Jump to content

Community Status Updates

Photo

Darthnicolas → psofia

Χαχαχαχα γιατί για να αντιπαθείς τον Lulu σημαίνει πως δεν καταλαβαίνεις πόσο τέλειος ήταν... (Oh,and I'd probably be g@y for Lelouch...)
Jan 18 2009 16:21
Photo

psofia → Darthnicolas

Γιατί είναι ένας gay emo wannabe Kira, που δεν ξέρει τι του γίνεται. Και δεν κατάλαβα!!!! Τι ήταν αυτό το τελευταίο υπονοούμενο? XD
Jan 18 2009 16:11
Photo

Darthnicolas → psofia

Αντιπαθέστατος?Ο Lelouch? Why??? [I]Καταλαβαίνω όμως γιατί δεν μπορείς να αντιληφθείς το μεγαλείο του...[/I]
Jan 17 2009 09:28
Photo

psofia → Darthnicolas

Θεωρητική είμαι, κάτι τέτοιες σκηνές τις θυμάμαι... Α ήσουν και τότε? Δεν το θυμάμαι! (αντίφαση με τα παραπάνω λολ) Τι τον έχεις φάτσα κάρτα τον αντιπαθέστατο τον Lelouch?
Jan 16 2009 18:29
Photo

Darthnicolas → psofia

Αλλά από μνήμη πρώτη...Πως καταφέρνεις και θυμάσαι κάτι τέτοιο..? Εγώ θυμάμαι και ένα πάρτυ που είχα πάει,παίζει να ήταν απόκριες κοντά γιατί ήταν κουστουμαρισμένοι κλπ...Τέσπα,στο επόμενο θα δούμε τι θα γίνει ;p
Jan 16 2009 18:19
Photo

psofia → Darthnicolas

Καλή τύχη και σ'εσένα με την εξεταστική! Ε ρε man, έναμισι χρόνο έχω να σε δω... Κάνε κάτι και εσύ. Θυμάμαι στο πρώτο meeting που καθόμουν με τους 2 φίλους μου σε απόσταση και βλέπαμε το τσούρμο και έρχεσαι εσύ και μας λες "άντε παιδιά πάμε...". :if:
Jan 16 2009 15:59
Photo

Darthnicolas → psofia

Ε να είχα πιάσει δουλεία,και δεν προλάβαινα να μπω ούτε anime.gr :oo: Βέβαια ήρθε ο καιρός να σταματήσω,προτιμώ τη δουλειά του τεμπέλη... Και έχουμε και εξεταστική τέλος του μηνός :/
Jan 16 2009 15:50
Photo

psofia → Darthnicolas

Προσπαθώ να επιβιώσω. Πού έχεις χαθεί εσύ? Γιατί δεν εμφανίζεσαι στα meetings ή σε κανα party, βρε αδερφέ? :Ρ
Jan 16 2009 13:37
Photo

Darthnicolas → psofia

psofia λέει αχαχαχαχαχ Τι λέει βρε ψυχή,τελευταία φορά σε είχα δει self-banned για διαβάσματα...Αφού ζεις ακόμα... ;p
Jan 16 2009 01:17
Photo

psofia → Darthnicolas

Zεις? (_Sophia!!!_ here)
Jan 15 2009 19:48
Photo

Darthnicolas → Yunancy

Αργοπορημένος,αλλά χρόνια πολλά! ;p
Jan 05 2009 18:20
Photo

Yunancy → Darthnicolas

[IMG]http://i62.photobucket.com/albums/h93/neta1957/Art%20of%20all%20kinds%20%20and%20tats/christmas024.gif[/IMG]
Dec 25 2008 12:39
Photo

Yunancy → Darthnicolas

[B]μπααααα,μην το λεσ.....υπαρχουν αγορια σε καποια ανιμε με μεγαλα ματια και κοκαλιαρικα σωματα και κοντουλια που κοκκινιζουν συνεχεια.... ρε συ μισω τα ατομα που ειναι στο στυλ τησ Χινατα χαχα εμενα μου αρεσουν τα ζωηρα ατομα,τα υπερκινητικα^.^οχι τα κομπλεξικα σαν την Χινατα που μολισ βλεπει τον Ναρουτο λυποθυμαει λεσ και ειναι ο Σακησ ο Ρουβασ χαχαχαχα[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thbak1.gif[/IMG] εσενα τι ατομα δεν σου αρεσουν? οχιιιι λο θα μου πεισ...πεθαινει ο πρωταγονιστησ?η πρασσινομαλα?η κοκκινομαλλα με τα κοντ μαλλια?πεσ μου!λολ[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thr-pori.gif[/IMG][/B]
Dec 07 2008 23:09
Photo

Darthnicolas → Yunancy

agoria na kokkinizoun sunexws spania :/ alla k i oli fasi tis hinata dn einai kt anuparkto,opote ntax... dn s lew poioi pe8ainoun,gt einai arketoi...apla des to :D k to telos einai 3eka8aro,apla se ena meros t se afinei ec na apofasiseis...
Dec 07 2008 06:42
Photo

Darthnicolas → Shadowstrike

kkzzzz
Dec 07 2008 06:39