Community Status Updates
OdyMonaxos → Kai
Καλύτερα μην δεις το anime απ' το Claymore, είναι την γνωστής σχολής του πρόωρου τέλους. Αλλά είχε ωραία μουσική. Αν ποτέ θελήσεις, τσέκαρε το μάνγκα, αν και δεν είναι του γούστου σου.
Jan 14 2012 16:15
Kai → OdyMonaxos
Όχι, ούτε Claymore έχω διαβάσει και δεν νομίζω να το κάνω και ποτέ, αν και το βλέπω πολύ πιο θετικά από το Berserk. Το πολύ-πολύ να έβλεπα το anime αλλά πάντα υπάρχουν άλλοι τίτλοι που είναι πιο κοντά στα γούστα μου, οπότε μπαίνουν σε προτεραιότητα.
Jan 14 2012 16:01
OdyMonaxos → BloodyPrincess
Θετικά λένε; Αρνητικά λένε;
Το katekyo δεν το αρχίζω. Δεν μ΄ενδιαφέρει προς το παρόν να δω ένα σόνεν με την άποψη των Ιαπώνων για την ιταλική μαφία. Διαβάζω τελείως διαφορετικά πράματα αυτό τον καιρό
Jan 14 2012 15:58
Botsun → Fallen_Mpougatsa
To θυμάμαι,αλλά πρέπει να παραπονιέμαι κάθε τόσο,για να μην ξεχνώ το skill !
Jan 14 2012 15:39
Fandom → Fallen_Mpougatsa
Μη μου πεις αν έχω δίκιο >.< Κοίτα διάβασα ότι στο τέλος της 3ης σαιζόν σκοτώνει κάποιον που νόμιζε ότι ήταν ο Red John . Τώρα είμαι στο 5 επεισόδιο της 3ης και μέχρι στιγμής υποψιάζομαι τον τύπο που είναι αρχηγός στο "Όραμα" . Τώρα πιστεύω ότι αφού δεν είναι ο κανονικός Red John είτε θα τον σκοτώσει "τυχαία" είτε σε αυτοάμυνα ή θα σκεφτεί κάτι πολύ κουλό χωρίς να αφήσει ίχνη . Γιατί δε γίνεται να είναι στη φυλακή ο πρωταγωνιστής ( αν και έχω δει και τέτοια ) .
Εγώ θέλω κανα 10ωρο με 12ωρο :P
Jan 14 2012 15:38
OdyMonaxos → mono
Κοίτα, καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά αν έμπαιναν πολλοί τρίτοι θα το κάναμε ροντέο. Φαντάσου το ίδιο με 5 άτομα από κάθε παράταξη. Δεν είναι και κανά μεσανατολικό το ζήτημα, μπορούμε να μην δώσουμε σημασία για να σταματήσει η κάθε γκρίνια.
Jan 14 2012 15:32
Kamui → Night Wizard Seal
Nαι η τύχη μου έκλεισε το μάτι φέτος, πρώτη φορά γίνεται αυτό και είναι μόνο για 2ας λυκείου. (και σνόμπαρα το φλουρί στη βασιλόπιτα)XD
Ta περισσότερα τα είπα και στο θρεντ, απλά λογικά θα πρέπει να προετιμαστώ με το φίλο μου μέσα σε 1 μήνα για κάποια βασικά φιλοσοφικά θέματα και να μάθω πως γράφεται το φιλοσοφικό δοκίμιο.
Κατα τ' άλλα είμαι αισθόδοξος γιατί και η καθηγήτρια μας είπε πως το 'χουμε γενικά οπότε έχω πιθανότητες τουλάχιστον να πάω στον τελικό.
Εμείς πάντως είπαμε πως αν κάθε μέρα κάνουμε τις καμμένες συζητήσεις που κάνουμε στα διαλλείματα, ή θα τρελαθούμε τελείως, ή θα βγούμε προταθλητές.:hihi2:
Υπάρχει και η διεθνής ολυμπιάδα φιλοσοφίας που γίνεται σε ξένη γλώσσα και σε υπολογιστή σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι.Γι αυτήν βέβαια δεν έχω πολλές πληροφορίες.
Jan 14 2012 15:22
Μπράβο,μπράβο! ^_^
Πάντως,τόσες φορές σου'πα να διαβάσει το HxH κι ακόμα να το κάνεις.....:unlucky:
Jan 14 2012 15:15
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Ha ha, έχεις ένα δίκιο botsun που δε μπορώ να αμφισβητήσω...
Επίσης, επιτέλους σήμερα -το βράδυ- θα κάνω catch up στο Saint Sieya season 2!
Jan 14 2012 15:13
Καλησπέρα~
Είναι ένα απο τα καλά του επαγγέλματος.
Καλά ρε συ,τώρα θα το μάθεις ;
Μπροστά απο την οθόνη γίνονται μάγκες...
Jan 14 2012 15:04
Kalamaris → iristella
[QUOTE][I][SIZE=1](να μην προσπαθούσες να αποκεφαλίσεις τον [B]Κalamari [/B]παράλληλα και θα περνάγαμε ζάχαρη εδώ μέσα)[/SIZE][/I][/QUOTE]Χμμμ no that i dislike it αλλα οποτε βλεπω να γραφουν ξερω γω "οπως ειπε ο kalamaris" με πιανει μια περιεργη φαγουρα στο σβερκο.Στο "τον kalamari"σχεδον γελασα:hahaha:
Damn the day i used greeklish αλλα anyway προτιμω να με αναφερουν ως ο καλαμαρης-τον καλαμαρη(ποσο χρονο παιζει να χω για να ασχολουμαι με αυτο...)
Jan 14 2012 14:44
Night Wizard Seal → Kamui
Τι είδα Kamui θα μπεις σε ένα διαγωνισμό για κάτι φιλοσοφικά δοκίμια; Τι παίζει περί τούτου; Για inform me :P
Jan 14 2012 14:30
Anelis → eyl
Γιο, μου είχες πει να σου πω εντυπώσεις από το soulless για να τσεκάρεις το manga. Τελικά είναι άρλεκιν με μυστήριο και εξυπνακίστικες ατάκες. Από ένα σημείο και μετά παραμερίζεται η πλοκή για να παρακολουθήσουμε τα πολύ γλαφυρά φασώματα της γκόμενας με τον γκόμενο. Εγώ δεν περίμενα κάτι τέτοιο και απογοητεύτηκα πολύ. Αν και σε manga ίσως να ταιριάζει καλύτερα.
Jan 14 2012 13:34
laraska → Kρεμμυδοιππότης
τι σχολη? αν και νομιζω πως εχω ντεζανου και σε εχω ξαναρωτησει
Jan 14 2012 13:01

This status update has reached the maximum number of replies allowed