Jump to content

Community Status Updates

Photo

Black Kaiser → Fandom

Χρόνια Πολλά ρε! Πόσο είπαμε πως έγινες τώρα? 7? :p
Jul 05 2012 12:31
  • Fallen_Mpougatsa's Photo
    Fallen_Mpougatsa
    Κακίες...
    Jul 05 2012 12:37
  • Fandom's Photo
    Fandom
    Κάπου εκεί ρε πεταλουδίτσα να σαι καλά . (Θέλω μια ήπειρο ως δώρο)
    Jul 05 2012 14:13
Photo

Black Kaiser → Kenny

Να σου πω, έχω ποστάρει ένα topic για ένα καινούριο παιχνίδι που μπορούμε να παίξουμε στο Play by Post subforum. Μπορείς να το approve μια στιγμή? Αν θέλεις :p
Jun 29 2012 22:56
  • Kenny's Photo
    Kenny
    Ναι, μια στιγμή να το δω πρώτα. Έχω να μπω στο forum από χθες και με περιμένουν εκατό πράγματα.
    Jun 29 2012 22:58
  • Kenny's Photo
    Kenny
    Approved. Κάποια μέρα θα πρέπει να μάθω Risk.
    Jun 29 2012 23:01
Photo

Black Kaiser → Osama Bin Laden

"Οι Γκαστόνε και Φέθρυ είναι συγγενείς εξ αγχιστείας με τον Σκρούτζ"
Jun 28 2012 23:12
  • Osama Bin Laden's Photo
    Osama Bin Laden
    Wait, what? :P
    Jun 29 2012 10:27
  • Osama Bin Laden's Photo
    Osama Bin Laden
    Πες το άλλη μία... Όχι, καν'το δύο.
    Jun 30 2012 11:14
Photo
  • Fandom's Photo
    Fandom
    Γάμησε τα , και τώρα πήρα και άλλο βιβλίο , όχι GoT , άρα θα αργήσω κι άλλο ακόμα :P
    Jun 28 2012 20:37
  • Fandom's Photo
    Fandom
    Το GoT το άρχισα τώρα ενώ το άλλο το περιμένω χρόνια να το τελειώσω . Υπάρχει και μια σειρά προτεραιότητας .
    Jun 28 2012 23:32
  • Fandom's Photo
    Fandom
    thn klhronomia
    Jun 29 2012 10:20
Photo
  • ice_hime's Photo
    ice_hime
    και εμένα η καλύτερη μου ήταν να σου απαντάω.Αν δεν βγαίναμε και οι δυο τόσο νωρίς θα είχε ακόμα πιο πολύ πλάκα :P(είχα βρει και ωραίες φωτο και με τους χαρακτήρες μας )
    Jun 22 2012 18:59
  • ice_hime's Photo
    ice_hime
    Καλά ναι ισχύει ήμασταν οι εύκολοι ψήφοι για τους πρώτους γύρους αλλά και οι πιο ταιριαστοί χαρακτήρες για αυτό το παιχνίδι .Έτοιμο rp βρε παιδί μου.
    Jun 22 2012 19:11
  • ice_hime's Photo
    ice_hime
    Ναι όντως.Ο Varys είναι πιο γλυκούλης από τον Littlefinger βέβαια :x3:
    Jun 22 2012 19:30
Photo

Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa

"Για μια στιγμή με τρόμαξες εκεί, ξέρεις...! "
Jun 20 2012 17:14
    Fallen_Mpougatsa
    Tch, δε ντρέπεσαι!
    Jun 20 2012 17:22
Photo
Photo

Black Kaiser → Hyuuga_Nikorasu

Τι γαμάτο signature.
Jun 17 2012 11:08
  • Hyuuga_Nikorasu's Photo
    Hyuuga_Nikorasu
    thanks! το έφτιαξα από screencap μετά από λίγο photoshop, πωρώθηκα άγρια με Laxus μετά το τελευταίο τσάπτερ FT (κλασσικές imba-σύνες του Μασιμα), αμα θες να σου φτιάξω τίποτα στείλε... και το δικό σου φοβερό... από Song Of Fire and Ice? άλλη πώρωση και αυτή

και κάτι άσχετο, εκ μέρους της Μίλαν, Please send back Pirlo, κάναμε λάθος δεν θελαμε να τον δώσουμε!
    Jun 17 2012 14:30
  • Hyuuga_Nikorasu's Photo
    Hyuuga_Nikorasu
    λογικα θα επιστρεψει ο Ivan πολυ δυνατοτερος... δε νομιζω να μας προετοιμαζει 200 τσαπτερς για αυτον για να χασει σε δυο σελιδες, μπορει το ολο σκηνικο να ειναι κολπο του. Κανεις δεν ξερει με τον Μασιμα...
    Jun 17 2012 23:18
Photo

Black Kaiser → iristella

Έχεις προσέξει ποιό φύλο είναι συνήθως το πιο επικριτικό εναντίων των γυναικών "αμφιβόλου ηθικής"? Η βλακεία είναι unisex.
Jun 16 2012 18:37
  • iristella's Photo
    iristella
    Υπάρχει κάποια στατιστική που το αποδεικνείει? Όχι ότι αμφιβάλλω ότι πολλές γυναίκες σαμποτάρουν το φύλο τους όπως πιστεύω ότι υπάρχουν και πολλοί άντρες που κάνουν το ίδιο με το δικό τους. Απλά δεν ξέρω η αναλογία από που προέκυψε. Εξακολουθώ να πιστεύω όμως ότι η έλλειψη σεβασμού εκδηλώνεται με περισσότερους του ενός τρόπους όπως επίσης ότι ο ορισμός μπορεί να διαφέρει από περίπτωση σε περίπτωση.

Από εκεί και πέρα για να σου απαντήσω , όχι δεν είναι καθόλου κοντά οι άντρες με τις γυναίκες. Δεν το βλέπω αυτό ούτε στην αντιπροσώπευση στην βουλή, ούτε στον επαγγελματικό τομέα ούτε στην κοινωνία γενικότερα. Δεν βρισκόμαστε κοντά από την στιγμή που το πρώτο πράγμα το οποίο καθορίζει μια γυναίκα σε οποιαδήποτε πτυχή της ζωής της είναι το φύλο της. Ακόμη και σήμερα κάποια από τα πιο controversial ζητήματα σχετίζονται με το αν η γυναίκα πρέπει να μπορει να ορίσει το τι θα κάνει η ιδια με το σώμα της. Αυτό εννοώ όταν λέω ότι δεν έχουμε καταφέρει να αποσυνδέσουμε τα δικαιώματά μας από το φύλο μας. Έχουμε άρθρα για γυναίκες ακαδημαικούς και από κάτω τα σχόλια αφορούν το αν είναι όμορφη ή όχι και αν θα την πήδαγαν ή όχι. Λες και είναι υποχρέωση της κάθε γυναίκας να ανταποκρίνεται με την εμφάνισή της στις σεξουαλικές φαντασιώσεις των γύρω της. Και μια εμπορευματοποίηση του γυναικείου σώματος σε όλα τα επίπεδα. Δεν συγκρίνεται αυτό με το μεμονωμένο στερεοτυπο το οποίο είναι μεν κατακριτέο αλλά δεν θίγει τον πυρήνα τον δικαιωμάτων σου. Δεν πάει να πει ότι επειδή η LGBT κοινότητα είναι σε ακόμη χειρότερη μοίρα ότι έχουμε κλείσει τελείως την απόσταση μεταξύ μας. Και πέρα από το ότι η λέξη γυναικόπαιδα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα γιατί επαναλαμβάνω ότι μιλάμε για αμάχους που δεν περιλαμβάνουν ούτε μόνο ενήλικες γυναίκες ούτε μπορείς να βγάλεις τα παιδιά έξω από την εξίσωση, θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι δεν είναι καν κολακευτικό. Από ποιά λογική το να σου λέει ότι δεν μπορείς να προστατεύσεις την χώρα σου με βάση το φυλετικό κριτήριο είναι δείγμα προνομιακής μεταχείρισης και δεν είναι σεξισμός? Και πώς προστατεύονται ακριβώς όταν οι γυναίκες θα είναι η πρώτη ομάδα που θα στοχοποιηθεί σε έναν πόλεμο? Αυτό το ότι σε μια εμπόλεμη σύρραξη μόνο η ανδρική ζωή είναι αυτή που μηδενίζεται είναι ίσως το πιο ανακριβές πράγμα το οποίο έχω διαβάσει.

Αnw έστω και αν δεν είναι ίδιας έκτασης τα προβλήματα δεν θεωρώ ότι το να σωπαίνουμε είναι λύση για τον οποιοδήποτε λόγο. Ούτε θεωρώ ότι δικαιολογείται η οποιαδήποτε διάκριση και προσπάθεια να ταιριάξουμε τους ανθρώπους σε καλούπια.
    Jun 16 2012 19:13
  • iristella's Photo
    iristella
    Kαταλαβαίνω γιατί το βλέπεις έτσι το θέμα του στρατού αλλά οφείλω να σου δώσω και μια άλλη οπτική. Ο στρατός παρουσιάζεται από το κράτος ως η υπέρτατη υποχρέωση του κάθε πολίτη. Οπότε οι str8 άντρες ως οι κατεξοχήν πολίτες έχουν και την υποχρέωση να συμμετάσχουν σε αυτόν. Οι υπόλοιπες κατηγορίες προφανώς ως λιγότερο "πολίτες" μπορούν και να το αποφύγουν. Ουσιαστικά είναι κατάλοιπο από την εποχή που ορισμένες ομάδες δεν λογαριάζονταν ως πολίτες. Το εθελοντικά δεν μου λέει και πολλά to be honest γιατί η πρόθεση πίσω από την διάκριση εξακολουθεί να έχει σεξιστικό χαρακτήρα. Εξάλλου είναι κοινό μυστικό ότι τις γυναίκες στο στράτευμα πολύ βολικά τις ξεχνάνε στις προαγωγές. :P Τέλοσπάντων η όλη ιδέα του στρατού προσωπικά μου προκαλέι μια μικρή αλλεργία.

Kλείνοντας αισθάνομαι την ανάγκη να υπενθυμίσω ότι μια φορά και έναν καιρό είχαμε thread με τίτλο " Η γυναίκα γενικά" στο οποίο έχουν γραφτεί άπειρα μαργαριτάρια κάθε λογής, ότι υπήρχαν άτομα που υποστήριζαν ότι αν μια γυναίκα είναι ντυμένη "προκλητικά" (κατά τα δικά τους κριτήρια) της αξίζει ο βιασμός,ότι μόνο αυτή οφείλει να παίρνει μέτρα αντισύλληψης γιατί ο άντρας δεν διακινδυνεύει την υγεία του κ.ο.κ Πιστεύω ότι για τον οποιοδήποτε άνθρωπο το να ακούει ανάλογα πράγματα προσαρμοσμένα για την δική του ομάδα αλλά και γενικότερα είναι το λιγότερο εξοργιστικό πόσο μάλλον όταν γίνεται συστηματικά. Δεν είναι θέμα υπερευαισθησίας το ότι προσπαθούμε να αντιδρούμε σε τέτοιου είδους συμπεριφορές (στο λέω για να μην μας περάσεις για τρελές που ανοίγουμε ολόκληρες συζητήσεις από το πουθενά) σε μια online κοινότητα και σε κάποια φαινομενικά μη σοβαρά θέματα. :)
    Jun 18 2012 05:35
Photo

Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa

Πολύ ωραίο κείμενο. Μπράβο.
Jun 09 2012 18:16
    Fallen_Mpougatsa
    Ευχαριστώ~! ^^
    Jun 09 2012 21:53
Photo

Black Kaiser → Tsunade-sama

Thanks! Χαίρομαι που σου άρεσε και πάλι το κειμενάκι! :)
Jun 09 2012 14:34
Photo

Black Kaiser → Anelis

Anelis, το αγόρι μπορεί να μην είναι ποτό αλλά είμαι ακόμα σίγουρος πως ήθελα να γράψω "αναδεύτηκε" -το οποίο χρησιμοποιείται και πέρα από την έννοια του ανακατέματος. Αν το αγόρι αναδυόταν από την άμμο δεν θα ήταν αγόρι αλλά σκουλίκι :P
Jun 07 2012 11:15
  • Anelis's Photo
    Anelis
    Fail ρε φίλε.
    Προφανώς τα μπέρδεψα με τόσα κείμενα ταυτόχρονα, πάλι καλά που μου το είπες >_<
    Τα ονόματα του Tadaka φαίνεται ότι δεν είναι τυχαία, αλλά ταιριάζουν με την ιστορία του. Τα δικά σου είναι σαν ξέμπαρκες αναφορές.
    Jun 07 2012 11:25
  • Anelis's Photo
    Anelis
    Ναι βρε κ αυτό σου λέω. Φανερές αναφορές από ASOIAF και fantasy, αλλά επειδή ταιριάζουν με την ιστορία δεν φαίνονται τυχαία. Πχ ο Ξένος Θεός κάνει τρομερή αντιπαράθεση με τον θεό του ξένου. Αξίζει και σα λογοπαίγνιο. Ενώ το να ονομάσεις 3 φαινομενικά άσχετους χαρακτήρες, Σαμγουελ/Τζίλι, φαίνεται σαν απλά μια ξέμπαρκη αναφορά.
    Εν κατακλείδι δηλαδή σου λέω ότι ο Tadaka το έκανε καλύτερα. :P
    Jun 07 2012 11:30
  • Anelis's Photo
    Anelis
    *2 χαρακτήρες, typos galore
    Jun 07 2012 11:30
Photo

Black Kaiser → °•πίΟu-πίΟu•°™

Έλα τώρα, και εγώ εξεταστική έχω και πόσα άλλα άτομα, αλλά θα παίξουμε. Λίγη ώρα ελεύθερη την βρίσκεις. Go for it :P
May 30 2012 13:10
  • °•πίΟu-πίΟu•°™'s Photo
    °•πίΟu-πίΟu•°™
    Οχι fellow troll, θα παιξω, αλλα δεν θα μαλλιοτραβηχτω σε αυτο το παιχνιδι, λεω να το απολαυσω απο τη θεση του θεατη αυτη τη φορα.
    May 31 2012 16:32
Photo

Black Kaiser → DoB

Thanks για την συζήτηση αλλά και για το friend request :)
May 26 2012 21:02
  • DoB's Photo
    DoB
    Κι εγώ ευχαριστώ για τη συζήτηση και το accepted friend request! ;)
    May 26 2012 21:03
  • DoB's Photo
    DoB
    ... *poker face*

Still hasn't get used to the new anime.gr... two months now...
    May 27 2012 13:59
Photo

Black Kaiser → Anelis

I just leave this here, αν και μπορεί να τα έχεις παρει πρέφα όλα αυτά τα lores: http://www.youtube.com/watch?v=EhRv7zHyYR0
May 25 2012 22:13
  • Anelis's Photo
    Anelis
    WHAT!
    Μην τα πετάς έτσι ξεροσφύρι, θα πάθω καμιά συγκοπή από τη χαρά μου!
    Γ-Α-Μ-Α-Ν-Ε!
    Δεν είχα ιδέα, είναι extras από το dvd?
    May 25 2012 22:16
  • Anelis's Photo
    Anelis
    Πριν από λίγο τα τελείωσα όλα.
    Το καλό είναι ότι όλα είναι canon, οπότε εμπλουτίζουν ακόμα περισσότερο τη σειρά.
    May 25 2012 23:01
  • Kalamaris's Photo
    Kalamaris
    Oh my freaking god are these awesome!!!!!
    May 25 2012 23:08