Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Lucy-Nyu → Vegetasmate

[IMG]http://i403.photobucket.com/albums/pp116/firuzekurt/Kamina__s_Cosplay_1_by_sujihan.jpg[/IMG]
Νοέ 09 2009 00:09
Φωτογραφία

Vegetasmate → Lucy-Nyu

lucy-cahn....ksexasa na s po.....pou tin vrikes tin foto apo to avatar sou? einai 8eiki....kai o kamina allos 8eos!!! 8elo na m tin steileis an ginetai o-p-o-s-kai-d-i-p-o-t-e!!!!!
Νοέ 08 2009 23:57
Φωτογραφία

Vegetasmate → Lucy-Nyu

ok...arigato!!! filouskiaaa!!!! ^_^
Νοέ 08 2009 22:40
Φωτογραφία

Vegetasmate → ~*memole*~

aa teleia!! vasika se rotao giati mia fili mou 8elei na kanei ton zero apo vampire knight kai 8elei kai mia yuki an ginetai...kai skeftika esena!!! nai!! hihihi!! apo shojo oti 8es exo diavasei....Aaaaaaax kail den les tipota!!!! Ax kai na mouna Yuri,......!!!!! Emena m aresei kai o Ramses...... U??
Νοέ 08 2009 22:37
Φωτογραφία

Lucy-Nyu → Vegetasmate

lοιπον το τρικ ειναι καπου στα εξαρχεια κοντα στο σολαρις.δεν θυμαμαι οδο ακριβως αλλα πηγαινε εσυ μεχρι το σολαρις και ρωτα εκει περα.ειναι πολυ κοντα. και ρωτα και καναν αλλο απο φορουμ μηπως ξερει οδο
Νοέ 08 2009 21:04
Φωτογραφία

~*memole*~ → Vegetasmate

hi~~~, nai mikri m, will be there, de ksero akoma an tha xo cosplay i oxi pados tha rtho, tha rtheis kai sy etsi? op ti vlepo edo, Red River??? hmmm you do know of nice shojo gal ;D, aaaax Kail~
Νοέ 08 2009 02:09
Φωτογραφία

Vegetasmate → ~*memole*~

hello giiirl!!! na se rotiso.....8a er8eis sto halloween party??
Νοέ 07 2009 20:39
Φωτογραφία

Vegetasmate → Lucy-Nyu

auti apo to trik!!!! to trik pou akrivos einai? 8elo na pao na rixo mia matia!!!!
Νοέ 07 2009 18:22
Φωτογραφία

Lucy-Nyu → Vegetasmate

ποια απο ολες?ΤΗ ΦΟΥΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΛΕ σου χα πει απ οwigs.gr. την ξανθια για μεντιουσα απο το τρικ(ενα μαγαζι στα εξαρχεια) το οποιο δεν εχει πολλες διαφορες απο το τρικ. την αγαπημενη μου ααυτη που θα βαλω το δεκεμβρη την πηρα απο ebay
Νοέ 07 2009 11:14
Φωτογραφία

Six Winged Angel → Vegetasmate

Ελπίζω να τα καταφέρεις! :thatsit:Αν κολάς κάπου πες μου! \(Ο_ο)
Νοέ 06 2009 23:07
Φωτογραφία

Vegetasmate → Six Winged Angel

Αααααχ, ασε με εμενα!!! Κατι προεκυψε και δεν ξερω αν τελικα θα μορεσω να κανω το κοσ που ειχα στο μυαλο μου.....αν και μου ρθε φλασια γαι κατι αλλα δεν ξερω αν θα προλαβω
Νοέ 06 2009 22:57
Φωτογραφία

Vegetasmate → Zoro

lol!!! Σωστος!! Μισω τον Τουιτι!! ειναι ηλιθιο σπασικλακι και του αξιζει να φαγωθει!!! Ααααχ, ασε!! Κ εγω ετσι νομιζα!!!! Μετα το εμα8α κ εγω και επεσα σε καταθλιψη!!!!Ελεος κ αυτος ο Οντα!!! Το ξερουμε οτι του αρεσει το ΟΠ αλλα με ρεγουλα!!!!! Αυτο που ειπε σε μαι συνεντευξη οτι εχει γραψει ηδη το τελος αλλα του αρεσει η ιστορια και θελει να την τραβηξει...με εκανε να εκραγω!!!!
Νοέ 06 2009 22:56
Φωτογραφία

Zoro → Vegetasmate

Το OP με τις "αθανασίες" που έχει σου αφήνει πολλά guilty pleasures (πάντα δεν ευχόσουν το coyote να πιάσει τον road runner ή ο sylvester τον tweety; ε, κάτι τέτοιο XD), γι' αυτό και κάθε θάνατος (σχεδόν), δεκτός! :twisted: Πιάνω την λογική σου για το Fairy Tail, αλλά φαίνεται δεν ήξερες τι σε περίμενε όταν ξεκίνησες το OP, σταυροφορία ολόκληρη! Εγώ σκέψου νόμιζα είχε ήδη τελειώσει όταν το άρχισα... μετά έμαθα για τα 10 χρόνια! :unlucky:
Νοέ 06 2009 21:55
Φωτογραφία

Six Winged Angel → Vegetasmate

Βασικά θα είναι κάτι σχετικά απλό αλλά τουλάχιστον αρκετά κάφρικο XD (αν πάντα προλάβουμε, αλλιώς πάει για χριστούγεννα) εσύ τελικά θα ντυθείς τίποτα?
Νοέ 06 2009 18:06
Φωτογραφία

Vegetasmate → Six Winged Angel

aaaa 8a nti8eis kiolas?? teleia teleia teleia!!!! <3 <3 anipomono na do ti 8a kaneis!!!!
Νοέ 06 2009 18:00