Jump to content

Community Status Updates

Photo

Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa

H συμμετοχή της Rukia στην ιστορία έγινε πιο αραιή καθαρά λόγω πλοκής. Στο fullbring arc έλειπαν όλοι οι Shinigami ενω τώρα είναι vice captain (100% δίκαια- και πολύ άργησε να την κάνει) και δεν μπορεί να γυρνοβολά με τους Ichigo και co. Θα την δούμε όμως σύντομα με το χάος που επρόκειτο να συμβεί. Βασικά πάλι αστειευόμουν στην όλη φάση με το yuri(and that's the use of the emoticon with the tongue out) αλλά από την απάντηση σου δεν μπορώ να καταλάβω αν σε προσέβαλα στα αλήθεια. Ζητώ συγνώμη αμα έγινε αυτό Ο.ο
Mar 21 2012 22:50
Photo

Εκτός αν το εννοείς ως "Δεν φταίει ο χαρακτήρας αλλά ο mangaka". Αλλα εμείς συζητάμε στα πλαίσια του χαρακτήρα :P
Mar 21 2012 22:39
Photo

Κάτσε αγαπητή μου. Λέμε για τον ίδιο τον Nnoitra, Jiruga, τον ψηλέα με τα μακριά μαλλιά και το νούμερο 5 στη γλώσσα σωστά; Ε αυτός είναι ο ορισμός του μισογύνη. Ο μόνος λόγος που ήθελε να ξεπαστρέψει την Νελ ήταν πως ήταν γυναίκα, Την μισούσε επειδή ήταν ανώτερη του ενώ υπήρχαν και άλλοι άνδρες δυνατότεροι του. Δεν μπορούσε να χωνέψει πως μια γυναίκα ήταν πάνω από έναν άνδρα. Αν δεν είναι μυσογύνης τότε τι είναι; Για τον Kubo δεν έχω προσέξει να είναι σαν τον Kishi .Υπάρχουν τρελές επικούρες γυναίκες στο Bleach: Yoruichi, Unohana, Harribel μέχρι και η Rukia δεν συγκρίνεται με την Sakura που είναι ας πούμε το αντίστοιχο στο Naruto! ButI didn't knew that you wouldn't think that way. But it's always good to be prepared. :P
Mar 21 2012 22:35
Photo

To "oxi" πήγαινε στις διάφορες σκέψεις για lesbian pairing που θα μπορούσε να ακολουθήσει την πρόταση μου (εκείνη με τις fraccion της.) :P Και ο Nnoitra? Αυτός δεν άντεχε να βλέπει μπροστά του γυναίκα και δεν μίλησε παρά μια φορά μόνο στην Harribel. Πως στο καλό υπάρχει τέτοιο crack pairing?
Mar 21 2012 22:12
Photo

[QUOTE]Κάτι ενδείξεις ότι της άρεζε εκεί ένας απ'το hueco mundo έχουν εξαφανιστεί όλες.[/QUOTE] What, when, where and most importantly, [B]who[/B] ? Δεν θυμάμαι να είχε καμία ιδιαίτερη σχέση πέρα από τις 3 fraccionισσες της. Και όχι. :P
Mar 21 2012 20:22
Photo

Hmm...Το ξέρεις πως κάνω πλάκα τόση ώρα με αυτό το θέμα ε; Μου δίνεις σχεδόν την εντύπωση πως το συζητάμε σοβαρά. Ξέρω και εγώ καλά σε πόση εκτίμηση τις έχει τις γυναίκες ο Kishi, δυστυχώς. Αν ξενοκοιτά ο δικός σου μήπως θα έπρεπε να πάρεις μια μεγάλη απόφαση και να τον αφήσεις; Εγώ για την δική μου είμαι σίγουρος πως μου είναι πιστή. Αυτοί οι αλήτες την δέσανε δίχως την θέληση της.
Mar 21 2012 15:24
Photo

My point is ότι ο Kishi είναι "φιλογύνης" με τον δικό του τρόπο. Αν δεν έμοιαζαν οι πατεράδες με τα παιδιά τους, πάντα θα είχαμε μια αμαρτωλή υποψία φωλιασμένη κάπου βαθιά στο perverted εαυτό μας, right? Αnd yeah, yeah. Πάντου υπάρχουν τα κοράκια που περιμένουν ένα λάθος μας για να μας κλέψουν τα ταίρια. We should be always prepared.
Mar 21 2012 15:08
Photo

Ίσα-ίσα! Ο Kishi για εσάς το κάνει αυτό, για τις γυναίκες! Θέλει να δείξει πόσο πιστές είναι οι σύζυγοι στον κόσμο του Naruto. Μην ξεχνάς πως οι αμφιβολίες για ένα παιδί πάντα βαραίνουν τον πατέρα, για την μητέρα είμαστε 100% σίγουροι. Αμέσως να τον κατακρίνεις! :P
Mar 21 2012 14:23
Photo

[QUOTE=Fallen_Angel_Itachi;572277] Πάντως ο Minato είχει πολυυυυυύ δυνατά γονίδια, μπράβο του![/QUOTE] Άκου παρατήρηση :hihi2:
Mar 21 2012 13:08
Photo

Black Kaiser → zennith666

No problema!
Mar 19 2012 20:29
Photo

Black Kaiser → zennith666

Είναι μπλε και ανώτερο από πράσινο. Ωστόσο είναι κατώτερο απο κόκκινο. :P
Mar 19 2012 20:13
Photo

Black Kaiser → °•πίΟu-πίΟu•°™

Τα σπρώχνω με ένα φλίς αρκουδάκι? Το τί σημαίνει φαίνεται καλύτερο από το πως ακούγεται. :rolleyes: Λίγη διπλωματία πάντως δεν βλάπτει ποτέ. Μέχρι φυσικά το σημείο που ξεκινάς να γίνεσαι κορόιδο.
Feb 13 2012 18:55
Photo

Thanks για το rep.
Feb 13 2012 18:36
Photo

Μικρότερο του 3?
Feb 13 2012 18:29
Photo

Black Kaiser → Lord Leon

Σωστός. Αλλά και εσύ έξυπνος είσαι και ξέρεις πως δεν πρόκειται να επηρεάσεις όσους ποστάρουν όπως ποστάρουν :P
Feb 13 2012 14:08