Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Lucy-Nyu → Xa0s

[IMG]http://i403.photobucket.com/albums/pp116/firuzekurt/KSiCsMTjJmubdx5qTS1xUzDJo1_400.jpg[/IMG]
Αύγ 14 2009 14:02
Φωτογραφία

aiord → Lucy-Nyu

Αυτο που λες, ισχυεί, αλλά έλα μντε που οι καλύτεροι παίκτες, και όμως στο Tekken 5 είναι οι άντρες (Law, Lee, (Devil)-Jin, Heihachi, Eddy :bleh:, Hwoarang, Jinpachi-cheat:bleh:), πάντως πιστεύω η μεγαλύτερη μαγκιά είναι να μάθεις τον mokujin, πράγμα λίγο, αδύνατον, γιατί τότες θα πρέπει να μάθεις όλωννων των παικτών τις κινήσεις :bleh:. My Favorite LAW FOREVER, αν και ο Mitsurugi είναι καλύτερος :shock: :terror2: [URL="javascript:emoticon(':offtopic:')"][IMG]http://www.animeclipse.com/phpbb2/images/smiles/offtopic.gif[/IMG][/URL]. [IMG]http://image.com.com/gamespot/images/2005/136/920588_20050517_thumb029.jpg[/IMG]
Αύγ 13 2009 20:18
Φωτογραφία

Lucy-Nyu → Anyparktos

nice name!!προφανως ενοεις τη νελιελ που εχω κι εγω υποψην εεεε????αγαπημενη μου θηλυκη παρουσια σε ανιμ ειναι!!
Αύγ 10 2009 23:28
Φωτογραφία

Lucy-Nyu → Adventurer

ααααχ νινααα αυτη η τυπισα με τρελαινει με τις κλοτσιες της,αλλα μακραν αγαπημενς μου ειναι η κριστι και η τζιαο.απο αντρες ο μονος που εχω καταδεχτει να χρησιμοποιησω ηταν ο γιοσιμιτσου
Αύγ 07 2009 22:49
Φωτογραφία

Adventurer → Lucy-Nyu

"Στο Tekken 5 εχω βαλθει να διαλεγω παντα την Christie Monteiro και παααααντα αν ο αντιπαλος ειναι αντρας ακουω το σχολιο οτι οι γυναικες δν ξερουν να πολεμανε..........." Φερε λιγο τα ατομα που το λενε αυτο να τους παω μερικα ματσακια με Nina και Asuka να δουμε αν θα αλλαξουν γνωμη:tensai:
Αύγ 01 2009 16:59
Φωτογραφία

Labrokratis → Lucy-Nyu

Όχι καλέ, η διαφορά ηλικίας άλλωστε που έχω με τους περισσότερους, δεν επιτρέπει συμπεριφορά trolling από κάποιο άλλο μέλος απέναντί μου! Ούτε τσιμπάω από τέτοια πράγματα. Μόνο κάποιες αντιπάθειες είχαν εκφραστεί παλαιότερα, αλλά τώρα έχουν μειωθεί αισθητά (βρέθηκαν άλλοι στόχοι για τον κορεσμό των ενστίκτων αντιπάθειας που όλοι διατηρούμε μέσα μας). Απλά είμαι σε άλλη φάση, έχω λιγότερα κοινά και αποφάσισα να διατηρώ παρουσία αναμένοντας να γίνει το κονέ με τα κατάλληλα άτομα και να μπορέσω μετά να μιλήσω μαζί τους. Άσκηση πολιτικής, μετά την πρώτη συνειδητοποίηση του χώρου. Εγώ χθες βγήκα σε άδεια, επομένως έχω χρόνο να δω πολλά - πολλά anime. Έχω κατεβάσει και πολύ υλικό που αναμένει τηλεθέαση. Τι καλύτερο από ένα πρωινό δίωρο anime μετά φραπεδιάς για να πάει καλά η μέρα! Εσύ καλοκαιριάτικα δουλειά πάντως... Και μέσα στον Αύγουστο... Εγώ στη σκέψη και μόνο... :OMG3:
Ιούλ 31 2009 22:35
Φωτογραφία

Lucy-Nyu → Labrokratis

ρε με λιγα λογια σε τρολαρε κανεις??χαχαχαχα λολ εγω ζω επιασα δουλεια γεεεα απο ανιμ εχω δει διαφορα βασικα δν ι εχω ιντερνετ οποτε βλεπω οτιδηποτε υπαρχει στο βιντεοκλαμπ ειδα λπν το tokio godafathers,tennekonkreet και κατι αλλα ,απο ματσουμοτο εκατσα και ξαναειδα το ιντερστελλα γεεεεεεααααα, τωρα που το θυμηθηκα εχω αφησει το μπλιτσ στη μεση γαμωτεν
Ιούλ 31 2009 21:22
Φωτογραφία

Lucy-Nyu → Blastoise

ναι διοτι εσυ εισαι και πολυ κυριος και ξερεις να φερεσαι αν οντως εισαι αυτος π λες και οντως μενεις στο κωλοχωρι μου την εχεις πατησει ασχημα
Ιούλ 31 2009 21:14
Φωτογραφία

Labrokratis → Lucy-Nyu

Καλησπέρα! Ναι έχεις δίκιο, έχω ψιλοχαθεί και έχω περιορίσει αρκετά την συμμετοχή μου στο forum και στο γενικότερο αυτό χώρο. Πλέον γράφω σπάνια και επιλεκτικά, ενώ στις δραστηριότητες που οργανώνονται, όταν μετέχω, είμαι - όσο γίνεται για την πολυλογού φύση μου - λιγομίλητος. Λιγότερες παρεξηγήσεις και αντιπάθειες στο έτσι, καταλαβαίνεις :-) Το avatar και τα στοιχεία του profile μου όντως τα αφαίρεσα, για να ουδετεροποιηθώ ακόμα περισσότερο ως μέλος στο forum. Στα υπόλοιπα, το τελευταίο δίμηνο παρακολουθώ αρκετά anime, αφού τυχαίνει και έχω αρκετό χρόνο! Έχω πάρει στην σειρά όλα της Clamp και τώρα μάλλον θα ξεκινήσω να κάνω το ίδιο με τα anime από το λεγόμενο "Bubblegum Universe". Παράλληλα βλέπω και πολλά ξεκάρφωτα: Κωμωδίες, σχολικά, κομεντί, κλπ. Ανάλαφρα καλοκαιρινά θέματα δηλαδή. Μόνο κάποιο καλό διαστημικό δεν έχω εντοπίσει τελευταία. Αλλά που θα πάει, θα βρω κάποιο αξιόλογο. Εσύ τι κάνεις, καλά; Tι anime βλέπεις αυτό το καιρό; Είδες κανένα από Matsumoto τελευταία;
Ιούλ 31 2009 17:13
Φωτογραφία

Lucy-Nyu → Labrokratis

που σαι βρε χαθηκες η μηπως εγω χαθηκα???:borednn9:και δν εχεις ποια και τον καπιτανιο στο αβαταρ σου...:OMG3:
Ιούλ 30 2009 15:43
Φωτογραφία

Lucy-Nyu

[url]http://www.youtube.com/watch?v=LOESyEljmFE&feature=PlayList&p=B77D4EDA8FD3BCE9&index=8[/url]
Ιούλ 30 2009 13:25
Φωτογραφία

LokeLucy-Nyu

δε πειραζει δεν εχασες και τιποτα φοβερο ^_^
Ιούλ 30 2009 01:57
Φωτογραφία

Lucy-NyuLoke

aaaaaax δεν το πιασα:emptyonexg1: σορρυυυυυυυυυ
Ιούλ 29 2009 21:15