Jump to content

Community Status Updates

Photo

Dio Brando → BloodyPrincess

Προσπαθω πολυ για να τα κανω:P Αυτο με το Zoro μου πηρε μια ωρα.
Jan 31 2012 15:04
Photo

GhostPrince → OdyMonaxos

α ναι,..Xmas ειπες xDD my bad :P καλη φαση... air china..:oo:...που σπουδαζεις ειπαμε? XD μια χαρα κιεδω..τη παλευουμε...ανιμε/manga & τρεξηματα...(εργασιες κι'εξεταστικες) :P
Jan 31 2012 14:43
Photo

GhostPrince → Arucard

Σκοταδισμος ρε, δεν υπαρχουμε...σ'ολα τα 8εματα , τι να πεις >.> γ*** τους πολιτικους μας >.< anyway...τα πραματα δε τα βλεπω και πολυ καλα, οπως πανε 8α αλαξει το internet..αυτο που 8ελω να ελπιζω ειναι να μην εξαφανιστει το ελευ8ερο εντελως, αυτο 8α νε τραγικο και 8α πα8ει ζημια πολυς κοσμος που βγαζει λοευτα απαυτη την ιστορια, αλλα και οι ετεριες που κερδιζαν απτις μυνισεις και διαφημισεις...αν πανε κιαθυτα...αντε για, δε ξερω τι καλο μπορει να βγει απ'αυτη την ιστορια, but...who knows xD Εσυ τελιωνεις, εγω ξεκιναω..:joyful::hihi2:...σημερα εδωσα το πρωτο μου μα8ημα εξεταστικη(ελευ8ερο σχεδιο βεβαια...) αλλα αυριο δινω σεναριο κιειναι δυσκολο >.> κιεγω το ελπιζω..αχαχα...και δε 8ελω να χρωσταω τιποτα απτο πρωτο ετος...να πανε στο διαολο...γτ μετα του χρονου 8α αμστε μονο PC 2D, music, 3d e.t.c :3 paradise :D Οσο για το σχεδιο στο χερι καλα πηγε...προλαβα και το βαψα κιολας <3 αν και δεν ειναι και τιποτα το τρελο, τα τρελα μου στα 3D ειναι...τωρα που χω αρχισει να μπαινω και στο character modeling ειδικα...:awww::himitsu:
Jan 31 2012 14:40
Photo

OdyMonaxos → Trivia Spitting Monster

Οκ ρε, εννοείται, όποτε μπορείς. Καλή επιτυχία!!
Jan 31 2012 14:39
Photo

Trivia Spitting Monster → OdyMonaxos

ΟΚ! Θα το ψάξω, αλλά για την ώρα, προηγείται η εξεταστική! Τελειώνω τη Δευτέρα!
Jan 31 2012 14:33
Photo

Arucard → GhostPrince

Ναι και αυτό με το ACTA είναι τελείως τραγικό και το πιο τραγικό είναι ότι ήμασταν από τις λίγες χώρες που συμφωνήσαμε με αυτό το bill. Μέσα στο μπουρδέλο της Ελλάδας άλλη δουλειά δεν είχαν οι δικοί μας και έστειλαν εκπρόσωπο να ψηφίσει υπέρ. Μιλάμε για υπερζώα όχι αστεία!! Κατά τα άλλα ναι τώρα βγήκα από την περίοδο διαγωνισμάτων στο φροντηστήριο σε γενικές γραμμές καλά τα βλέπω τα πράγματα ελπίζω να είναι έτσι και στο τέλος, και τώρα έχω μια μίνι ανάπαυλα από διαγωνίσματα για καναδυό βδομάδες και μετά ξεκινάνε τα αγγούρια με τα επαναληπτικά. Χαλάλι όμως λίγος καιρός έμεινε ακόμα και μετά γεια σας!!! Με το animation στο χέρι που είχες να παραδώσεις πως πήγε και γενικά με την εξεταστική όλα καλά? Ελπίζω να μην χρειαστεί να ξαναδώσεις τίποτα ;)
Jan 31 2012 14:21
Photo

Ναι, σε παρακαλώ!!!
Jan 31 2012 14:11
Photo

Δεν νομίζω, αλλά σε λεπτομέρειες δεν έχουμε μπει ακόμα οικογενειακώς. Θες να σου στείλω pm άμα μάθω;
Jan 31 2012 14:04
Photo

Δεν είναι τίποτα τρελό τα φάρμακα, αν και καλυτερεύουν κάπως τα πράματα. Αν μπορείς να το διορθώσεις με τη μία καν το. Είναι ακριβή η επέμβαση;
Jan 31 2012 13:59
Photo

Ναι, ξέρω και κόσμο που δεν πήγε σε ωριλά και που την καταφέρνει με τα φάρμακα που παίρνει από εκεί! (Σε κάποια φάση μέχρι και η ομοιοπαθητική είχε πέσει στο τραπέζι, αλλά απορρίφθηκε...)
Jan 31 2012 13:48
Photo

Kai → Tami-san

Ωπ! Γεια και καλωσόρισες!
Jan 31 2012 13:47
Photo

Οκ. Εγώ είχα πάει σε αλλεργιολόγο που μου είχε πει πως με βάση τα συμπτώματά μου έχω αγγειοκινητική ρινίτιδα. Μόνο αυτό. Θα πάω λοιπόν και σε ωριλά κάποια στιγμή.
Jan 31 2012 13:45
Photo

Μας είπαν το ίδιο πράγμα δύο διαφορετικοί ωριλάδες (!), ο ένας εκ των οποίων το έδειξε και σε βίντεο. Ο άλλος είδε πως είχα ανέκαθεν πρόβλημα με τη μύτη (είχα καυτηριάσει το ένα ρουθούνι λόγω συχνών αιμορραγιών σε πιο μικρή ηλικία, μπορεί να συνδέεται και μ' αυτό).
Jan 31 2012 13:39
Photo

Περαστικά. Πως βρήκαν πως το πρόβλημα οφείλεται σε διάφραγμα και φτιάχνεται;
Jan 31 2012 13:36
Photo

Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω καταλάβει ακόμα, κι ούτε οι γιατροί. Οφείλεται σίγουρα σε στραβό διάφραγμα και με πιάνει όποτε αλλάζουν οι εποχές. Πάντως, το έχουν και οι δύο γονείς μου (η μητέρα μου σε περισσότερη καταρροή, ο πατέρας μου σχεδόν όλο το χρόνο), και έχω αποκλείσει τις γύρες... Ίσως να είναι η σκόνη, μια ευαισθησία την έχω, αλλά όχι τίποτα σπουδαίο... (Είμαι πάντως με την ελπίδα να κάνω την επέμβαση το καλοκαίρι και να ξεγνοιάσω... Θα δούμε...)
Jan 31 2012 13:35