Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Lucy-Nyu

Έπρεπε να του πεις "oretachi wa nakama da???" :hahaha:, μην σου έκλεινε το μάτι να πρόσεχες μόνο!! Καημένος Ζορός, στο πάτωμα σε κόβω να τον ρίχνεις κιόλας!! :nanana: Boa ftw btw, αλλά ακόμη όχι σαν την Robin... να δω πιο κει αν βελτιώνεται τόσο όσο λένε, αλλά σαν τα γεγονότα του CP9 arc αμφιβάλλω αν θα δούμε όμοια!! :p
Jul 20 2009 18:02
Photo

Lucy-Nyu → Zoro

λαλαλα μονο στο ματι εχει αα πρεπει να παω για περουκα κλαπς θελω λεφτααα και ακομη δν ειδα το επεισοδιο με τη μποα πφφφφφφφφφφφφφ και εχω αφησει και το μπλιτς μισο ελεοοοοοος ακομη στσ μπαουντο ειμαι ακου τι επαθα σημερα εχω για ηχο κλησης το 4ο οπνενινγκ του ουαν πισ και στ λεοφορειο εκατσε ενας ιαπωνας προφανως διπλα μου και με πηραν τηλεφωνο και αρχισε να το τραγουδαει αυτος και μετα ειπε κατι στ ιαπωνικα και δν το καταλαβα και μετα επρεπε να κατεβω στη σταση λοοοοολλλλλλλλ θελω να δω το λουφυυυυ τωρααααααααααα α στο κοσπλει μαλλον θα σκασω μυτη με ενα παιδι ντυμενο ζορο οποτε λεω να του ριξω κετσαπ:try: οσο για το κλατσα και μονοτικη ταινια αααασε και τι δν εχω ακουσει μα παιδια ειναι και αποροφιτικηηη:nosey:
Jul 20 2009 15:45
Photo

Zoro → Lucy-Nyu

Καλά, η Bonney δεν έχει piercing στο μάτι και στα χείλη (?), αν θυμάμαι καλά;; :oo: Εκείνα για tatoo σε κόβω! :nanana: Πολλά όνειρα βλέπω, μακάρι να μπορέσεις να κοσπλεϋάρεις όλες αυτές λοιπόν... και αν έχεις όρεξη, κάνε και καμιά Robin ή Marguerite! XD Η Camie από άποψη ομορφιάς ναι, δεν την βρήκα τόσο όμορφη όσο άλλες, παρ' ότι λένε ότι οι γοργόνες είναι πανέμορφες... still, την βρήκα πολύ συμπαθητική~!! Το anime το παρακολουθείς κανονικά και αυτές τις μέρες δλδ, που σου λείπει το νετ; Ελπίζω πάντως η seiyuu της Boa να κάνει καλή δουλειά την Κυριακή! :wooi2: ΥΓ: OK, δεν χρειάζεται να ρωτήσω και για την μονοτική ταινία... τώρα ποιος ξέρει γιατί επέλεξες αυτό για user title. :hehehe:
Jul 17 2009 02:32
Photo

Lucy-Nyu → Zoro

α ναι για την καλτσα ελεγα!!εεμ μιλαμε για υποκαταστατα προφυλακτικου κατα καποιον τροπο
Jul 16 2009 22:53
Photo

Lucy-Nyu → Xa0s

ειπα να σ στειλω κι απο δω ετσι για αλλαγη!!!!τι κανεις γλυκουλη οτακου?
Jul 16 2009 22:34
Photo

Lucy-Nyu → Zoro

τσα και παλι λοιπον τι ηθελα να πω ρε φιλε κολησε το πισι λοιποοοον καταρχην θα ρθω με μια κουτα κειεφσι και μερικες πιτσες.παντως εγω δουλεια για να κανω τη στολη ακομη δν ξερω πως θα κανω το πιρσινγκ της μπονυ ρεεε θελω να κνω και χανκοκ κοσπλει και μισσ νταμπλφινγκερ κι βαριεμαι να αλλαξω τη γλωσσα γραφης σε αγγλικα επισης αυτο π θα λεγα ειναι οτι η κειμι ειναι ασχημη στο αιμ ενω υποτιθεται πως ειναι ωραιες οι γοργονες!!! αυτα κοληησε το μυαλο μου αν θυμυθω τι ηθελα να πω θα επιστρεψω
Jul 16 2009 22:29
Photo

Zoro → Lucy-Nyu

Hallo again!! Αμάν πια αυτό το νετ, είναι γραφτό όλοι μας να ξεμείνουμε που και που φαίνεται, να 'ξερες πόσες φορές την έπαθα... :if: Για την Boa σου έχω έκπληξη... την άλλη Κυριακή έχει πρεμιέρα!! Αν και στο βδομαδιάτικο επεισόδιο χαρήκαμε άπειρα Marguerite, πολύ την πάω! :nbleed: [SIZE=1](btw η Camie τι έχει; Μια χαρά μου φαίνεται! Δεν θα ήθελα την Boa ίδια με αυτήν, αλλά από μόνη της την βρίσκω πολύ αστεία και clumsy!)[/SIZE] Για cosplay όχι δεν ασχολούμαι, ούτε σχεδιάζω να το γυρίσω σε hobby όπως κάποια άτομα στο forum... μοναδικός μου καημός θα ήταν ένα Zoro μια φορά και μια άλλη, η οποία θα ήταν η καλύτερη δουλειά μου, Guts!! Να, κάτι τέτοιο θα ήθελα:[spoiler][IMG]http://img33.imageshack.us/img33/4672/berserkgutscosplay.jpg[/IMG][/spoiler]Τώρα νταξ, τα σωματικά προσόντα μου λείπουν, αλλά θέλω να πιστεύω πως με μια καλή στολή θα γινόταν decent job! :hahaha: Δεν έχω προγραμματίσει τίποτα βέβαια, ένα όνειρο παραμένει προς στιγμήν! Anw, μακάρι να δούμε εσένα ως Bonney πρώτα!! Πάρε και pizza στο party, μην πεινάσεις!! :nanana: ΥΓ: Α, και για τον [SIZE=1](πρόστυχο)[/SIZE] τίτλο σου, να ρωτήσω τι υπονοεί(ς) ή ούτε... ; :erk:
Jul 14 2009 18:04
Photo

Lucy-Nyu → Zoro

τσααα!δν ξερω τι να σου πρωτοπω δν εχω ιντερνετ οποτε εχω χασει το τελευταιο επεισοδιο αντε με το καλο να ρθει η καλλονη ΜΠΟΑ ετσι και ειναι σαν τη Caimie σκατα θα κανω φονο και ναι θελω να ρθω ως μπονυ εχω αρκετη δουλεια μπροστα μου αλλα τα παω σχετικα καλα τελίκα αποδειχτηκε πιο ευκολο απο οτι νομιζα αλλα ειχα και βοηθεια απο παιδια του φορουμ εσυ ασχολησε με το κοσπλει??? α και γι το καλτσα και μονοτικη ταινια αστα να πανε ειναι κατι προστυχο βασικα\ ενα εχω να σου πω προφυλακτικα
Jul 14 2009 14:34
Photo

Zoro → Lucy-Nyu

Καλώς την μέλλουσα καλλονή του OP! Been a while! ;D Άργησα να δω το επεισόδιο (και επομένως να απαντήσω) λόγω εξεταστικής, αλλά τελικά πρόλαβα πριν λίγη ώρα σήμερα! Όπως είχα διαβάσει και στο thread, πολύ αστείο και χαλαρό επεισοδιάκι, θύμισε παλιές εποχές, ειδικά με το τελευταίο μανιτάρι!! :hahaha: Η Marguerite (ή Margaret, όπως την βγάλαν στο anime, πιο χάλια imo :erk:) έγινε αμέσως η αγαπημένη μου από τις αμαζόνες σαν τις είδα όλες και σαν ομορφιά και σαν στύλ:love:, αν και δεν ήταν τόσο χάλια και οι υπόλοιπες, συγκριτικά με τα διάφορα που είχα διαβάσει στο thread! Αναμένουμε και την καλύτερη!! :lovulovu: Τι λέει πάντως, πέτυχα πριν λίγο καιρό ένα thread για cosplay όπου έλεγες ότι ψάχνεις στολή για να ντυθείς Bonney, πάει καλά η δουλειά; Σχεδιάζεις να πας σε κάποιο από τα επερχόμενα (από Σεπτέμβρη και μετά φαντάζομαι θα έχει το επόμενο, μετά δεν κοίταξα) cosplay parties του site δλδ; Καλή τύχη με την ενδυμασία πάντως, έχεις αρκετό πράγμα να βρεις (μπότες, τιράντες, καπέλο, βάψιμο μαλλιού... pizza! κλπ) αλλά μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ πετυχημένο cosplay, μακάρι να σε δούμε στις photos του site! :) Τέλος, λύσε μου την απορία, αυτό το kaltsa k monotikh tainia που είδα κάθε φορά που πέρασα από το profile σου τι ακριβώς είναι;; Προς απαγωγή/ληστεία μου φέρνει πάντως [SIZE=1](ίσως και κάτι πιο πρόστυχο)[/SIZE]!! :hahaha: ΥΓ: Ξέχασα και να γραφτώ στο onepiece.gr, καλοκαίρι με βλέπω πια! :uhh:
Jul 09 2009 14:23
Photo

Lucy-Nyu → Zoro

τσα!! τι νεα ρε!ειδες το τελεθταιο επεισοδιο?πως σου φανηκε η "μαργαριτα"?
Jul 08 2009 10:48
Photo

Lucy-Nyuu → Lucy-Nyu

Helloooo!! Elfen Lied ναι Hell Girl οχι ακόμα.... :P (το αβαταρ μου είναι απο xxxholic)
Jun 29 2009 23:24
Photo

Lucy-Nyu → Lucy-Nyuu

βλεπουμε χελ γκερλ εεε?και ελφεν λιντ να μαντεψω?
Jun 29 2009 23:12
Photo

Lucy-Nyu → Lucy-Nyuu

γεια σου συνονοματη
Jun 29 2009 23:12
Photo

Zoro → Lucy-Nyu

:hahaha: Αμάν ρε και επειδή έχει μεγάλο μέτωπο είναι και για πέταμα; ... να πεις έχει χάλια χαρακτήρα (που απ' όσο ξέρω έχει) να πω ΟΚ, αλλά το μέτωπο είναι trivial thing για μένα! :yawn2:
Jun 03 2009 19:36
Photo

Lucy-Nyu → Zoro

μεγαλο μετωπο..........
Jun 03 2009 09:43