Jump to content

Community Status Updates

Photo

Black Kaiser → Nighteyes

Κατανοητό. Απλά μια διευκρίνιση, απο πόσα επεισόδια και μετά μπορούμε να γραφουμε χωρίς spoilers ? Εννοώ την επόμενη εβδομάδα θα μπορώ να γράψω πχ ένα σχόλιο για το επεισόδιο της τωρινής ή θα πρέπει να περάσει περισσότερο χρονικό διάστημα ?
Jun 01 2010 10:16
Photo

Black Kaiser → Nighteyes

Ehmmm...μια ερώτηση για να το έχω υπόψην απο εδώ και πέρα. Γιατί ακριβώς έβαλες σε spoilers την άποψη μου για το 32 του Fairy Tail ? Δεν είναι ήδη διαθέσιμο το sub version? Ούτε και κανένα spoiler manga δεν πόσταρα. Πρέπει να περιμένουμε κάποιες μέρες πρώτα και μετά να ποστάρουμε χωρίς spoiler ? :OMG3: Σε ρωτάω αφού στα thread του Naruto & Bleach ποστάρουμε χωρίς spoiler tags ακόμα και αμέσως αφού βγει το episode.
May 31 2010 19:03
Photo

Black Kaiser → Hyuuga_Nikorasu

Ξέχασα να σου δώσω το χαρτί με την στολή του cosplay το Σάββατο. Πες μου μια ώρα και μέρα που θες να συναντηθούμε να στο δώσω. ;)
May 31 2010 17:25
Photo

Black Kaiser → Tenshi

Μην το λες. Οι περισσότεροι θα το μπερδέψουν εμε αυτό : [url]http://www.youtube.com/watch?v=Mso9nEVVIUY#t=0m50s[/url] :P Σοβαρά τώρα, τυπικά είναι spoiler όμως ειναι δύσκολο για καποιον που δεν διαβάζει το αντίστοιχο manga να καταλήξει σε σωστό συμπέρασμα. Εσύ (κατα 99%) το διαβάζεις και γι'αυτό μπορείς να αναγνωρίσεις ποιος/τι είναι.
May 30 2010 05:58
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Καλά πλάκα κάνω και εγώ. Η υγεία πάντα πρώτη και μετά όλα τα άλλα. Άσχετο άλλα μάντεψε ποιος χαρακτήρας του Bleach έχει γενέθλια την ίδια μέρα με τα δικά σου
May 29 2010 15:38
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Χρόνια Πολλα Άννια ! Να χαίρεσαι τα γενέθλια σου, υγεία και ευτυχία σου εύχομαι ! Α και καλό πτυχίο επίσης, το οποίο για τους real ceid-άδες είναι πιο σημαντικό απο τα 2 προηγούμενα :P
May 29 2010 08:48
Photo

Black Kaiser → kelborn3

[QUOTE]Θα προτιμουσες να το διατυπωνα ετσι Οχι ρε συ.Ειναι η μονη κοπελα σε σχεση που κανει πεοθηλασμο και να χωνευει τα διαφορα σωματικα υγρα? [/QUOTE] :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: Δίνεις ρεσιτάλ στο thread του Gantz. Keep going !
May 29 2010 08:44
Photo

Σιγά ρε, μην το σκέφτεσαι. Ευτυχώς ήταν ανοιχτά και μας πήρε τα μέτρα η μοδίστρα. Αν θες να πάμε άλλο πρωί μαζί για να πάρει απο εσένα ή να σου δώσω απλά την εκτύπωση και να πας μόνος σου. Πες μου άμα είναι.
May 26 2010 13:03
Photo

Ok. Στο τέλος τελείωσε το μελάνι αλλά σου έβγαλα μπρος-πίσω και κυρίως την ροζ κάπα που ήταν το σημαντικότερο. Α και το σήμα επίσης, τα αλλα είναι σαν την δική μου. Θα τα πούμε αύριο. ;)
May 25 2010 22:05
Photo

Black Kaiser → KostaZ

[QUOTE=KostaZ;393194]To 272 εννοείς... :ureshii:[/QUOTE] Ουπς, προφανώς :himitsu:
May 25 2010 21:02
Photo

Ναι. Κατα θα συναντηθούμε εκεί στις 12. Σε βολευει αυτή η ώρα? Πολύ καλή επιλογή. Ο Shunshui είναι μακράν ο πιο cool captain του Bleach μαζί με Byakuya( κάτι σου είπα τώρα :p). Πρέπει να το ξεκινήσεις σιγά-σιγά.
May 25 2010 20:46
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Αλήθεια ? Οι "Νίκοι" δεν θα κάνουν ? Γενικά πόσοι θα είμαστε ντυμένοι ? Η Ντίνα θα κάνει τον Yammy. J/k θα κάνει την Hinamori. Θα είμαι ζευγαράκι με την Ντίνα, αν έχουμε κανένα zanpakutou θα την αγκαλιάσω και θα την μαχαιρώσω στο τέλος. :p
May 25 2010 15:11
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Ναι, τελικά κάμφθηκαν οι αντιστάσεις μου και θα συμμετάσχω και εγώ. Θα έχουμε και την ίδια στολή captain Hirako :p Τώρα που το σκέφτομαι μόνο εγώ θα κάνω cosplay απο τα αγόρια ? :sadist:
May 25 2010 14:59
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Βαριέμαι να γράψω λεπτομέρειες. Αν θες δες το εδώ : [URL]http://v.youku.com/v_show/id_XMTc1OTAyNTI0.html[/URL] :p Για να το φορτώσει πιο γρήγορα : Δεξί κλικ -> ΑFP settings και μετά : [SPOILER][IMG]http://img256.imageshack.us/img256/4443/58332811.jpg[/IMG][/SPOILER]
May 25 2010 14:48
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Ε, τι να κάνω. Forum είναι, να μην γράψω την γνώμη μου ? :P
May 25 2010 14:32