Community Status Updates
Black Kaiser → DarkElf
Ενδιαφέρον. Είδα λίγο απο το 3ο μάθημα και φαίνεται να είναι καλός στην μετάδοση ότι λέει. Θα δω και σε επόμενα μαθήματα στα πιο δύσκολα.
Αλλά μένω έκπληκτος που στο MIT ξεκινάνε απο τόσο πίσω, με τους πολλαπλασιασμούς μητρώων και μάλιστα στο 3ο μάθημα. Στα πρώτα 2 τι εκάναν ?
PS Αννια, έχεις Messenger ? Αν έχεις στείλε το μου σε pm να σε κάνω add.
Jun 13 2010 19:22
Black Kaiser → Hyuuga_Nikorasu
Ή τον Ευγένιο, τον παλιό προπονητή του ΟΦΗ :P
Ναι, Krang FTW. Αλλά μόλις το άλλαξα και έβαλα τον λεγάμενο. Λες να το ξαναβάλω ?
Jun 10 2010 16:30
Black Kaiser → croco~boy
Ωραίο avatar αλλά δεν είναι τεράστιο spoiler απο την στιγμή που φαίνεται καθαρά ποιος είναι ο χαρακτήρας ?
Jun 10 2010 16:28
Black Kaiser → Hyuuga_Nikorasu
[B]Jellal[/B] είναι το σωστό. Εγώ έκανα λάθος. Απλά τόσους μήνες που διαβάζαμε manga όλοι οι scanlators τον ονόμαζαν Gerard (στην αρχή Jeral) και απο εκεί μου έμεινε. Μέχρι που εμφανίστηκε το όνομα του για πρώτη φορα στην επίσημη αγγλική έκδοση απο την εταιρία Del Rey. Φαίνεται πως ο mangaka τους έδωσε τις αγγλικές μορφές των ονομάτων επομένως αυτές είναι σωστές. To έκαναν update και στο wiki : [url]http://fairytail.wikia.com/wiki/Name_spellings[/url]
Επομένως [B]Jellal.[/B] :)
Jun 10 2010 16:25
Black Kaiser → DarkElf
Ε είσαι απαράδεκτη. Στην ίδια ηλικία είμαστε αποκλείεται να μην τον ξέρεις. Δεν έβλεπες Teenage Mutant Ninja Turtles μικρή ? Όσους ξέρω στην ηλικία μου το έβλεπαν σαν τρελοί. :p
O Αllen απο ποιο manga/anime είναι ?
Jun 10 2010 12:12
Black Kaiser → DarkElf
Οχι, σιγά μην κάνω και συζήτηση. Απλά άλλαξα λίγο την signature μου :p
Jun 10 2010 11:56
Black Kaiser → DarkElf
Αυτό λέω και εγώ. Δεν υπάρχει thread για το manga του Bleach. Στο subforum του Bleach τα sticky threads που υπάρχoyn είναι της γενικής συζήτησης, του latest episode, κανόνων & ερωτήσεων και The Black Hole 2. :p
^Αυτό μου έδωσε μια ιδέα.
Jun 10 2010 11:43
Black Kaiser → DarkElf
Καλά κάνει ο Gin και σταμάτησε να χαμογελάει. Γιατί πολύ απλά ο Aizen δεν έκανε απλά επίδειξη δύναμης αλλά επεδειξη της "φύσης" του. Το ζουμί όλου του chapter είναι σε εκείνες τις σελίδες και στην κουβέντα περί realm of reason. Μακάρι να υπήρχε thread για το manga του Bleach να το συζητήσουμε.
Δηλαδή Ιούλη αντί για μπάνια θα τρέχεις για το project. Πολύ ωραία, σε ζηλεύω :p Άντε καλό κουράγιο. Σκέψου τουλάχιστον πως του χρόνου τέτοια έποχη μπορεί να έχεις και το πτυχίο σου.
Jun 10 2010 11:29
Black Kaiser → Scorpion
Πολύ ωραία η sig σου φίλε Scorpion ! :thumbup:
Δεν ξέρω αν βλέπεις και το anime του FT αλλά τώρα που ξεκίνησε το Tower of Paradise Arc θα δούμε μπόλικο Gerard. Ανυπομονώ, είναι γαμάτος απλά.
Jun 10 2010 11:11
Black Kaiser → DarkElf
Καλά εγώ δεν μπορώ να πω ότι συγκινήθηκα, περισσότερο γέλασα με κάποιες ατάκες του Naruto στην αρχή. Η Mama-Naruto είναι πολύ ωραία χαρακτήρας μέχρι στιγμής αλλά φοβάμαι πως αυτό είναι μόνο επειδή δεν την έχει δείξει πολύ ο Kishimoto. Όταν θα την δείξει σε κανένα gaiden arc ελπίζω να μην την χαλάσει. Μου άρεσε πολύ πάντως που ανοίχθηκε ακόμα μια side-story του παρελθόντος, γιατι δηλαδή πήγαν να την απαγάγουν οι hidden cloud. Ελπίζω να δούμε Minato & Kushina σε flashback σύντομα.
Και το chapter του Bleach ήταν αρκετά καλό. Πιστεύω πως ο Kubo μας πέταξε ένα πολύ σημαντικό πράγμα σε αυτό για την μελλοντική εξέλιξη της πλοκής. Το μοναδικό τελείως lame που βρήκα ήταν το "final getsuga tensho". Ήμαρτον δηλαδή, ανακύκλωση ίδιων επιθέσεων, καμία άλλη δεν μπορούσε να βρει ?
Το διάβασμα καλά πάει. Αύριο δίνω το πρωί. Εσύ πως τα πας με τα projects ?
Jun 10 2010 10:54
Black Kaiser → DarkElf
Ναι, θα έρθω στο meeting. Είναι Κυριακή αν θυμάμαι καλά επομένως θα το δω και σαν διάλλειμα απο το διάβασμα. ;)
Jun 05 2010 18:32
Black Kaiser → DarkElf
[QUOTE]Μια φίλη μου κάθε φορά που δίνει αρχιτεκτονική της έρχεται βαθμός 2 μονάδες κάτω απ'αυτο που'χει γράψει[/QUOTE]
Και σε εμένα το ίδο συμβαίνει. Όσες φορές νομίζω ότι έχω περάσει έπαιρνα πάντα ένα 3.5. Αν δεν με περάσει αυτήν την φορά θα βάλω βόμβα στο γραφείο του.
Καλη επιτυχία με τα project, ελπίζω να μην θέλουν και πάρα πολύ δουλειά.
Jun 05 2010 13:46
Black Kaiser → stark-sama
Η αλήθεια είναι πως ο Kisame έχει κάνει / θα κάνει σοβαρή ζημιά στην πλευρά των "καλών". Οι πληροφορίες είναι μπορεί και το σημαντικότερο πράγμα σε έναν πόλεμο, έτσι ο Madara βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά.
Συμφωνώ στο να δούμε Madara - Kabuto μετά το τέλος αυτού του arc αν και νομίζω θα μας γυρίσει και θα εστιάσει και πάλι στον Sasuke, μιας που έχουμε καιρό να τον δούμε. :uhh:
Jun 05 2010 13:42
Black Kaiser → DarkElf
Τώρα γράφω στις 11 Αρχές Γλωσσών Προγραμματισμού και μετά 14 Γραμμική. Έχω κάποιες μέρες κενό και θα διαβάσω μάθημα της άτυπης αύριο. Εσένα το επόμενο πότε είναι ?
Δυστυχώς ο Νικολός είναι τελείως απρόβλεπτος. Μπορεί να λέω πως έχω γράψει καλά και να μου έρθει κανένα 3.:madtodeath:
Jun 04 2010 19:03
Black Kaiser → DarkElf
Χθές έγραψα σχετικά καλά. Σήμερα Ι messed it up. Nah.
Εσύ πως τα πήγες ? Ελπίζω καλύτερα απο εμένα.
Jun 04 2010 18:48

This status update has reached the maximum number of replies allowed