Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Kenny
Aχ κατάλαβα. Απαίσιο όντως. Εγώ ευτυχώς είχα μόνο μια φορά διπλό μάθημα αν και θα έχω 31 και 1 μαζί. Μετά 3 το τελευταίο. Αααχ, το σκέφτομαι και σε λυπάμαι γιατί εσύ θα χεις πολλά περισσότερα το ένα δίπλα όχι μόνο πάνω στο άλλο. Έχεις πολλά να δώσεις αυτήν την εξεταστική?
Jan 29 2012 12:57
Kenny → Fallen_Mpougatsa
Στριμώξανε μέσα κι αυτή του Σεπτέμβρη που χάσαμε λόγω καταλήψεων.
Τί να το κάνεις όμως όταν το ένα μάθημα πέφτει πάνω στ' άλλο...
Jan 29 2012 12:48
Fallen_Mpougatsa → Kenny
Πω πω, χάλια πράγματα! Καλή επιτυχία αγόρι! Και καλό κουράγιο. Εμείς αρχίσαμε 24, τελειώνουμε 3. Μήπως έχετε διπλή εξεταστική?
Jan 29 2012 12:47
plotolp → mayumi_chan
Καλημέρα ημερολογιάκι μουυυ!!:wooi2:
Πως είσαι καλό μου ημερολόγιο? Δεν έχω νέα σου εδώ και μια εβδομάδα και μου έλειψες:emptyonexg1:
Από ότι βλέπω δεν έχεις μπει ούτε στο forum αυτές τις μέρες, και αναρωτιέμαι γιατί. Βασικά φαντάζομαι πως θα έχεις πνιγεί στα μαθήματα και τις υποχρεώσεις και δεν έχεις καθόλου χρόνο.
Θέλω πολύ να μάθω τι κάνεις και γενικά πως είσαι καλά. Οπότε άμα βρεις λίγο χρόνο θα χαρώ [U]πάρα πολύ[/U] να διαβάσω τα νέα σου!:)
Εγώ να ξέρεις είμαι καλά, αλλά κουράζομε πολύ αυτές τις μέρες γιατί έχει αυξηθεί πολύ η δουλειά στο ιατρείο (σκέψου γυρνάω σπίτι το νωρίτερο 10) και συν της άλλης είμαι αγχωμένος με τις εργασίες τις εξεταστικής! Θα τα καταφέρω όμως και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρεις και εσύ με τα μαθήματά σου!:wis:
p.s Δευτέρα - Τρίτη λέει πως θα χιονίσει επιτέλους! Λες να το στρώσει ημερολογιάκι μου?:if:(άμα το στρώσει πάντως θα σου στείλω σίγουρα photo!:D)
p.s2 Θα προσπαθήσω αυτές τις μέρες να σου γράψω ένα post και με τα δικά μου νέα! Άμα είμαστε τυχεροί μπορεί να μιλήσουμε και μέσω Skype.
p.s3 Και ένα πολύ όμορφο βιντεάκι που πέτυχα τις προάλλες:P
[SPOILER][URL="http://www.youtube.com/watch?v=SEBLt6Kd9EY"]YouTube[/URL]
Τα παπάκια είναι απίστευτα!:laugh:[/SPOILER]
Ελπίζω να τα πούμε σύντομα!
Να είσαι καλά ότι και αν κάνεις και να χαμογελάς!:ureshii:
Jan 29 2012 12:33
Fallen_Mpougatsa → Kenny
A θεέ μου! Τι τεράστια εξεταστική είναι αυτή? Πότε αρχίζετε ή αρχίσατε?
Jan 29 2012 12:29
Kenny → Fallen_Mpougatsa
Η δικιά μου όμως ξέρεις πότε τελειώνει;
Στις 29 του Φλεβάρη.
Ω ναι. :zetsubou:
Jan 29 2012 12:17
Fallen_Mpougatsa → Kenny
:kakaka: Είδες όμως? Κατευθείαν το έπιασε το μάτι σου...!
Και να μην το κεχάσω, αυτήν τη βδομάδα που αρχίζει, τελειώνει η εξεταστική μου-στις 3 του μηνός, οπότε την επόμενη βδομάδα που έχω το "διάλειμμα" έχεις χρόνο να μαζευτούμε για κανα παιχνίδι?
Jan 29 2012 12:15
Trivia Spitting Monster → Kenny
Α, ήταν βράδυ, την Παρασκευή έδωσα Μαθηματικά στη σχολή (σήματα, "θόρυβος", σειρές και μετασχηματισμός Fourier, φίλτρα κι άλλα τέτοια όμορφα), και είπα να κάνω το post λίγο πιο χαριτωμένο. Πιο χαριτωμένο από το Space Pirates δεν γινόταν έτσι κι αλλιώς, οπότε ήμουν ασφαλής!
Jan 29 2012 12:05
Kai → Mike The Great
Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε η αρχή (πραγματικά χαίρομαι)[I]!!! [/I]Αν σου άρεσε ήδη ο Gokudou σαν χαρακτήρας μάλλον θα τον λατρέψεις και στη συνέχεια γιατί δεν βελτιώνεται καθόλου. Ελπίζω να διασκεδάσεις και με τα υπόλοιπα επεισόδια!!!
Jan 29 2012 11:51
Mike The Great → Kai
Καλημερα!ειχα διαβασει το review σου για το Gokudou και αποφασισα να το δω.Εχω δει ηδη τα 2 επισοδια και μου αρεσει.Ο πρωταγωνιστης ειναι πραγματικα οτι να'ναι.Νομιζω επισης οτι στο review σου τον χαρακτηρισες πολυ ευστοχα.
Σ'ευχαριστω
Jan 29 2012 11:47
BoredForLife → Blacker_than dark
νομιζω πως το δευτερο καπου το ειχε πάρει το μάτι μου αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν στα ελληνικα >.>
Jan 29 2012 10:42
BoredForLife → Blacker_than dark
ναι ναι ξερω , εχει παααρα πολυ σκομα >.> αλλα εναμιση χρονο? ποτε βγηκε το τελευταιο neverwinter?
Jan 29 2012 09:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed