Community Status Updates
phm → Adventurer
Here I am, stalking at your profile.
Και btw, μην ξεχάσεις να μας στείλεις την photo με το mahjong XD
Jan 29 2012 07:18
iristella → Fandom
Eίπα να αγοράσω τον Teemo με τον οποίο μου έχεις ζαλίσει τον έρωτα τόσους μήνες. Ok. Από την πρώτη μέρα απλά περπατάω και αφήνω πτώματα πίσω μου. XD Ηe is tso cute.
Jan 29 2012 05:55
Kenny → Fallen_Mpougatsa
Still using mangareader.net links in your posts? [URL="http://www.anime.gr/forums/manga-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/10919-tutorial-how-read-manga-like-boss.html"]Θα σε μαλώσω.[/URL] :P
Jan 29 2012 03:21
Kenny → Trivia Spitting Monster
[QUOTE=Trivia Spitting Monster;558688][B]4[/B]:
[SPOILER]Τι λέτε για λίγα μαθηματικά;
Δίνεται Kato Marika=Marry Sue, Cast= Δυσδιάστατες Καρικατούρες. Να δειχθεί ότι Kato Marika=Κατάλληλη Πρωταγωνίστρια για Διαστημικό Anime Επιστημονικής Φαντασίας. (Βοήθεια: Χρησιμοποιήστε την ιδιότητα: Κοινή Λογική<--> Δεν ορίζεται ο μετασχηματισμός Abruti).
Λύση:
Έστω ότι Κοινό=Πρόθυμο, Με Μπόλικη Καλή Θέληση.
Είναι γνωστό από τη θεωρία ότι Αντίδραση Κοινού=Β*Αξία Προϊόντος/ Προσδοκίες Κοινού, όπου Β: σταθερά προσωπικού γούστου (ποικίλει ανά άτομο, Β ανήκει στο [-1,1].
Για να αποδείξουμε το ζητούμενο, αρκεί να δείξουμε πως Αντίδραση Κοινού>0.
Αφού Κοινό= Πρόθυμο, τότε Προσδοκίες Κοινού=lim(e^t), t τείνει στο 0, άρα Προσδοκίες Κοινού=1.
Από τη θεωρία ξέρουμε ότι Αποφάσεις Παραγωγής<-->Αξία Προϊόντος (μετασχηματισμός Abruti)
Από τα δεδομένα της άσκησης (Kato Marika= Marry Sue, Cast=Δυσδιάστατες Καρικατούρες), είναι προφανές ότι Αποφάσεις Παραγωγής= Χαζοχαρούμενο, Ακίνδυνο Sci-fi προς Κοριτσίστικη Κατανάλωση Περασμένων Χρόνων. Αλλά ξέρουμε πως για Φ="Περασμένων Χρόνων", για τη συνάρτηση Κοινή Λογική ο μετασχηματισμός Abruti δεν ορίζεται.
Άρα Αξία Προϊόντος=C, όπου C: τυχαία σταθερά, C>0.
Άρα αποδείχθηκε πως Αντίδραση Κοινού>0. Όπερ έδει δείξαι.[/SPOILER][/QUOTE]I think I fell in love with this post.
Jan 29 2012 03:17
Hajime_Saito → himawarinosekai
まあ、そうですね。おれもいつかちゃんと勉強したいです、できればJLPTも取りたいです。でもね、前にも言ったことあるけど、一人でぜんぜん集中ができない、先生がないと、おれすぐに三日坊主になる。申し訳ないですww
まあでも、今のレベルで満更でもないです。とりあえずおれのペースでがんばります!
アドバイスと練習ありがとう!
Jan 29 2012 02:34
himawarinosekai → Hajime_Saito
はいはい、ただいま。でもさぁ、サイトくんみたいに簡単に日本語が覚えられる人がめったにいないんだから、勉強しないなんて、もったいない。。。気が向いたら相談に来てね。
Jan 29 2012 01:37
Anelis → WillOfTheD
Χαχαχαχα πέσανε πολλά μαζί και δεν θα είχε νόημα να κάνω τώρα, άσε που με την εξεταστική να καραδοκεί δεν παίζει και χρόνος T-T
Jan 29 2012 01:31
WillOfTheD → Anelis
Οντως εχω υπ'οψην κανα 2 σειρες,ψηνομαι να κανω ενα review οταν βρω χρονο.
Thanks for the civilized/kind answer(δεν παρεξηγηθηκα παντως τα παιδια με το δικιο τους ειπαν ο,τι ηθελαν να πουν).
Παντως εισαι η μονη που δεν εχει κανει review ως τωρα i guess you wanna show off ο τελευταιος ειναι μαγκας και ωραιος style,αναμενουμε :P
Jan 29 2012 01:28
Phantom Duck
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Ευχαριστώ για την διαφώτιση παίδες. Επίσης ευχαριστώ για τις ευχές σας. Εντάξει, δεν θα χαθώ εντελώς πιστεύω, απλά δεν θα συμμετέχω με τον μέχρι τώρα ρυθμό μου. Worry not, αν οι προφητείες βγουν αληθινές και ο κόσμος καταστραφεί τον Δεκέμβρη του 2012... θα έχω απολυθεί έως τότε επομένως δεν θα βοηθήσω και πολύ :P[/SIZE][/FONT]
Jan 29 2012 01:21
Anelis → WillOfTheD
>_< Σου την πέσαμε όλοι μαζί.
Πάντως αν θεωρείς ότι είναι κάποια σειρά που της αξίζει παρουσίαση και δεν έχει ήδη μπορείς να γράψεις και να κάνεις submit εσύ ένα review. :3
(Το αναφέρω επειδή είπες ότι υπάρχουν καλές σειρές που δεν έχουν παρουσιαστεί.)
Jan 29 2012 01:17
BoredForLife → Blacker_than dark
ενδιαφερον ηταν αλλα το σταματησαν >.>
εγω ειμαι στην αρχη του στάρλες νάιτ αν και εχω διαβασει και δυο απο τα transitions
Jan 29 2012 00:50
BoredForLife → Blacker_than dark
thank you thank you :P ναι απο τοτε που εβγαινε στο fantasy heroes σε κομικ με ειχε πορώσει και τωρα ξαναρχισα να διαβαζω και τα υπόλοιπα βιβλια
Jan 29 2012 00:34
Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa
Όχι, αν δες να βαθμολογήσεις το review μου δίνεις στο rep xD
Αυτό που βαθμολογούν τα κορίτσια είναι το anime. :p
Jan 29 2012 00:04
Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura
Όχι. Ώπα κάτσε γιατί μπερδευόμαστε. Εγώ έλεγα να βαθμολογήσω την review όχι το OVA. Νόμιζα ότι αυτό κάνανε οι άλλοι. xD Fail.
Jan 29 2012 00:02

This status update has reached the maximum number of replies allowed