Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anelis → Kamen Tantei Zura

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Έλα έλα τσώπα!! Δεν είναι bishounen, είναι απλά ωραίο γκομενάκι.....(το 'σωσα;! )
Jan 31 2012 17:18
Photo

Kamen Tantei Zura → Hanzo

Δεν σε βλέπω να γράφεις στο thread του PoT όμως :hahaha:
Jan 31 2012 17:17
Photo

BloodyPrincess → Dio Brando

πηγες βασικα? ;Ρ επειδη ακουσα οτι χιονιζει
Jan 31 2012 17:17
Photo

BloodyPrincess → Dio Brando

οχι κοιτα...ειναι ολα δυσκολα,το κα9ενα με την δυσκολια του...του Οne Ρiece εχουν πολλες δυσκολιες στο σωμα και οταν παλευουν....του Naruto ειναι μετρια πραγματα...ο Kishimoto δινει βαση στο background κυριως...του Bleach ειναι λιγο απο ολα xD ;) :P καταταλλα το σχολειο μια χαρα σχεδον ;) εσενα πως πηγε? ;)
Jan 31 2012 17:16
Photo

Kamen Tantei Zura → Anelis

[QUOTE=Anelis;559645]Δεν ξέω αλλά μου φαίνεται πολύ αστείο που λες "Give me [B]mah[/B] Zetman back" έχοντας για avatar ένα bishounen με ανοιχτές αγκάλες και αστεράκια. Just sayin' :hahaha:[/QUOTE] [QUOTE=Anelis;559645] "Give me [B]mah[/B] Zetman back" έχοντας για avatar ένα [B]bishounen[/B] [/QUOTE] [QUOTE=Anelis;559645] [SIZE="3"]"Give me [B]mah[/B] Zetman back" έχοντας για avatar ένα [B]bishounen[/B][/SIZE] [/QUOTE] [QUOTE=Anelis;559645] [SIZE="4"] έχοντας για avatar ένα [B]bishounen[/B][/SIZE] [/QUOTE] Πού είναι το bishounen; Είναι ο Junpei bishounen; :nanana: Why are you doing this to me? Είναι αυτό [url]http://images.wikia.com/nyankoi/images/4/46/143345m.jpg[/url] bishounen? :unlucky:
Jan 31 2012 17:13
Photo

jiohnis → Fallen_Mpougatsa

Τελείως όμως !!! Μας το έκοψε όσο πιο απότομα γίνεται .
Jan 31 2012 17:07
Photo

Kamen Tantei Zura → Kenny

Απλά δυσκολεύει η σκηνή; Δεν ξέρω. Έχω κολλήσει. Μπορεί να μην το έχω δει και να μου θυμίζει απλά κάτι αφάνταστα, αλλά μπορεί και να το έχω δει και όταν το βρουν θα χτυπάω το κεφάλι μου. Μα φαίνεται. Και στα δύο τα Trivia καλά περνάμε. Όχι, που δεν θα έκανες δυναμικό comeback. Μπααα. Δεν το ξέρω.
Jan 31 2012 17:05
Photo

Kenny → Kamen Tantei Zura

Mwhahahaha. :kakaka: Και δεν είναι και κανά παμπάλαιο anime (720p screenshot γαρ), ούτε κάποιο αμετάφραστο. Αλλά θα ήμουν ψεύτης αν δεν παραδεχόμουν ότι μ' αρέσει να σας ζορίζω. :mafia: Πέρνα κι από το manga pic trivia, όπου η εικόνα που έχω βάλει έχει σκαλώσει την αδελφή σου. :P
Jan 31 2012 16:57
Photo

Kamen Tantei Zura → Kenny

Κοιτάζω πόση ώρα την εικόνα στο anime pictures trivia, την κοιτούσα και στο σχολείο την ώρα της πληροφορικής και έχω σκάσει γιατί κάτι μου θυμίζει το σχέδιο. :nanana:
Jan 31 2012 16:53
Photo

Warchief → Osama Bin Laden

Για τον zade μιλούσα... Σε σένα ερωτήσεις έκανα, δε νομίζω να ήμουν ειρωνικός. Επίσης σε μια συζήτηση [B]υπάρχει[/B] και ηλίθιο και έξυπνο. Σε θέματα πραγματικότητας ΔΕΝ χωράνε απόψεις. Μόνο ερμηνείες.
Jan 31 2012 16:47
Photo

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos

Κοίτα, κι εμένα που με λένε stalker, εγώ και το παραδέχομαι και το χαίρομαι. Εφόσον πάω και κοιτάω τι λέει ο άλλος στο VM του τότε ναι κάθομαι και κάνω stalk. Από περιέργια μεν προσωπικά αλλά το κάνω. Σίγουρα στην πραγματική ζωή δεν νοήται να κάθομαι να ακούω τι λένε οι άλλοι αλλά εδώ είναι διαφορετικό το κλίμα και οι συνθήκες οπότε το κάνω με χαρά!
Jan 31 2012 16:41
Photo

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

Είναι άδικο να με λέτε stalker!! Απλά σχολιάζω μερικά πράματα!!
Jan 31 2012 16:38
Photo

Έλα μωρέ κι εσύ τώρα. Μην την ψάχνεις με τις εξουσίες. Καλά είσαι κι έτσι.
Jan 31 2012 16:35
Photo

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

Αν ήμουν άντμιν όπως ο Spynny θα 'σασταν σούζα γατάκια...
Jan 31 2012 16:32
Photo

Stalker. Stalker. Stalker. :P Σε προκαλώ.
Jan 31 2012 16:30