Jump to content

Community Status Updates

Photo

Vegetasmate → Robin-Chwan

αχαχαχαχχαχαχαααα!!!!! δεν πειραζει! εισαι μικρη εε? τι ταξη πας? απ οτι ειδα σ αρεσει πολυ το ΟΠ! καμια αλλη προτιμηση? γενικα διαβαζεις ή βλεπεις?
Nov 12 2009 22:38
Photo

αχαχαχαχχαχαχαααα!!!!! δεν πειραζει! εισαι μικρη εε? τι ταξη πας? απ οτι ειδα σ αρεσει πολυ το ΟΠ! καμια αλλη προτιμηση? γενικα διαβαζεις ή βλεπεις?
Nov 12 2009 22:30
Photo

Robin-Chwan → Vegetasmate

XD (ναι, οκ δεν μπορω να σκεφτω θεμα για συζητηση. Καταραμενα διαγωνισματα! Με εχουν κανει λιγο...:dazed:)
Nov 12 2009 22:19
Photo

Zoro → Vegetasmate

Ε αφού είναι απόρρητο να σου στείλω και τα δικά μου σε pm να μου το πεις, μιας και λιγάκι πιο προσωπικά! :P Incoming!
Nov 12 2009 22:14
Photo

nothing dear!!! ^_^
Nov 12 2009 22:13
Photo

Robin-Chwan → Vegetasmate

Thnx for the friend rec.:wis:
Nov 12 2009 22:11
Photo

Vegetasmate → Zoro

lol!! Eεεε καλα σ αυτα ειμαι μανουλα!!!! Τα ξεκαρφωτα μνμτα ενοω!! Ααααα, δεν το ξερα!! Τι σπουδαζεις και που?? Αντε!! Σε ποια παρτυ ησουν??Εγω πιο παλια ημουν μελος του ap (καλα, ακομα ειμαι απλα δεν πολυμπαινω πια) μετα ειπα και να γραφτω και στο gr....αφου οι δικοι μου κοιμουνται ορθιοι!!!! Ωωω, ναι θα ντυθω!!!! Ειναι ακρως απορητο...μονο 4 ατομα το ξερουν..αν θες θα σ πω απο πμ....
Nov 12 2009 22:06
Photo

Vegetasmate → Zoro

lol!! Eεεε καλα σ αυτα ειμαι μανουλα!!!! Τα ξεκαρφωτα μνμτα ενοω!! Ααααα, δεν το ξερα!! Τι σπουδαζεις και που?? Αντε!! Σε ποια παρτυ ησουν??Εγω πιο παλια ημουν μελος του ap (καλα, ακομα ειμαι απλα δεν πολυμπαινω πια) μετα ειπα και να γραφτω και στο gr....αφου οι δικοι μου κοιμουνται ορθιοι!!!! Ωωω, ναι θα ντυθω!!!! Ειναι ακρως απορητο...μονο 4 ατομα το ξερουν..αν θες θα σ πω απο πμ....
Nov 12 2009 22:01
Photo

Zoro → Vegetasmate

Ωωω hello there, been a little while! :P Το πιο ξεκάρφωτο μήνυμα που βλέπω τελευταία πάντως, δεν το περίμενα! Την προηγούμενη φορά δεν έτυχε να το συζητήσουμε, αλλά δεν μένω Αθήνα, ενώ σπουδάζω εξωτερικό (όπου είμαι και τώρα), οπότε, αν και έχω βρεθεί σε 2 events του site (σε είχα πετύχει στο ένα κιόλας, αλλά τότε δεν είχαμε ανταλλάξει vms και δεν σύχναζες εδώ στο forum), δεν έχω την ευχέρεια να έρχομαι συχνά εκεί δυστυχώς. :( Μακάρι να τύχει κάποια φορά στο μέλλον αν είναι, λοιπόν! :P Θα ντυθείς κάτι btw; Αν ναι, τι;
Nov 12 2009 21:49
Photo

Vegetasmate → Zoro

kalisperes!!!! 8a pas aurio sto halloween party?
Nov 12 2009 21:35
Photo

Vegetasmate → Lucy-Nyu

eeee nai more.... esena den se voleuei?
Nov 11 2009 23:06
Photo

Lucy-Nyu → Vegetasmate

ααααα οκ!!!!που το κοβεις να βρεθουμε?στο μαγαζι??
Nov 11 2009 16:33
Photo

Vegetasmate → Lucy-Nyu

enoo oti eixame pei oti ego 8a se evafa...gia to cos sou... alla 8elo kai ego vapsimo ara 8elo k ego voi8eia......
Nov 11 2009 16:25
Photo

Lucy-Nyu → Vegetasmate

αχ μπερδευτηκα τι εινεοεις XD!!παντως τιποτα δεν ειναι σιγουρο!
Nov 11 2009 16:12
Photo

Vegetasmate → Lucy-Nyu

ti les vre si!! ego einai n ase vapso to ksexases?? alla 8elo k ego voi8eia sto vapsimo.....
Nov 11 2009 16:09