Jump to content

Community Status Updates

Photo

Black Kaiser → Tea-chan

Νο problem ! :) Mάλλον τα παράτησαν. Έχω καιρό να ακούσω για release των chapters απο απο τα Volumes, απο το 32 όπως είπες. Μόνο τα weekly chapters βρίσκεις πια. Άμα βρω κάτι θα σου πω. Έριξα μια ματιά στο ju-ni.net και όντως με μια πρώτη ματιά δεν υπάρχει κανένα info ή καν σελίδα για τα manga releases τους. Τουλάχιστον έμαθα και κάτι καλό, μπορεί να πιάσουν το anime του Bleach τώρα που το κάνουν drop οι DB. 8) EDIT : Τo site τους είχε πέσει, σήμερα ξανανέβηκε : [url]http://ju-ni.net/[/url] και ναι όντως έχουν σταματήσει τα tankoubon.
Jun 04 2010 16:48
Photo

Black Kaiser → Tea-chan

Ναι, συνεχίζουν κανονικά. Ta releases τους γίνονται upload για online reading εδώ : [URL]http://www.mangatoshokan.com/series/Bleach[/URL] ενώ για download τα κάνουν host oι MH : [URL]http://mangahelpers.com/s/juni/details/85280[/URL] Αργούν λίγο τα releases τους σε σχέση με Mangastream, sleepyfans etc (συνήθως γίνονται το Σάββατο) αλλά έχουν πάντα την πιο έγκυρη μετάφραση. Είναι οι καλύτεροι απλά είναι πιο αργοί.
Jun 04 2010 16:20
Photo

Black Kaiser → stark-sama

Σίγουρα ο Kisame θα εμπλακεί καποια στιγμή, απλά τώρα δεν τον συμφέρει. Αφενός είναι αρκετά έξυπνος ώστε να αποφύγει την μάχη με 2 jinchuuriki αφετέρου καλά κάνει και περιμένει να δει αν θα καταφέρει ο Naruto να ελέγξει το Kyuubi αφού απο αυτό εξαρτάται όλο το σχέδιο των Akatsuki. Μακάρι πάντως να μην περιμένουμε πολύ.
Jun 03 2010 19:52
Photo

Black Kaiser → kelborn3

[QUOTE]So not true!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] It is, it is. :deadga6:
Jun 03 2010 19:49
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Πως είναι δυνατόν όταν γράφω εγώ να είναι πάντα στις κακές του τότε ? :P Ο διάλογος του Gin με τον Aizen ήταν παραπάνω απο ύποπτος. Ο Gin κάποιον ρόλο θα έχει στην τελική πτώση του Aizen σε καμιά 800αριά chapters που θα τελειώσει η σειρά, δεν μπορεί. Λοιπόν,wish me lucκ. Ετοιμάζομαι να την κάνω για Πανεπ. Καλή μου τύχη και καλή διάθεση του Νικολού.
Jun 03 2010 15:10
Photo

Black Kaiser → stark-sama

Ούτε που το είχα προσέξει. Έλεος, τυφλός I am. :P
Jun 03 2010 14:50
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Έλεος, συνεχώς εκεί το μυαλό σου στα yaoi, αντί να διαβάζεις Υ.Π που γράφουμε αύριο. Ντροπή. :madtodeath: Ευχαριστώ για την καλή τύχη θα την χρειαστώ σε αυτό το μάθημα. Να δούμε αν θα το περάσω αυτήν την φορά.
Jun 03 2010 14:25
Photo

Black Kaiser → Mad_Hatter

Το 80% του thread είναι rants about δήθεν trolling/dragging etc. Δεν υπάρχει λόγος να ποστάρεις πράγματα για την ουσία του chapter ή να συζητήσεις για την πλοκή εκεί, έστω και αν αυτή δεν είναι και τόσο καλή. Δεν πειράζει όμως, το έχω πάρει απόφαση. Ναι, τα τελευταία chapters με τον Aizen αλλά και με τον Gin ήταν πολύ ωραία. Και με το τελευταίο chapter το σκηνικό άλλαξε τελείως και έγινε πιο ενδιαφέρον. Στο επόμενο προβλέπω Hueco Mundo πάλι.
Jun 03 2010 07:49
Photo

Black Kaiser → Mad_Hatter

[QUOTE]Kaiser αργησες σημερα [/QUOTE]Τελευταία αποφεύγω να μπω στο chapter thread του Bleach, γιατί νευριάζω με κάποια πράγματα που διαβάζω εκεί. Aλλά εντάξει, ήσουν άξιος αντικαταστάτης για σήμερα. :P
Jun 02 2010 18:48
Photo

Black Kaiser → veg3ta

Ναι, τέλος τα αυτόνομα επεισοδιάκια. Αυτό το Arc που ξεκινά είναι πολύ καλό, για εμένα το καλύτερο. Θα έχει τρελή δράση, έναν γαμάτο "κακό" χαρακτήρα και αρκετά flashback. :)
Jun 01 2010 22:28
Photo

Black Kaiser → Nekyia

Sure thing :P
Jun 01 2010 19:37
Photo

Black Kaiser → Nighteyes

Μάλιστα, έγινες κατανοητή. Τhanks for explaining it thoroughly. Μια που είπαμε για subforums υπάρχουν σκέψεις προς το παρόν να αποκτήσει το Fairy Tail δικό του ? Έχει γίνει αρκετά διάσημη η σειρά, θεωρείται το 4ο μεγάλο endless shonen μετά τα Bleach, Naruto & OP ή υπάρχουν κάποια κρητήρια τα οποία δεν καλύπτει ?
Jun 01 2010 19:27
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Εχω διαβάσει διάφορα tutorial αλλά ούτε τη μισή σου εμπειρία δεν έχω στο κόψιμο ξύλων. Εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στην φίλη σου λοιπόν. Ναι, αρχιτεκτονική την δίνω ενιαία. Υπολογιστική θα δώσω και εγώ. Γερό κάψιμο το συγκεκριμένο μάθημα.
Jun 01 2010 10:41
Photo

Black Kaiser → Hyuuga_Nikorasu

Ναι, γράφω 2 εξεταστικές (άτυπη + κανονική). Καλά αμα κανονίσουμε για meeting (Κυριακή κατα προτίμηση:congrats: )θα στο δώσω εκεί.
Jun 01 2010 10:23
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Οχι. Οκ. Ναι. Καλά. [SPOILER] ^Αυτό είναι αγένεια :p Για τις στολές δεν έχω κανένα νέο. Λογικά θα μας πει η Ελένη αν υπάρξει τίποτα καινούριο. Τα zanpakutou να δω πως θα φτιάξουμε, captain Hirako. Πως θα σε προδώσω αν δεν μπορώ να κανω illusions ? :hahaha: Κατα τα άλλα διάβασμα. Γράφω Αρχιτεκτονική την Πέμπτη και διαβάζω. Εσύ με τι μάθημα ξεκινάς ? [/SPOILER]
Jun 01 2010 10:21