Jump to content

Community Status Updates

Photo

Mad_Hatter → Battlemage

To innocent sin ~25 ώρες μου είχε πάρει σύνολο, κάπως παραπάνω το eternal punishment. Αλλά ναι, σε εξεταστική δεν ευχαριστιέσε παιχνίδι. Ούτε εμένα μου άρεσε το gameplay, και ποτέ δεν ασχολήθηκα σοβαρά με αυτό, fusara ότι έβρισκα, μερικα recruits και όπως νάνε στη περισσότερη διάρκεια. Και το party εδώ που τα λέμε πολύ...χαλαρό. Σε όλλη τη διάρκεια ήταν "yo, this sucks, this is funny" κλπ κλπ και στα @@ τους όλλα. Δε λέω φάση είχε ώρες ώρες, αλλά σοβαρευτήτε και λίγο, από κόσμο σε κόσμο πηδάτε. Η ατμόσφαιρα του πάντως ήταν γαμάτη, σου έβγαζε ένα μυστήριο.
Jan 27 2012 01:48
Photo

Battlemage → Mad_Hatter

Ότι χειρότερο να αλλάζουν πράγματα στις μεταφορές παιχνιδιών. Γιατί το όνομα που λες είναι ΜΕΓΑΛΗ διαφορά το ένα με το άλλο σε νόημα και πλοκή. Όπως και να έχει καλό ήταν σαν παιχνίδι με ωραία πλοκή και θεματολογία απλά ήταν χάλια ο τεχνικός τομέας(σύστημα μάχης/έλλειψη personas κτλ). Τώρα πρέπει να συνεχήσω το 2. Αν θυμάμαι καλά το είχα σταματήσει κάπου που ψάχνεις για μια βόμβα. Αν έχει πολύ μέλλον πάντως ίσως να το αφήσω για μετά την εξεταστική.
Jan 27 2012 01:37
Photo

Mad_Hatter → Battlemage

Πάλι καλά Είχαν κάνει και κάτι άλλα τρελά στο original, πχ στον masao άλλαξαν χρώμα ήταν ψιλο-ότι-νάνε παιχνίδι, ακόμα βλέπω εφιάλτες με τα Lips και το castle of mana
Jan 27 2012 01:25
Photo

Battlemage → Mad_Hatter

Α κατάλαβα. Τότε δεν το άλλαξαν ευτυχώς. Τον Kandori ο Nyarlathotep τον κυρίευε. Το θυμάμαι γιατί μου είχε κάνει εντύπωση το όνομα τότε.
Jan 27 2012 01:18
Photo

BloodyPrincess → OdyMonaxos

αχαχχαχχχ xD δν μ λες κ πιστη-πιστη...αλλα νταξει! γτ? ;) χαχαχαχαχχαχ
Jan 27 2012 00:58
Photo

GhostPrince → zoro77

αχαχα....weeird :P
Jan 27 2012 00:36
Photo

zoro77 → GhostPrince

αχαχα ναι! Μου το εχουν πει κι αλλοι! Δεν ξερω γιατι αλλα απο παιδι αντιδρουσα στα αναψυχτικα, ακομα και στην coca-cola:P
Jan 27 2012 00:26
Photo

GhostPrince → zoro77

[QUOTE=zoro77;558165] 5)Nαι. Δεν μ αρεσει το ανθρακικο[/QUOTE] παιζει να σε το πρωτο ατομο oπου το ακουω αυτο xDD αχαχα, epic :P
Jan 27 2012 00:25
Photo

Kenobi-sensei → Kaidou

μεγιες αλλα βγάλε το Exists απο κάτω γιατί το ξέρουμε οτι ο Kaidou υπάρχει :P
Jan 27 2012 00:22
Photo

GhostPrince → Fallen_Mpougatsa

:nosey: Ι see...*addin anime on my list* xDD
Jan 27 2012 00:21
Photo

Fallen_Mpougatsa → GhostPrince

Lol ναι. Το σετ είναι από το anime/manga Saint Seiya The lost canvas compliments of Kai.
Jan 27 2012 00:15
Photo

GhostPrince → Fallen_Mpougatsa

double sided :3 μπα οχι, απ'αυτα τα μερη ειμαι...κατασκοπευω τους αλους xDD (αα..για τι μιλαμε οι αν8ρωποι :hahaha:) ακιρο, αλλα nice set...απο που ειναι? '^^'
Jan 27 2012 00:12
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Παρακαλώ πολύ και όντως ταιριάζει. Από πού είναι ρε συ όμως αυτός ο χαρακτήρας?
Jan 27 2012 00:06
Photo

zoro77 → Kaidou

Ελα ρε Kaidou!! Με γεια!! Παντως δεν νομιζω να παει το exist απο κατω:P
Jan 27 2012 00:06
Photo

Fallen_Mpougatsa → GhostPrince

Α, ΟΚ τότε. Αλλά με ποια μεριά είσαι? Με τη δική τους...ή τη δικά μας κατάσκοπε?
Jan 27 2012 00:05