Community Status Updates
Blacker_than dark → helo
πολυ ωραιο το αβαταρ τωρα το παρατηρησα.. εισαι και εσυ ψιλοκαμμενος με το assasins's creed?
Jan 25 2012 21:00
Kai → Anelis
:kakaka: Arigato, soshite arigato. Και στα δικά σας.
Ευχαριστώ πολύ και για τα χρόνια πολλά.
Jan 25 2012 20:48
Anelis → Kai
Με γειές για το review comrade, pave the way!!!
Also είδα ότι έχεις γεννέθλια σήμερα, οπότε χρόνια πολλά και καλά!!!
Jan 25 2012 20:46
Kai → Fallen_Mpougatsa
Αφού όσες φορές και να σου το πουν δεν καταλαβαίνεις. Δεν είναι κακό να δίνεις προσοχή σε μερικά πράγματα. Μετά πάλι θα παραπονιέσαι πως έχασες τον χρόνο σου και πως δεν σ' άρεσε και μπλαμπλαμπλα.
Jan 25 2012 20:45
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ωχ όχι πάλι με το θέμα του "ενδιαφέροντος". Ακόμα κι εδώ θα το θίξεις? Εντάξει, συγγνώμη. Πρέπει να ενδιαφέρομαι περισσότερο αλλά κι εσύ πρέπει να το αναφέρεις όλη την ώρα? Δηλαδή πόσες συγγνώμες πρέπει να πω γι αυτό?
Jan 25 2012 20:44
Kai → Fallen_Mpougatsa
Καλά ντε, δε σου είπαμε και τίποτα. Άλλη φορά να μην βάζεις στα υπ' όψιν σου anime χωρίς τα τσεκάρεις για να μην [I]αναγκάζεται[/I] ο άλλος να έρθει να σε προειδοποιήσει.
Εγώ φταίω που έδειξα ενδιαφέρον.
Jan 25 2012 20:39
Anelis → Tenshi
Άσε ένα ζαλισμένο πρωί που είχα ξυπνήσει χαράματα για τη δουλειά άραζα λίγο στην τηλεόραση και πετυχαίνω τον Ντρογκο (ή όπως λένε τον ηθοποιό) σε μια καμμένη σειρά τύπου stargate και μετά όλη την ώρα τριγυρνούσα σαν ξελιγωμένη.
Ε κάπως έτσι θα είναι πλέον και η πλοήγηση στο φόρουμ XD
Jan 25 2012 20:39
Tenshi → Anelis
Εμένα να δεις! Τι στο? Αρχίζω και ανακαλύπτω την ομοφυλοφιλική μου πλευρά? :P
Αχαχα! Πέρα από την πλάκα είναι ωραίος άντρας και κάτι το ωραίο το θαυμάζουμε.
:D
Jan 25 2012 20:33
Fallen_Mpougatsa → Kai
Καλά ρε κοπέλα μου πλάκα κάνεις? Κάθεσαι και περιμένεις πότε θα απαντήσω? Πάλι??? Δηλαδή πόσες φορές σε έχω πει ότι δε μπορώ να κάθονται οι άλλοι και να παρακολουθούν τις συζητήσεις μου. Κι άιντε οι άλλοι δε με ενδιαφέρουν, δε με ξέρουν κιόλας αλλά εσύ υποτίθεται με ξέρεις! Και συνεχίζεις!
Μπλα μπλα μπλα και χα χα χα όλη την ώρα και στην πλάκα το κάνεις αλλά όλη την ώρα το κάνεις έτσι κι αλλιώς! Αμαν! Στα-μά-τα. Έλεος δηλαδή!
Jan 25 2012 20:31
DarkElf → Fallen_Mpougatsa
[QUOTE]Χρειάζεται μια γυναίκα να τον ηρεμεί και να τον χαϊδεύει και να του [B]δείξει[/B] ένα δύο τρία πράγματα[/QUOTE]
Άρα απορρίπτεται και η Yuna και η άλλη μαθήτρια...οπότε μένει η Seira, που είναι ταγμένη στον ShinWoo (η κοκκινομάλλα δε βλέπω να φτουράει:hahaha:) και μια από τους nobles που δε νομίζω να την ξαναδούμε,τουλάχιστον με μεγάλο ρόλο.Φυσικά η Lord απορρίπτεται χωρίς δεύτερη σκέψη.
Jan 25 2012 20:23
Fallen_Mpougatsa → Lord Leon
xD xD xD Και γω έτσι νόμιζα και θυμάμαι ότι μια φορά με είχε πει κάτι για ράστα..αλλά είδες τσ'αμπα κοκορευόταν γιατί είχε μόνο δύο-τριες τζίβες(ράστα=ότι πιο απαίσιο να κάνεις στα μαλλιά σου-αν είχαν φωνή θα τσίριζαν με απόγνωση). Καινα σε πω γέλασα έτσι όπως το είπες αυτό το "ψείρα στην καρκλάλα του" xD
Jan 25 2012 20:23
Kai → Fallen_Mpougatsa
:tensai: Ανίδεη κοινή θνητή, είμαι ήδη αθάνατη και τις θείες ικανότητές μου απαντούσα ήδη σε pm καθώς εσύ μου τα έγραφες. Ναι, προβλέπω και το μέλλον.
Jan 25 2012 20:18

This status update has reached the maximum number of replies allowed