλλιώς.
Δεν είδα και κανέναν άλλον να μας πιάνει από τον λαιμό άλλωστε.
Βασικά θα το σκεφτώ πολύ πριν ξαναπάρω μέρος έτσι κι αλλιώς.
Αυτό δεν παίζει να γινόταν ούτως ή άλλως, δεν είναι λογικό να μη μιλάς με φίλους ή άτομα που πας για ένα παιχνίδι και μόνο.
Καταλαβαίνω με ποια έννοια το λες πάντως.
Jan 14 2012 02:37
Κοίτα την αρχίζει πάλι ο pervert . Τα κατεβάζω . Την περασμένη βδομάδα το άρχισα και τώρα είμαι 3η σαιζόν .
Jan 14 2012 02:37
Χα χα, λάθος, ο άνθρωπος τον έβδομο θέλει να δει μετά. Εγώ για κάποιο λόγο μπερδεύτηκα. Πω πω, έλεος. xD
Mentalist!!! Επιτέλους κάποιος που το βλέπει! Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα σ'αγκάλιαζα αλλά δεν είσαι κοντά μου! Σε ποια σεζόν είσαι? Το βλέπεις on going από το internet ή τρίτο κύκλο?
Jan 14 2012 02:35
Πω αυτός είναι πατέρας xD Πρώτα θα δει τον 6ο και μετά τον 3ο ? Εγώ βλέπω πολλές , like πολλές :P Τώρα Mentalist
Jan 14 2012 02:31
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Ε όχι, είμαι σπίτι λόγω κρυώματος κι εδώ δεν κινδυνεύω μόνο από νεύρα αλλά δεν προστατεύει από αυτό.
Ας τους κάγκουρες, να τους πετάς κι εσύ πατατάκια!
Jan 14 2012 02:29
Black Kaiser → iristella
[QUOTE]την [B]βασιλική μας πεταλούδα[/B] που μας άφησε νωρίς [/QUOTE]
Just noticed. Μην είμαι δολοφόνος και στο επόμενο παιχνίδι, Ευχήσου να μην είμαι. :P
Jan 14 2012 02:28
Έλα ντε...
Βλέπει το criminal minds και με χει βάλει να του κατεβάσω τον εκτο κύκλο και μόλις τον δει μου λέει να του κατεβάσω και τον τρίτο. Του βάζω το επεισόδιο, του βάζω τους υπότιτλους και μου κρτάει όμηρο το laptop! Εσύ τι σειρά βλέπεις?
Jan 14 2012 02:27
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Δεν το φοράς ; :oo:
Εγώ το'βαλα γιατί υπήρχαν κάτι κάγκουρες στην κερκίδα και μας έβριζαν! :tensai:
Jan 14 2012 02:27
Μπα χειρότερα δε γίνεσαι . Πόσα πια ? :P
Και που λες και εγώ τη σειρά μου βλέπω , ποια βλέπει ο father ? (O stalker ξαναχτυπά :P )
Jan 14 2012 02:24

This status update has reached the maximum number of replies allowed