Community Status Updates
Johnyman
→
Lucy-Nyu
nai ok καλη και η χανκοκ αλλα γτ να σκοτωσουμε την αιθερια υπαρξη της ρομπιν.
btw ναμι !!!!!!!!!!
Aug 30 2009 12:40
Lucy-Nyu
→
aiord
σορυ κιολας διπλοποσταρα γιατι το ρημαδο κομπιουτερ μου κολαει
απλα εχω κολλησει
εχω φωτογραφιες στο προφαιλ μου στο ποστ your pic και απο το beach party υπαρχει επισης μια με μενα
απο ιαπωνια εχω>?δν εχω...δν εχω παει
γιαυτο κολλαω
Aug 28 2009 20:51
aiord
→
Lucy-Nyu
:frozen: :terror2: Είπα απλά ότι είδα την φωτογραφία σου από Ιαπωνία και μου άρεσε :borednn9: :unlucky:ελπίζω να κατάλαβες αυτήν τη φορά :hot:
Aug 28 2009 19:27
Labrokratis
→
Lucy-Nyu
Εντάξει, η Σαλαμίνα επέκταση της Αθήνας έχει καταντήσει μην νομίζεις. Προσωπικά πηγαίνω πολύ σπάνια προς τα εκεί. Έχω έναν πολύ καλό φίλο με εξοχικό και έχω και μία τροχοβίλα. Από τα νησιά του Αργοσαρωνικού, η Αίγινα μου αρέσει. Εκεί ήθελα να φτιάξω κάτι να πηγαίνω, αλλά δε μου έχει κάτσει. Τέσπα, γούστα είναι βέβαια αυτά θα μου πεις,
Cosplay ε; Ωραία! Όσοι περισσότεροι, τόσο καλύτερα, να παίρνουν "χρώμα" και τα ανάλογα πάρτι!
Aug 28 2009 09:35
Lucy-Nyu
→
Labrokratis
κι εγω ημουν στ μπιτσ παρτυ,και θα παω και το σαββατο αν γινει
και ετοιμαζω και κοσπλει....!!!!!
σαλαμινα ε?καλα εισαι
εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το νησι
Aug 27 2009 21:44
Labrokratis
→
Lucy-Nyu
Α, ξέρω από Παιανία, είχα μία κοπέλα γνωστή από εκεί και με είχε ξεναγήσει αρκετές φορές σε αυτά τα μέρη της Αττικής. Διαφορετικά πολύ από τα νότια προάστια της Αθήνας.
Είχα περάσει από το πάρτυ στην Εδέμ, γύρω στις 10.30 και έκατσα έως και τις 2. Καλά ήταν, μπορεί να πάω και στην συνάντηση σε λίγες μέρες που είμαι.
Στα δύο Πάρτυ Παρασκευής και Σαββάτου που γίνονται τον Σεπτέμβριο, θα περάσω μάλλον αργά για κανένα δίωρο, να δω και να μιλήσω με φίλους και γνωστούς του χώρου. Με βολεύει γιατί μετά έχω να πάω σε ένα κλαμπάκι εκεί κοντά, που μαζεύει κόσμο πολύ αργά.
Άντε, κάνε διακοπές και συ για να μην ζηλεύεις. Εγώ μόλις γύρισα και από ένα τριήμερο Σαλαμίνα, που έχω μία τροχοβίλα. Καλά ήταν, αλλά από Τρίτη, κεφάλια μέσα πάλι! Δουλεία...
Aug 27 2009 21:23
Lucy-Nyu
→
aiord
παλι δεν βγαζω νοημα...εχω εγω φορο απο τζαπαν???
δεν θυμαμαι κατατοπισε με λιγο βρε παιδι μου.οπως και να χει αριγκατο
Aug 25 2009 23:22
aiord
→
Lucy-Nyu
[QUOTE]TI???????????????[/QUOTE]
Τίποτα ξέχνα το, anyway, είδα και εγώ την photo σου από Japan :OMG3:, και μου άρεσε πολύ, KAWAI :ureshii: :lovulovu: :awww:
Aug 25 2009 20:41

This status update has reached the maximum number of replies allowed