Community Status Updates
Zoro
→
Lucy-Nyu
Yo, θηλυκή κολώνα του OP fan πλυθησμού! XD
Χαθήκαμε όντως! Είναι που, λόγω γκάφας γονέων, δεν είχα και δεν έχω νετ με το που γύρισα Ελλάδα (τώρα που έχεις εσύ, κοίτα τύχη :S), αν και έτσι χάρηκα περισσότερο διακοπές τελικά, με την αποτοξίνωση! :p Σύντομα επιστρέφω Ιταλία όμως, οπότε ελπίζω να τα πούμε πιο τακτικά τότε, ειδικά τώρα που μπήκαμε για τα καλά στο Boa αρκ (θεά η seiyuu της <3)! Άστα έχω χάσει και τα τελευταία eps, να δω τι με περιμένει!
Καλές εναπομείναντες διακοπές στο ενδιάμεσο!
ΥΓ: Με το μαλακό τέτοιες πικς όταν μου ποστάρεις! Εχμ, αποθηκεύτηκε ήδη! :nbleed: :lovulovu: Άντε και στα δικά σου!! :P
Aug 23 2009 01:04
aiord
→
Lucy-Nyu
[quote]και επηδη ηταν για τον adventurer τι σημαινει?κι εμενα μαρεσει το τεκκεν :P[/quote]
:oo: :terror2: :fromabove: :nod2:
Aug 22 2009 22:40
Lucy-Nyu
→
Labrokratis
μη μ πεις οτι χρησιμοποιεις την αδεια σου για να δεις ανιμ...πηγαινε σε καμια παραλια να λιωσεις,εγω το καημενο π θα παρω αδεια το σεπτεμβρη???ε??και δν ξερω αν θα μπορεσω να χαρω τη θαλασσα....
παντως γενικα δν ξερω γιαυτο π λες ασκηση πολιτικης μετα την πρωτη συνειδητοποιηση του χωρου...δν σε πιανω που λες!:Ρ
δν πειραζει ομως....
γενικα εγω την εχω καταβρει με το φορουμ
γυρναω απτη δουλεια ειμαι λιωμα τι να κανω?μπαινω στ φορουμ
Aug 22 2009 13:12
Lucy-Nyu
→
aiord
και επηδη ηταν για τον adventurer τι σημαινει?κι εμενα μαρεσει το τεκκεν :P
Aug 20 2009 21:58
aiord
→
Lucy-Nyu
[quote]ενα εχω να πω!!!
GO EASY ON ME[/quote]:terror2:
Sorry δεν ήτανε για 'σένα το μύνημα, ήτανε για τον Adventurer, μπερδεύτηκα, έπρεπε να το γράψω στο δικό του μέρος.
Aug 20 2009 13:14
Lucy-Nyu
→
Zoro
χαθηκες ρεεεεεεεεεε!!!!και ναι εχω νετ επιτελους
[IMG]http://i403.photobucket.com/albums/pp116/firuzekurt/KSiCsMTjJmubdx5qTS1xUzDJo1_400.jpg[/IMG] απο την ιαπωνια με αγαπη
Aug 14 2009 14:03

This status update has reached the maximum number of replies allowed