Community Status Updates
Six Winged Angel → Vegetasmate
Yepyep! Δεν το χάνω!! :wooi2: Απλά δεν ξέρω αν θα προλάβω ένα μικρό group cosplay που σχεδιάζουμε λόγω ιδιαίτερα busy εβδομάδας >_< In any case, will be there!
Nov 06 2009 17:57
Vegetasmate
→
Lucy-Nyu
lucy-cahn pou apo pou eipes oti pires tin perouka??? 8elo na paro k ego mia!!!
Nov 06 2009 17:08
Vegetasmate → Zoro
Λες τελικα να ψωφησ....εεεε...ηθελα να πω..να πεθαινει καποιος??
Εγω παντα ημουν μακαβρια οποτε δεν καταλαβαινω απο τετοια!! Λολ!!
Για fair Tail εεε? Μπαααα..δν το κοβω...θελω ν αεχει τελειωσει κατι για να το δω/διαβασω..αμα τελειωσει 8α το δω!!!! ^_^
Nov 06 2009 16:49
Zoro → Vegetasmate
Καλά, για να έχει ένα χέρι και να τα έβαλε με τον WB, δεν μπορείς να πεις, μαμάει και δέρνει κυριολεκτικά!! :P
Βασικά μην το αστειεύεσαι, να δούμε σοβαρό θάνατο στο One Piece (σε μη flashback!) να χαρούμε όσο κι όσο!! Καιρός είναι!! (η μακαβριότητα της Robin αρχίζει να με επηρεάζει XD)
Χαρά μου, να τα εκατοστήσεις! :congrats: :)
(α btw, αφού το OP ήταν το μόνο από τα μεγάλα shonen που σου άρεσε, consider και το Fairy Tail, μιας και τώρα βγήκε σε anime! Έχουν παρόμοιο ύφος και μοιάζει υποσχόμενο, εγώ γίνομαι όλο και πιο πολύ φαν σιγά σιγά!)
Nov 06 2009 00:49
Vegetasmate → Zoro
Μπαααα, τα αλλα της μανγκα δεν ειναι ετσι..διαβασε το Ludwig Kakumei!!! 16κεφαλαιακια και πολυ γελιο!!!! Και Count Cain που ειναι πιο ψαγμενο....
Ααααα, ωστε αυτο το ρολο βαραει!!! Οκ!!! Το εχω τωρα!!! Δεν θυμομουν καθολου ομως!! Και ελεγα: "Αμαν με αυτον τον Shanks...τι σκατα κανει και ειναι τοσο σουπερ ντουπερ??" Λολ.
Ναι, αρχισε ναμ αρεσει.....τωρα, λεει, που εχει θανατικο...η καλυτερη μου!!! Πλακιτσα!! Οχι νταξει σε ολη την (σοβαρη) μαχη μ αρεσε..και επιτελους μπαινουμε σε μια τροχια!!!! Αντε να δουμε τι θα δουμε!!!
Ευχαριστω πολυ!!! Γινομαι αισιος 21 χρονων!!!! Να με χαιρεστε!!! :)
Nov 06 2009 00:14
Zoro → Vegetasmate
Πάντως το shounen-ai στοιχείο του BND (δλδ η σχέση του παιδεραστή και του παλικαριού) δεν με χάλασε ιδιαίτερα, δεδομένου ότι η σειρά δεν επικεντρωνόταν εκεί... ποιος ξέρει για τα υπόλοιπα της Yuki! :P
Ran? :hmmm: Πάντως μάλλον εννοείς το γεγονός ότι ο Shanks είναι ένας από τους 4 yonkou, δλδ pirate emperors, που είναι πολύ δυνατοί πειρατές που μέχρι και η κυβέρνηση φοβάται! Δυνατότερος από τους 4 θεωρείται ο Whitebeard και όσο για τους άλλους 2 ξέρουμε μόνο το όνομα του ενός (Kaidou) και ότι είχε νικήσει τον Moria παλιά, τπτ δεν γνωρίζουμε περισσότερο, και για τον 4ο! Αυτό το ρόλο παίζει ουσιαστικά ο Shanks! :P
Καλά, είδα σου άρεσε το τελευταίο chapter, άντε επιτέλους να αρχίσεις να ξαναχαίρεσαι την σειρά, Oda at his best!! :D Τα έσπασε και ο παππούλης, άντε να τον δούμε in action!!
ΥΓ: Με βάση το κάτω vm, χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! :hbd: :) Πόσα κλείνουμε;
Nov 06 2009 00:03
Vegetasmate → Kakashinote
Theo-kuuun!!! euxaristo poliiiiii!!! kai esi oti epi88imeis!!!!
<3 <3 <3
Nov 05 2009 21:40
Kakashinote → Vegetasmate
pst kopelia...xronia polla kai apo dw! na ta ekatostiseis!
Nov 05 2009 21:21
Vegetasmate → Zoro
αα το εχεις διαβασει εεε? Νια κ εμενα στην αρχη μου ξυνιζε αλλα μετα το συνιθησα!!! Το angel sanctuary το εχω βαλει κ εγω στο ματι...αλλα δεν εχω αξιωθει ακομη ν ατο διαβασω!!Παντως σ προτεινω και το Count Cain kai to Ludwig Kakumei.Το τελευταιο ειδικα το εχω προτεινει σε πολλους και εχει αρεσει (δηλ. δεν με εχουν παρει μ ετις κλοτσιες!!) και δεν ειναι yaoi ουτε και shoynen-ai.
Καλα πανω στα fanfiction με vegeta/bulma εχω κανει διατριβη!!!! Εχω λιωσει κανονικα!!! Ηταν μια εποχη που δεν εβλεπα ουτε ανιμε ουτε διαβαζα μνγκα! Καθομουν και διαβαζα fanfiction ολη μερα!! Κανονικος εθισμος!!!!!Λολ!! και απο fan arts...εε αρκει ν αδεις το εν αμου αλμπουμακι γαι να παρεις μια γευση!! Και αυτο ειναι μονο η κορυφη του παγοβουνου!! χεχεχχεε
Νια το ξερω οτι ειναι το model του Λουφι...τι ρολο παιζει στην κυβερνηση, σε ran, κτλ, δεν θυμαμαι....
Ου καλα, οσο γιο αυτο ειμαι σιγουρη!! θα τα καψουμε τα προφιλ μας!!! :D
Nov 05 2009 13:04
Zoro → Vegetasmate
Ναι έχω διαβάσει το Boys Next Door της Kaori Yuki και μου άρεσε πολύ, έχω και έτοιμο το Angel Sanctuary και κάποτε (σαν ξεφορτωθώ τα διάφορα shonen που με ενδιαφέρουν :P) θα περάσω και σε αυτό και διάφορα (πιο σύντομα ευτυχώς, τα shonen έχουν άπειρα eps :hot:) seinen! Το μόνο που δεν μου πολυάρεσε από την mangaka ήταν το σχέδιο, το βρήκα λίγο ζαλιστικό και μπερδευτικό :blurah5:, χωρίς να σημαίνει ότι είναι χάλια, απλά μου φάνηκε δύσκολο για το μάτι! :P
Καλά τα fan arts είναι απίθανα, με όσα δεν μας χορταίνει ο mangaka το κάνουν οι fans!!
Δες και μόνο αυτά φάση: [URL="http://i33.tinypic.com/15n5avk.jpg"]1[/URL], [URL="http://i38.tinypic.com/1217uq1.jpg"]2[/URL], [URL="http://i36.tinypic.com/2hwdv2t.jpg"]3[/URL], [URL="http://i36.tinypic.com/wmjalf.jpg"]4[/URL] (διαβάζονται κανονικά, όχι σαν τα manga)... στο κλίμα αυτών που λέγαμε πάλι! XD Veggie-kun is a good boy!
Ο Shanks ουσιαστικά είναι o role model του Luffy, αυτός είναι ο ρόλος του, ένα άτομο που έμπνευσε θαυμασμό στον Luffy και τον έκανε να στοχεύει να γίνει σαν αυτόν, το πρότυπό του (μαζί με τον Roger)! Πάω πολύ ειδικά την σκηνή που ο Luffy δεν λέει τίποτα στον Bellamy και την συμμορία του, που χλεύαζαν αυτόν, Zoro και Nami (αν την θυμάσαι, στην Jaya), γιατί δείχνει πως ο Luffy έγινε σαν αυτόν (τον Shanks) και δεν έχασε το cool του σε ένα μάτσο βλάκες... έδειξε ανωτερότητα!
Glad που το βλέπεις έτσι, γιατί πιθανώς βγουν κι άλλα αρκετά vms απ' αυτά που λέμε! :twisted:
Nov 05 2009 00:02
Vegetasmate
→
Lucy-Nyu
lucy chaaaaaaaaaaaaaan!!!! domo arigato gosaimasuuuuuu gia to tragoudaki!!!!!
^_^
Nov 04 2009 23:04
Vegetasmate → Zoro
Ναι σαν εξαιρεση το πα....Τι να δοκιμασω κ εγω??? Yaoi?? Το δοκιμασα!!! Κια μπορω να πω οτι μ αρεσε..καλα δεν εκαψα και το σουτιεν μου αλλα απο κατι αλλα που εχω διβασει ηταν διασκεδαστικοτατα!!! Παντος αν θες να κανεις μια ρχη (καααααποτε..οποτε ειναι αυτο) θα σου προτεινα ενα shounen-ai για αρχη....Mπορεις να αρχισεις με το count cain που ειναι πιο πολυ horror & gothic & mystery και ιιιιιιιιισα που αγγιζει τα ορια του shounen-ai...μαλιστα μπορει και ναμην το καταλαβεις!!!! Ενα κανονιο shounen-ai που μ αρεσε πολυ ειναι το boys next door και ειναι της ιδιας συγγραφεας μ ετο προηγουμενο.
Ααααα, μην το γελας!!!Ειχα διαβασει κατι γαματα fanfictions με τετοιο θεμα και ειχα πεσει κατω και κυλουσα γυραω γυραω απο τα γελια!!! Αλλα μερικα απο αυτα στεκαν!! Εξαλλου ωρες ωρες ο Veggie ειναι και λιγο σουζα αμα τα παρει η Bulma!!! woman's power baby!!! hehehhehe!
Χμμμμ, οσον αφορα τον Shanks, και μενα μ αρεσει αλλα δεν εχω καταλαβει και καλα τι ρολο βαραει ακριβως......οταν διαβαζα το μανγκα....μετα την Αλαβαστα τα διαβασα ολα μαζι πολυ γρηγορα και ετσι δεν εχω συγκρατησει σημαντικες πληροφοριες....Πχ δεν θυμαμαι τους supernovas, admirals, τι ρολο βαρανε ακριβως κτλ.....
(γιατι να μην το κραταω?? μ αρεσει να συζηταω!!! Εξαλλου μια χαρα ενδιαφερουσα συζητηση κανουμε!!!! :D
Nov 04 2009 22:48
Zoro → Vegetasmate
Ναι κι εγώ άκουσα ότι το πρώτο FMA είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα ότι ένα anime δεν πρέπει να ακολουθεί απαραίτητα το manga για να είναι καλό, κι ας έχει fillers! Θέλω να τα δω και τα 2 πάντως! :)
Απ' αυτό που είπες υποθέτω λοιπόν ότι τα yaoi είναι η η εξαίρεση... νταξ, και αν ποτέ (λέμε τώρα) διαβάσω πάνω από ένα και μου αρέσουν δεν είναι ανάγκη να το μάθουν όλοι... δοκίμασε κι εσύ, μπορεί να κολλήσεις μετά! XD
Ω ναι, φαντάζομαι σκηνικό: "Veggie-kun πήγαινε λίγο στον μανάβη να αγοράσεις λαχανικά! Και λίγο γρήγορα! Βρίσκεται μόνο στην γειτονική πόλη!"
"Τρέχω, Bulma-chan! Αλλά δεν μπορώ να πάω με υπερηχητική ταχύτητα γιατί κινδυνεύω να με δει ο Kakarotto και δεν θα μοιάζω κακός μετά!" XD
Ace is good, but Shanks is better! :P Τον βρίσκω λίγο υπερεκτιμημένο τον πρώτο, χωρίς να μην μου αρέσει κιόλας... ο Shanks πάλι, legend από την αρχή (η σκηνή με το χέρι είναι από τις αγαπημένες μου)! :respect:
(α, και congrats που κρατάς στο πάσο μου με το διάβασμα και γράψιμο μεγάλων vms σε μικρά διαστήματα, δεν είναι για όλους~! Πολλοί βαριούνται! :congrats:)
Nov 04 2009 21:36
Vegetasmate → Zoro
Ωραια λοιπον....οταν κλεισω τα 50φευγα και 8α εχει τελειωσει το berserk στ ασιγουρα θα κατσω να το δω...θα εχω βγει και στην συνταξη..ουυυυυυυυυυ!!1 τελεια!! Κουτι θα μου ρθει!!! Λολ!
Εεε νταξει η αληθεια ειναι οτι το πρωτο FMA δεν ακολουθει το μανγκα και γι αυτο εχει ξυνισει σε πολλους...εγω ομως που δεν το διαβασα μ αρεσε...δε τρελαθηκα αλλα απο κατι αλλα ηταν πολυ καλο! Γνωμη μου βεβαια....
Για yaoi εεε?? Χμμμ, δεν το ηξερα οτι το εκρυβες μεσα σου!!!! :P Οχι, ρε νταξει!!! Τι θα πειραξει αν διαβασεις ενα? Το πολυ πολυ να καουν τα ματια σου!!! Λολ! Απλα επελεξε εν αμικρουλι..κανα one shot απο αυτα με τα λιγα κεφαλαια...
Αμαν!! Γιατι ολοι τα βαζετε με το Vegetaki μου??!!??! Κακοι ανθρωποι...Επιπλεον, φεροταν στην Bulma οπως λες, πριν γινουν ζευγαρι και καμια φορα οταν ηταν μπροστα σε αλλους...δεν ξερεις πως συμπεριφερεται οταν ειναι μονοι τοθυς οποως και δεν ξεριες πως κατεληξαν μαζι σ ετελικη αναλυση!!!! Ειναι εν ααπο τα μεγαλα μυστηρια του DBZ και ενας απο τους λογους που γαι αρκετο καιρο καθομουν σαν υπνοτισμενη και διαβαζα με τα μανιας fanfiction!!!!! Λολ!!
Οσο γαι το comment μ ετον μαζοχισμο......το αφηνω στην φαντασια σου......και εχεις μπολικη απο οτι καταλαβα!!! :P
YΓ. Ευχαριστωωωω!!!! Ηθελα εδω και πολυ καιρο να το κανω αλλα δεν ηξερα ποια εικον ανα πρωτοβαλω!!!!!! Θα κανω κ αλλα οσο γ αυτο να σαι σιγουρος!!!
ΥΓ2. Ξεχασα ν αβαλω στους φειβ μου στο ΟΠ και τον Ace!!! Shame on me!!!
Nov 04 2009 10:55

This status update has reached the maximum number of replies allowed