Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anelis → OdyMonaxos

Τι δεν το ξεκαθάρισα βρε αφού το είπα. Μάλλον μπέρδεψες τις ερωτήσεις XD Χαχ αυτό είναι προπολεμική ιστορία πια νοτ του γουόρι :3
Jan 27 2012 04:14
Photo

OdyMonaxos → Anelis

Δεν το ξεκαθάρισες, μπερδεύτηκα. Συλλυπητήρια και πάλι. Ήσασταν πολύ κοντά;
Jan 27 2012 04:03
Photo

Anelis → OdyMonaxos

Χαχ όχι αυτός (ευτυχώς), ήταν ξάδερφος όχι αδερφός!!
Jan 27 2012 03:59
Photo

OdyMonaxos → Anelis

Δεν πέθανε τελικά;
Jan 27 2012 03:58
Photo

Anelis → OdyMonaxos

Γιατί τι έπαθε;
Jan 27 2012 03:52
Photo

OdyMonaxos → Anelis

Συλλυπητήρια για τον αδερφό σου.
Jan 27 2012 03:50
Photo

Battlemage → Mad_Hatter

Η αλήθεια είναι οτι δεν το είχα αφήσει και πολλή ώρα να τρέξει. Οπότε ίσως το ξαναδοκιμάσω. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για την ενημέρωση!:) Μπορεί να ρίξω μια ματιά για τα SMT games που έχουν βγει για το DS πρώτα γιατί όντως το Desume το δοκίμασα μόλις τώρα και φαίνεται πολύ απλό.
Jan 27 2012 03:03
Photo

Mad_Hatter → Battlemage

Για το τρέμουλο, αν είναι αυτό που νομίζω παίζει να μη μπορείς να κάνεις και τίποτα, και να είναι πρόβλημα του emulator. Εμένα μου είχε λίγο, αλλά μετά από λίγο σταμάταγε μόνο του και προς το τέλος ούτε καν το πρόσεχα. Εγώ είχα κατεβάσει τον 0.9.8 από pcsx2 και έπαιξα p3 fes Και nocturne μια χαρά (occasional slowdown το p3 αλλά τίποτα unplayable). Από ρυθμίσεις/plugins τα είχα όλλα default, μόνο Bios άλλαξα και gamepad. Επίσης νομίζω που και που έπρεπε να απενεργοποιήσεις τα speedhacks. [URL="http://www.emuparadise.me/"]Αυτό[/URL] είναι καλό site Για τα πάντα emulation related.
Jan 27 2012 02:49
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → mono

Εισαι σιγουρη; Γιατι εγω την βλεπω κανονικοτατα. edit; μπηκα απο internet explorer και οντως δεν την εδειχνε.. Εβαλα μια αλλη, thanks for letting me know~
Jan 27 2012 02:39
Photo

Battlemage → Mad_Hatter

Θέλω οπωσδήποτε να παίξω και τα υπόλοιπα SMT όταν τελειώσω το Persona 2. Το Desmune δεν το ήξερα αλλά φαντάζομαι επειδή είναι και για DS θα είναι πιο απλό. Για το DS βέβαια το αγοράζω κιόλας(αμα το βρω) μιας και την έχω την κονσόλα. Εγώ το πρόβλημα το είχα στο PCSX2 όταν προσπάθησα να βάλω Nocturne και κάποια άλλα SMT. Μου έτρεμε η οθόνη απο οτι θυμάμαι. Το περίεργο είναι οτι μόνο στα SMT games που το παρουσίασε αυτό. Κάποια άλλα που δοκίμασα λειτουργούσαν μια χαρά. Ακόμα και το Persona 4 μια χαρά(με εξαίρεση σε λίγα συγκεκριμένα σημεία). Τώρα παίζει να είναι καμια λεπτομέρεια στις ρυθμίσεις του emulator αλλά δεν το πολυέψαξα τότε μιας και δεν ήθελα να ξεκινήσω παράλληλα πολλά παιχνίδια. Αν έχεις ιδέα τι μπορεί να φταίει πες.:)
Jan 27 2012 02:38
Photo

Kenny → himawarinosekai

She's alive!!!
Jan 27 2012 02:34
Photo

Mad_Hatter → Battlemage

Ήταν ένα μέτριο πρώτο βήμα μακριά από τα SMT σε κάτι πιο προσιτό και casual που να δεις εκεί, σχεδόν τίποτα από χαρακτήρες, και στα ύψη η δυσκολία. Στο Nocturne (hard) παίζει να έφαγα 50+ gameovers, και έπεζα πολύ προσεκτικά. Αλλά φοβερό gameplay. Του strange journey ειδικά ήταν παράδεισος. Θα γράψω για αυτό σήμερα-άυριο. btw οι emulators δεν είναι τίποτα δύσκολο, μερικοί δε θέλουν καθόλου ρυθμίσεις πχ Desmune για DS. Άμα έχεις πρόβλημα με αυτά πες μία και μπορεί να ξέρω να βοηθήσω.
Jan 27 2012 02:15
Photo

Battlemage → Mad_Hatter

Το αφήνω για μετά να το απολαύσω λοιπόν. Άλλωστε συνήθως αφιερώνω περισσότερο χρόνο για leveling και για να δω περισσότερα personas(μόνο στο 1 δεν άντεξα και με το που είδα οτι το party ήταν αρκετά δυνατό κατευθείαν τελικό boss). Καλά και εγώ τυχαία οτι έβρισκα και κοίταζα μετά αν ο συνδυασμός έβγαζε κάτι καλό. Πολύ κουραστικό. Το party στον κόσμο του :P Σε άλλους κόσμους πηγαίνανε, ο κόσμος κόντεψε να καταστραφεί αυτοί χαλαρά. Δεν τους ανέπτυξαν και καθόλου πάντως αφού έδωσαν μεγάλη βαρύτητα στην Maki και τις διαφορετικές προσωπικότητες της. Η ατμόσφαιρα ναι ήταν υπέροχη και με μυστήριο αλλά ίσως όχι αρκετά σκοτεινή όσο του 2ου.
Jan 27 2012 02:09
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

[QUOTE][I]Soon I'm gonna be a jedi[/I][/QUOTE] :wooi2:
Jan 27 2012 02:05
Photo

animestarling → thanos1547

Ασχετο βεβαια αλλα το εχω απορια... Τι μαθηματα εχετε εσεις στο πρωτο εξαμηνο;;
Jan 27 2012 02:02