Community Status Updates
BloodyPrincess → Dio Brando
το ΟΡ ειναι μεγαλυτερο απο το Bleach....
εγω το Bleach εκανα να το δω περιπου δυο με δυομισι μηνες.............
κι εσυ ερχεσαι και μου λες οτι το "τελειωσες" σε μια εβδομαδα?? :unlucky::emptyonexg1:
Jan 31 2012 21:16
zoro77 → OdyMonaxos
Οχι επεσες εξω. Ισπανοφωνους κυριως ζητα και αυτοι δεν παραληφθηκαν ουτε αυτη την την μεταγραφικη περιοδο(Λουτσο Γκονζαλες, Φορμικα):P
Παρολα αυτα για μενα ο Βαλβερδε μπορει να χει καποια κολληματα στις μεταγραφες και στις επιλογες παιχτων, αλλα ειναι πολυ καλος προπονητης και οποιον παιχτη ζηταει, το ζηταει με βαση του αγωνιστικου πλανου του. Απο την στιγμη που θεωρει οτι κυριως Ισπανοι(ισπανοφωνοι) μπορουν να εφαρμοσουν την φιλοσοφια του, εμεις δεν μπορουμε να του αλλαξουμε γνωμη που να χτυπιομαστε! Οποτε εμενα δεν με απασχολει καθολου απο την στιγμη μαλιστα που τις περισσοτερες φορες του βγαινει και σε μερικα διαστηματα κανει τον Ολυμπιακο να παιζει ποδοσφαιρο που δεν εχω ξαναδει ποτε ως οπαδος του.
Jan 31 2012 21:11
Kamui → Fallen_Mpougatsa
Πιο πολλές πιθανότητες έχει να σε μπερδέψει με όλα τα supernatural και το ιστορικό μπέρδεμα που επικρατεί (κι εγώ άργησα να καταλάβω τι ακριβώς έπαιζε με τις παρατάξεις, και χρειάστηκε ψάξιμο) αλλά αν σε ενδιαφέρει το meiji era και θες παράλληλα να δεις κάτι χαλαρωτικό και ενδιαφέρον, ίσως να το δοκίμαζες.Τσέκαρε αν θες και το [URL="http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-anime/1283-bakumatsu-kikansetsu-irohanihoheto.html"]θρεντ[/URL].
Jan 31 2012 21:10
OdyMonaxos → Kamui
Πότε στο καλό πήγε να κατακτηθεί ή Ιαπωνία από τους Άγγλους ρε μαν;;;
Jan 31 2012 21:07
BloodyPrincess → Dio Brando
:terror2::hot::unlucky:
........................................................................................................................
:deadga6::deadga6::deadga6:
Jan 31 2012 21:06
Fallen_Mpougatsa → Botsun
I feel like a lady. Because I'm finishing my exams with surprising success.
Jan 31 2012 21:04
OdyMonaxos → LuluChan92
Τα συγχαρητήριά μου στην κοπέλα που όχι μόνο διαβάζει το Nozoki Ana αλλά το παραδέχεται κιόλας!!!
Jan 31 2012 21:03
OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa
Ψιτ, αγαπούλες, πότε πήγε να κατακτηθεί η Ιαπωνία από τους Άγγλους;
Jan 31 2012 20:59
Botsun → Fallen_Mpougatsa
[SPOILER][CENTER][IMG]http://i2.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/006/550/feel-like-a-sir-template.jpg[/IMG][/CENTER][/SPOILER]
Jan 31 2012 20:59
Kamui → Fallen_Mpougatsa
Δες το Bakumatsu kikansetsu irohanihoheto.
Οι φίλες σου δεν το εκτίμησαν ιδιαίτερα αλλά ίσως αξίζει μια προσπάθεια.:D
Jan 31 2012 20:58

This status update has reached the maximum number of replies allowed