Community Status Updates
Kenny → Kai
Bασικά μου άρεσε, απλά... ήρθε λίγο ξαφνικά. Τώρα αν όντως πλησιάζει το τέλος ή όχι, it remains to be seen. Προσωπικά δεν με κουράζει, κι 100+ chapters διαβάζω άμα λάχει, αλλά άμα ο συγγραφέας θέλει να το κρατήσει σύντομο, so be it.
Το forum συγκινήθηκε βρε, γι' αυτό. :P
[spoiler]:hypno: Δες Bebop. :hypno:[/spoiler]
Jan 26 2012 19:03
Tristessa → Night Wizard Seal
Βλέπω ότι η amaya3 σε διαφθείρει με φήμες περί Danchou. Tsk tsk tsk...
[SIZE="1"]j/k, καλωσήρθες στον κόσμο του Tanuki, it only gets worse from here :3[/SIZE]
Jan 26 2012 19:02
Vagelio → SkullKaizer
Καλό κουράγιο. Ελπίζω να μπορέσεις να παρευρεθείς στο comicdom T^T
Jan 26 2012 18:59
Kai → Kenny
Με την υπόθεση που έχει δεν θα μπορούσε να συνεχίσει για πάρα πολλά κεφάλαια εκτός κι αν άλλαζε το αρχικό concept και δεν ασχολιόταν συνεχώς με τον συγκεκριμένο καθρέφτη. Αν όντως πάει για κλείσιμο, τουλάχιστον η συγκεκριμένη σειρά θα θα έχει ένα αξιοπρεπές τέλος και μια αξιοπρεπή ιστορία.
Από τότε που ανέλαβες θέση διαχειριστή, τσουντεριασε το φόρουμ. Δεν είναι τυχαίο.
Jan 26 2012 18:56
zoro77 → OdyMonaxos
Βασικα ολα ειναι θεωριες ρε συ. Θα δειξει! Και ο ολυμπιακος περσι μεχρι το τοπ 16 ηταν μην σου πω η καλυτερη ομαδα στην ευρωλιγκα(ή τουλαχιστον η πιο φορμαρισμενη) μαζι με την Μπαρτσελονα και οι δυο φαγαν ακυρο στους 8. Οποτε βλεπουμε
Jan 26 2012 18:42
SkullKaizer → Vagelio
ο στρατος.. εχει ακομα 6 μηνες... αλλα θα προσπαθισω να ερθω 27 μαρτιου με 3 απριλιου γιατι εχει το comicdom στις 30,31 μαρτιου, 1 απριλιου!!
Jan 26 2012 18:33
Kenny → Kai
Το πιο πρόσφατο chapter του KnKnH σε ένα emoticon:
[SPOILER][IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/tuzki09.gif[/IMG][/SPOILER]
Jan 26 2012 18:04
iristella → Fallen_Mpougatsa
Εδώ δεν έχουν θεωρηθεί άλλα και άλλα, το plot related θα πειράξει; Άνθρωποι είμαστε δεν είμαστε ρομπότ για να μιλάμε μόνο απρόσωπα. XD
Jan 26 2012 17:29
Fallen_Mpougatsa → GhostPrince
Χα χα, σοβαρά? Μικρέ stalker...! :3 Ευχαριστώ πάντωςμ είσαι γλυκός.
Jan 26 2012 17:28
Fallen_Mpougatsa → iristella
Eίπα μήπως φανεί off topic βασικά επειδή είναι πιο προσωπικό...:canthelp:
Jan 26 2012 17:27
GhostPrince → Fallen_Mpougatsa
btw ρε συ, πηρε το ματι μου το "fanfic-story(fated ties)" που χεις γραψει..ο.ο εχεις ταλεντο...αχαχαχα, πολυ φαση :P
Jan 26 2012 17:23
iristella → Fallen_Mpougatsa
1. Εννοούσα ότι με λένε fangirl επειδή το λέω αυτό, αν και αποδεικνύεται να είναι αληθές every single time. Αλλά ναι γενικότερα η αδυναμία μου στις βεντάλιες όπως ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται.
3. Μα και ο Madara ενάλλασε ικανότητες. Νομίζω it's a given ότι θα μπορεί να πηδάει από στάδιο σε στάδιο. Πώς πέρναγε από το κανονικό Sharingan στο ΜS? Ε κάπως έτσι.
4. Γιατί δεν γράφεις στο thread? Not that I mind, just wondering. XD
Jan 26 2012 17:22

This status update has reached the maximum number of replies allowed