Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Fandom
Ω ρε stalker...! Και όχι, δε θέλω με την καμία, αλλά μου φάνηκ ενδιαφέρον να δω τι είχαν αυτοί που έκαναν...και μέχρι τώρα είχα δίκιο: είναι τεράστια και φαίνονται χάλια πάνω τους τα περισσότερα. Εγώ ήθελα κάποτε τατουάζ αλλά όχι τέτοιο πράγμα. Ένα μικρό Ανκ ήθελα στον αστράγαλο ή στην μέση μου στο πλάι...αλλά δε μπορώ...
Jan 14 2012 02:05
Kamen Tantei Zura → iristella
[QUOTE=iristella;555010]Στο επόμενο βλέπω τη Zura να φεύγει από τον πρώτο γύρο βασικά....:hahaha:[/QUOTE]
Ούτως ή άλλως, δεν πρόκειται να παίξω χοχοχο
Jan 14 2012 02:02
Fandom → Fallen_Mpougatsa
Γιατί τι έχουν τα 2 μμ ? Και τι βλέπω άτιμη ? Θέλουμε anime tattoo ? :P
Jan 14 2012 02:02
Αυτό που είπε εγώ το εξέλαβα έτσι οπότε τι να κάνω? Πρέπει να μιλάω με αποδείξεις. Φφφφφφφφφ-τα νεύρα μου. Βέβαια τώρα σαν tsun tsun που είμαι θα έπρεπε να πω "Να δεν είναι ότι είμαι επιδειξίας, αλλά έπρεπε να μιλάω με αποδείξεις σ'αυτά που λένε" Μουάχαχαχα το χω η άτιμη! Και αυτά τα "Χμ" με τα δύο "μμ" δε μ'αρέσουν εμένα.
Jan 14 2012 02:00
OdyMonaxos → Kai
Καταλαβαίνω απόλυτα τη θέση που βρίσκεστε, αλλά δεν μπορεί να συνεχίσει το ξεμάλλιασμα βρε συ.
Πες πως σταματάτε να απαντάτε στις όποιες κατηγορίες.
Ούτε οι υπόλοιποι στο φόρουμ θα σας πιάσουμε απ' το λαιμό
Ούτε θα σας εμποδίσει κανένας να συμμετέχετε στα επόμενα παιχνίδια
Ούτε θα τα σπάσετε με κανά φιλαράκι σας
Δεν θα αλλάξει τίποτα απολύτως. Γι' αυτό και σας παρακαλώ, δεν χρειάζεται να χολοσκάτε για κάτι που δεν κάνατε, πόσο μάλλον όσο δεν θα έχει καμία συνέπεια.
Καταλαβαίνεις πως το εννοώ, φαντάζομαι.
Jan 14 2012 02:00
Βασικά η mono είπε κάτι απλό , εσύ μόνη σου το γύρισες εκεί . Άρα τα θες και εσύ . Χμμ S&M , επιδειξίας , tsundere . Χμμ
Jan 14 2012 01:57
Αυτό-....ι ι ι ι ι ι ι ι ι μουχρίτσα, που κάθεσαι και παρακολουθείς τα posts μου! :P Το είπα επειδή μου το είπε η mono. Χμ. tsun mode on.
Jan 14 2012 01:55
Δεν το είδα ... το έδειξες . Μπας και είσαι και επιδειξίας ?
Jan 14 2012 01:53
Kai → OdyMonaxos
[QUOTE]Zura, Kai, μην ασχολείστε. Αν είναι αληθείς οι κατηγορίες, βάλτε την ουρά στα σκέλια, [B]αν είναι άστοχες, δεν σας ενδιαφέρουν, μην ασχολείστε.[/B][/QUOTE]
Εδώ δεν έχεις απόλυτο δίκιο. Όταν κάποιος σε κατηγορεί τόσο έντονα για κάτι, αν δεν ασχοληθείς είναι σαν να βάζεις την ουρά στα σκέλια και να τις αποδέχεσαι. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν είπε και λίγα, κατηγόρησε άνετα 3 άτομα για δυο διαφορετικά παιχνίδια.
Jan 14 2012 01:52
Ααα, ντροπής πράγματα. Μη δει ένας άνθρωπος ένα γκρουπ που είμαι, με στοιχειώνει! Απαπαπαπα, όλο εκεί το μυαλό σου!
Jan 14 2012 01:51
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Όχι πάντα έστελνα μήνυμα.
Ίσως να προστάτεψα την Zura για δεύτερη φορά.
Γάμ@τα... xD
Jan 14 2012 01:49
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Έλα μην ανησυχείς. Μόνο τον 6ο να θυμηθείς κι όλα καλά. Μήπως είχες ξεχάσει να στείλεις μήνυμα τότε?
Jan 14 2012 01:42

This status update has reached the maximum number of replies allowed