Jump to content

Community Status Updates

Photo

Dio Brando → BloodyPrincess

Του OP ειναι πιο δυσκολα.Toυ Bleach και του Naruto ειναι πολυ πιο ευκολα. Πως πηγε το σχολειο?
Jan 31 2012 16:29
Photo

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

Ξαναπές με stalker και θα σου ρίξω το rep :P Νια νια νια :P
Jan 31 2012 16:27
Photo

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos

Ha ha, o καλός ο stalker όλα τα βλέπει!
Jan 31 2012 16:23
Photo

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

Παίζει να στο 'δωσα κι εγώ, έδινα χτες αβέρτα για να μπορώ να μειώσω του Osama.
Jan 31 2012 16:20
Photo

OdyMonaxos → GhostPrince

Μαζική επικοινωνία. Καλύτερα φύγε αν μπορείς.
Jan 31 2012 15:57
Photo

Fallen_Mpougatsa → jiohnis

[QUOTE=Fallen_Angel_Itachi;559616]:hahaha: [SPOILER]"He's my husband" Πέθανα! Το ξερα ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον και ο-η manga-ka τελικά συμφώνησε! Μ'άρεσε που ο άλλος είναι αρκετά έξυπνος και το έπαιξε έτσι ώστε να πάει να δώσει/ανταλλάξει πληροφορίες με τους άλλους. Καλή κίνηση. Άντε τώρα να δούμε. ΥΓ Πάω τόσο πολύ την κοκκινομάλλα και η Na πλέον έχει την θέση που είχε στην αρχή στην καρδιά μου. Συγχαρητήρια για τη βελτίωση.[/SPOILER][/QUOTE] :kakaka: Like a boss.
Jan 31 2012 15:54
Photo

GhostPrince → OdyMonaxos

α ναι xDD εγω ανιματιον σπουδαζω, στον ακτο :P στην ουσια με game design 8ελω να ασχολη8ω... καλα ειναι..αν κιακομα με προβληματιζει το αν 8α μεινω ελλαδα ή οχι στη τελικη, αλλα νταξει καλα ειναι η παρουσα φαση...μεχρι να μα8ω καλα και τα προγραματα >.< εσυ τι σπουδαζεις? :)
Jan 31 2012 15:52
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Πφφφ, θαυμαστής? Χα. Χα. Χα. xD Ναι, την επόμενη φορά που θα με πάει θα θυμηθώ κι άλλα. Aλλά ξες, είναι τέτοια που δεν τα θυμάμαι πλέον τα περισσότερα. Aπαπαπα, και θα με αφήσεις με την απορία? Αλλά δεν επιράζει, έτσι πρέπει, αδέκαστος. No special treatment.
Jan 31 2012 15:40
Photo

OdyMonaxos → GhostPrince

Μόναχο είμαι. Τι σπουδάζεις;
Jan 31 2012 15:37
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Nope, wasn't me... Μάλλον κάποιος θαυμαστής σου θα στο έδωσε. :himitsu: Αν και τώρα που το λες, πρέπει να σ' αφήσω κι εγώ ένα για το θάρρος σου. Έτσι, να βλέπω περισσότερους να τολμάνε. Meanwhile, πάω να δω ποιος σου άφησε rep (αλλά δεν θα σου πω ποιος είναι XD).
Jan 31 2012 15:37
Photo

BloodyPrincess → Dio Brando

καλα και μενα μερικα μου παιρνουν μια ωρα...αλλα συνη9ως κανενα μισαωρο xD ;P
Jan 31 2012 15:35
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Ha ha, σοβαρά? Τότε ποιος μου έδωσε το θετικό rep που τα έβαλα? xD Νόμιζα ότι ήσουν εσύ!
Jan 31 2012 15:29
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Χαχα, τώρα είδα τα risque facts σου. :hahaha:
Jan 31 2012 15:12
Photo

Zentsugi → jiohnis

Ναι η σειρα ειναι σκετο γελιο.. Η profile pic ειναι απο το Full Metal Panic. Οσο για τη nude photo στο AMV μπορει να ηταν στο anime censored και αυτο που εβαλε στο AMV να ηταν απο καποια uncensored edition, ή ακομη και photoshop[COLOR=Black].[/COLOR]
Jan 31 2012 15:06
Photo

Night Wizard SealTristessa

Το αγαπημένο pv είναι το Curaisisu Momento και ουσιαστικά το Beautiful Freaks σαν άλμπουμ ήταν ο λόγος που τους αγάπησα πολύ(όχι ότι με χαλάνε και τα άλλα κομμάτια). Τους λόγους στους ανέφερα, so that's all hahaue-sama :x3:
Jan 31 2012 15:04