Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anelis → Kalamaris

:lovulovu::awww:
Jan 29 2012 16:33
Photo

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos

Wow. Ναι. Δε θα χώραγε στο πρόγραμμα και να θελες! Ώπα κάτσε για να καταλάβω. Έκανες Λατινικά σαν άλλη γλώσσα?
Jan 29 2012 16:27
Photo

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

Έδινα και για το γερμανικό απολλυτήριο, 3 γραπτές το Φλεβάρη (Γερμανικά και Αγγλικά) και 2 προφορικές τον Απρίλη (Γερμανικά και Λατινικά). Έκανα ιδιαίτερα στις 2 γλώσσες μέχρι να δώσω, και Λατινικά έκανα 3 μήνες πριν την εξέταση των πανελληνίων. Δεν ήξερα που μου παν τα τέσσερα.
Jan 29 2012 16:12
Photo

Kalamaris → Anelis

[QUOTE]Ναι! Η αλήθεια είναι ότι κ εμένα μου έλειψε πολύ το [B]μικρό μου[/B][/QUOTE] [IMG]http://images.wikia.com/lovecraft/images/1/1b/Kraken-cthulhu.jpg[/IMG] okaaay...
Jan 29 2012 16:05
Photo

metalmusicmaniac → michael92

Ε θα βγούμε σήμερα?
Jan 29 2012 15:49
Photo

Οχο! Σοβαρά? Είσαι ο δεύτερος άνθρωπος που έχω συναντήσει/μιλήσει ποτέ που μου το λέει αυτό! Εσύ πώς και αποφάσισες να μην πας? Εγώ πάλι ήξερα ότι δε πρόκειται να διαβάσω παραπάνω απ'αυτό που ήθελα έτσι κι αλλιώς --> huge procrastinator sighted.
Jan 29 2012 15:36
Photo

Anelis → Kalamaris

Ναι! Η αλήθεια είναι ότι κ εμένα μου έλειψε πολύ το μικρό μου.:kawaii:
Jan 29 2012 15:33
Photo

Όπα, δικιά μου είσαι!!! Ούτε εγώ φροντιστήριο!!!!
Jan 29 2012 15:32
Photo

Έλα εντάξει, μη νομίζεις. Δεν είμαι κι εκδικητικός άνθρωπος οπότε δεν παίζει να σε κάνω το ίδιο, χαλαρά. Πω πω κι αυτός ο φίλος έλεος πια, όλη την ώρα! Εμένα όταν μου το κάνανε αυτό οι φίλες μου, ξες το να παραπονιούνται όλη την ώρα για τα φροντιστήρια κουνούσα το κεφάλι και παράλληλα δεν τις άκουγα καθόλου. Ναι όχι ακριβώς δηλαδή αλλά με είχαν σπάσει τα νεύρα επειδή εκείνη την περίοδο προφανώς έδινα κι εγώ κι επειδή ποτέ δεν πήγα φροντιστήριο με εκνεύριζε το θέμα. Ήμουν σε φάση "Αγχωθείτε μόνες σας ρε" και τότε ήταν που αποφάσισα ότι θα κάνω παρέα με περισσότερο αγόρια και με μερικά κορίτσια που δεν είναι ηλίθιες και δε νοιάζονται μόνο για τον εαυτό τους. Τι χρόνια κι εκείνα. Ακόμα τα θυμάμαι κι αναρωτιέμαι πως κατάφερα να επιβιώσω...
Jan 29 2012 15:29
Photo

Kalamaris → Anelis

Cthullu is baaack horaaaay!!!*comfetti*
Jan 29 2012 15:20
Photo

Maya-chan → OdyMonaxos

Για Queen λέμε τώρα. Τραγούδι κυρίως, εκός αν υπάρχει κάποιο album που είναι τόσο καλό που να πάνε όλα τα τραγούδια για recommendations. ^^
Jan 29 2012 15:11
Photo

OdyMonaxos → Maya-chan

Ποιο ν' ακούσεις μετά; Τραγούδι, άλμπουμ, συγκρότημα; Τι όρεξη έχεις;
Jan 29 2012 15:03
Photo

Έλα, ηρέμησε, ξέρεις πως κάνω πλάκα. Βασικά μου έχει κολλήσει από παλιά, όταν ένας φίλος μου σε κάτι του φροντηστηρίου τα είχε βρει σκούρα και με είχε πρήξει "Σούπερ αγγούρι φίλε!! Εκείνο το θέμα ήταν σούπερ αγγούρι!!!" Και μην φοβάσαι, το δικό μου αγγούρι έρχεται κι αυτό, και μάλλον μόνο χαρτί γιατρού με σώζει!!!! Θα έχεις την ευκαιρία να πάρεις το αίμα σου πίσω!!
Jan 29 2012 15:02
Photo

Mad_Hatter → Kaidou

cool thanks ^^
Jan 29 2012 14:58
Photo

Kaidou → Mad_Hatter

Το αυτο,την εικονα δεν την μικραινω γιατι ειναι απο τις λιγες φορες που μαρεσει :)
Jan 29 2012 14:55