Jump to content

Community Status Updates

Photo

Black Kaiser → mono

[QUOTE=mono;555078]Hidoi :blingeye2::nanana: [/QUOTE] :P To γεγονός και μόνο ότι είχες παίξει δύο φορές δολοφόνος ήταν full-κίνητρο για εμένα. Τραγική ειρωνία, με έβγαλες εσύ.
Jan 14 2012 12:30
Photo

Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa

Ένα μυστικό: για "να το ξέρουν όλοι" σημάινει πως δεν ισχύει ;)
Jan 14 2012 12:13
Photo

mono → OdyMonaxos

Δεν ήθελα να δώσω συνέχεια στο thread αλλά έχεις άδικο για το "ξεμάλλιασμα". Βέβαια δεν έχεις δει ξεκατίνιασμα εδώ μέσα για να το θεωρείς αυτό ξεμάλλιασμα :P Από κει και πέρα είναι θέμα αρχής κατά τη γνώμη μου. Δεν γίνεται κάποιος να ρίχνει λάσπη και να τον αφήνεις ανενόχλητο. Και σχετικά με αυτά που έλεγε η πίου-πίου και λίγα της είπαν. Είναι πολύ άσχημο να κατηγορείς κάποιον επειδή έχασες και μετά να το παίζεις και γ@μάτος και κουλ τυπάκι. Είναι θέμα νοοτροπίας. Προσωπικά κρατιόμουν με νύχια και με δόντια αλλά κάπου ακόμα και αυτούς που το βλέπουν από την απέξω τους κουράζουν και τους ενοχλούν τέτοιες συμπεριφορές. Η αντίκρουση λάσπης με επιχείρηματα στα δικά μου βιβλία δεν είναι ξεμάλλιασμα πάντως :P Όσο για τις ταξιδιωτικές εμπειρίες έγραψα δύο τρία πράγματα στο thread για την καλύτερη χώρα αλλά αλλά θα επανέλθω αν ενδιαφέρεσαι.
Jan 14 2012 12:13
Photo

Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa

[QUOTE]Kaiser, don't be ridiculous...If Kubo is dead then automatically Aizen will be dead [/QUOTE] Μην είσαι και σίγουρη! ΧΑΡΧΑΡ :hahaha:
Jan 14 2012 11:59
Photo

Fallen_Mpougatsa → Fandom

Ε, εφόσον δεν είδες ποιον θα σκοτώσει ή πώς θα το κάνει και πάλι θα το ευχαριστηθείς. Και όλα είναι ύποπτα...Χμ, δεν ξέρω, ποτέ δεν τον βρήκα ειδικά σπαστικό -απ'όλα τα επίετα που μπορώ να σκεφτώ γι αυτόν- αρα θα υποθέσω πως απλώς μας αρέσουν άλλα πράγματα όσον αφορά χαρακτήρες...Πάντως θα τσεκάρω και τι σειρές που είπες. Και ποιες δύο βρε, σχεδόν τρεις παρά τέταρτο ήταν! 45 ολόκληρα λεπτά μετά τις δύο. Α. :P Καλημέρα~! (κι όχι δεν έμοιασα στο μπαμπά πολύ, ο μπαμπάς κοιμάται τρεις ώρες άντε πέντε το πολύ και κάνει και χειρονακτική εργασία. Εγώ θα χα καταρεύσει στο χαλαρό).
Jan 14 2012 11:27
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Καλημέρα~! Κοίτα, δεν είναι ότι στεναχωριέμαι απλώς με σπάνε κάποια πράγματα. Κυρίως η ηλιθιότητα σε όλες τις μορφές. Πιο πολύ σε facedesk φάση. :hahaha: Πλάκα κάνεις?Πφφφ, το ανήλικο δες που βγάζει και γλώσσα.
Jan 14 2012 11:21
Photo

OdyMonaxos → Kai

Να στο θέσω έτσι. Δεν έχει κάτι πολύ συχνό, την υπερβολή, το σονενικό τρικ, τον απόλυτο πρωταγωνιστή που μαμοδέρνει συνέχεια χωρίς ουσιαστικό λόγο ύπαρξης. Μερικές γενικούρες για το πως εξελίσσεται η σειρά [SPOILER]Είναι εξαίσια δομημένη, με μια εισαγωγή που βουτάει τον αναγνώστη στα βαθιά νερά της πλοκής, μετά με την αφήγηση του παρελθόντος, που μοιάζει ειδυλλιακό σχεδόν σε σχέση με όσα βλέπουμε στην εισαγωγή. Από μωρό βλέπουμε τον Gats να ανδρώνεται, από φυσιολογικά τα πράγματα γίνονται συχνά παράξενα, μέχρι που ένα μεγάλο γεγονός μας φέρνει στην καρδιά της εισαγωγικής δυστοπίας. Παρακολουθούμε λοιπόν τις περιπέτειες του ανθρώπου που αντιστέκεται σε όσα συμβαίνουν και προσπαθεί να πετύχει τους εκάστοτε στόχους του, από μανιακή εκδίκηση μέχρι και πολύ ευγενέστερους.[/SPOILER] Δώσε του μια μεγάλη ευκαιρία και μην το αφήσεις, πιστεύω πως μπορείς να το απολαύσεις πολύ σε βαθος χρόνου. Δεν είναι ανάλαφρη ψυχαγωγία βέβαια, ούτε όμως ηλίθια υπερβολή όπως φαίνεται. Claymore έχεις διαβάσει, που είναι αρκετά κοντινό;
Jan 14 2012 04:10
Photo

OdyMonaxos → iristella

Ή την τωρινή Casca για καλή επιχειρηματολογία.
Jan 14 2012 03:57
Photo

iristella → OdyMonaxos

Μπορείς να πάρεις καi Griffith για σίγουρη νικη.
Jan 14 2012 03:55
Photo

Kai → OdyMonaxos

Επειδή έχει όλα αυτά τα καλά μαζί δεν νομίζω πως θα μου αρέσει. Τουλάχιστον με βάση αυτό που είδα με "το καλημέρα" νομίζω πως δεν θα μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο θα δείχνει και όσο να'ναι είναι μεγάλη η σειρά, δεν διατίθεμαι να το ρισκάρω και να διαβάσω μπόλικα κεφάλαια ενώ υπάρχει πιθανότητα να το παρατήσω στην συνέχεια. Τον πρωταγωνιστή τον αντιπάθησα αμέσως και νομίζω πως από μόνο του αυτό θα έκανε βασανιστική την ανάγνωση.
Jan 14 2012 03:49
Photo

OdyMonaxos → iristella

Την επόμενη φορά θα πάρω την Slan ρε, αφού είναι θέμα ομορφιάς. Θα πετάω ατάκες του στυλ "τι μίσος, τι δύναμη, τι δολοφονικό ένστικτο, κρίμα που δεν μπορεί να γίνει δικός μας" και "κάρφωσέ με με αυτό το τεράστιο παλούκι"!!!
Jan 14 2012 03:45
Photo

OdyMonaxos → Kai

Πολύ αίμα και βαρβατίλα; Κάνε μια προσπάθεια. Είναι σάπιο, σκοτεινό, άρρωστο, διεστραμμένο, με αίμα, σφαγές, δολοφονίες, προδοσία, παιδεραστία, βιασμούς, εκδίκηση, όλα τα καλά.
Jan 14 2012 03:42
Photo

iristella → OdyMonaxos

E μα είναι λίγο κακάσχημος. XD Δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Τα προηγούμενα ήταν πολύ πιο challenging και intriguing. Σε αυτό κάθε μέρα σχεδόν βρίσκαμε δολοφόνο.
Jan 14 2012 03:41
Photo

Kρεμμυδοιππότης → laraska

of course ^^
Jan 14 2012 03:37
Photo

OdyMonaxos → iristella

Τουλάχιστον ήσασταν καλοί μ' εμένα. Κι ας είπες πως στον καψερό τον Void έχουν κάνει πειράματα. Σε σχέση με τα παλιά, ήταν από τα απολαυστικά ή τα άσχημα;
Jan 14 2012 03:36