Jump to content

Community Status Updates

Photo

OdyMonaxos → Osama Bin Laden

Μ' άρεσε το προηγούμενο
Jan 27 2012 13:39
Photo

Osama Bin Laden → OdyMonaxos

εννοείς blog; Πως και έτσι;
Jan 27 2012 13:37
Photo

OdyMonaxos → Anelis

Αυτό με την ψάθα είναι μια γενική πραγματικότητα, ας ελπίσουμε απλά σενάριο. Τι μαθήματα κάνετε περίπου;
Jan 27 2012 13:10
Photo

Anelis → OdyMonaxos

Η σχολή είναι 5ετής κ εγώ βρίσκομαι στο 3ο ετός. Οπότε αν όλα πάνε καλά πτυχίο σε 2 χρόνια. Και ναι και όχι. Στην χειρότερη δίνεις ΑΣΕΠ για να διδάξεις στο δημόσιο (καλά η χειρότερη είναι να πεθάνεις στην ψάθα αλλά λέμε τώρα), στην καλύτερη γίνεσαι Mathew Barney και Κουνέλης (εδώ γελάμε).
Jan 27 2012 13:05
Photo

OdyMonaxos → Anelis

Ώπα, καλών τεχνών!!! Μπράβο!! Πότε με το καλό το πτυχίο;; ...είναι σκληρή ερώτηση. Υπάρχει τίποτα για μετά το πτυχίο;
Jan 27 2012 12:50
Photo

Anelis → OdyMonaxos

Ωραία πράγματα δηλαδή... Εγώ είμαι στην Καλών Τεχνών οπότε έχω εκτός από θεωρητικά και αρκετά εργαστήρια.
Jan 27 2012 12:44
Photo

OdyMonaxos → laraska

Ναι, το κοινό το απαιτεί. :P Ευχαριστώ!!
Jan 27 2012 12:15
Photo

laraska → OdyMonaxos

χμμμ το φιλοθεαμον κοινον το απαιτει ε? μεχρι το τελος το μηνα θα εχει συνεχεια ....μια πραγματικη ιστορια..
Jan 27 2012 12:04
Photo

OdyMonaxos → Anelis

Δεν έχω κάψει φλάτζες απ' το διάβασμα, έχω πελαγώσει από άλλες απόψεις εδώ και κάποιους μήνες. Σ' αυτή την εξεταστική έχω δηλώσει μόνο 2 μαθήματα. Και το ένα παίζει να μην το δώσω και να το αλλάξω. Δηλαδή γενικά να αλλάξω τον έναν τομέα από τους 2. Τι σπουδάζεις; Τα Γαλλικά επιτρέπονται χωρίς μπαρδόν.
Jan 27 2012 12:00
Photo

Anelis → OdyMonaxos

Μάλλον έκαψες φλάντζες από το διάβασμα να υποθέσω ε; Η εξεταστική έρχεται κατά πάνω μας αργά και σταθερά, και όσο πλησιάζει τόσο σφίγγουν οι κώλοι. (pardon my French)
Jan 27 2012 11:57
Photo

olesos → Fallen_Mpougatsa

Thanks....because δοκίμασα και δέν μπορούσα να γράψω....You are a girl!!! O.O Μάλλον ξεγελά το name :)
Jan 27 2012 11:39
Photo

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

Δυστυχώς, αυτό το βίντεο δεν είναι διαθέσιμο στη Γερμανία επειδή περιέχει μουσική για την οποία η GEMA δεν έχει παραχωρήσει τα αντίστοιχα δικαιώματα μουσικής. Και δεν μπαίνω από πρόξυ για να το δω. Σόρρυ
Jan 27 2012 11:14
Photo

OdyMonaxos → Osama Bin Laden

Απαιτούμε νέο πόστ με βαλίτσες. Θέμα ελεύθερο
Jan 27 2012 11:00
Photo

thanos1547

πότε αρχίζετε εξεταστική . ?
Jan 27 2012 10:59
Photo

thanos1547

ψυχολογίσ κσι σχολείο (εχω πάει σε ολα ) μελέτη φυσικού κυνονικού περιβάλλοντος (δεν πήγαινα καθόλου) κόβεις φλέβα απο την βαρεμάρα εισαγωγή στη θεωρεία του πολιτισμού (αρκέτα ενδιαφέρον θαα το έλεγα εχω πάει σε μερικά ) σχολική αποτυχία (επιλογής) (παλέυεται ) οργάνωση διαδικασιών μάθησης στο σχολείο (μία φορά πηγα για να πάρω την υλη .
Jan 27 2012 10:59