Jump to content

Community Status Updates

Photo

Darthnicolas → Namida

Yep yep τις έχει ^_^ Βέβαια είναι από τις ελάχιστες φορές που οι αγγλικές φωνές είναι τέλειες...But you'll see ;p
Apr 03 2010 01:10
Photo

Namida → Darthnicolas

Γεια χαρά. Μήπως μπορείς να μου πεις αν έχεις την ευρωπαϊκή έκδοση του Resonance of Fate και αν έχει και τις ιαπωνικές φωνές;
Apr 02 2010 21:34
Photo

Darthnicolas → Warchief

Ναι μόνο που η λογική της διαδικασίας είναι να κάνεις κάποιο κανονικό σχόλιο,λέγοντας καλά ή κακά,και όχι να βρίσεις μια σειρά(ούτε όμως και να την αποθεώσεις >_>)
Mar 31 2010 19:52
Photo

Warchief → Darthnicolas

Η δικιά μου κριτική ήταν κακόβουλη.
Mar 31 2010 17:00
Photo

Darthnicolas → Warchief

Σαν κλασσικό fanboy,θα σε παρακαλέσω σχόλια τύπου "έκτρωμα" να τα κρατάς για τον εαυτό σου.Δέχομαι να θεωρείς μία σειρά χάλια,αλλά υπάρχουν και κάποια όρια στην (καλόβουλη) κριτική...
Mar 26 2010 01:58
Photo

Darthnicolas → The Pirate King

Ναι ρε σου λέω όπως αρέσει στον καθένα,π.χ. άλλοι προτιμούν L2 για γραφικά ή κάτι άλλο...Δεν έχει νόημα να προσπαθείς να πείσεις κάποιον άλλο με κριτήριο τα δικά σου γούστα άλλωστε... Εγώ είχα την main Aerie's Peak(έτσι δεν λέγεται?) και είχα και μία pally Anachronos(κάπως έτσι λεγόταν)
Apr 25 2009 19:17
Photo

The Pirate King → Darthnicolas

Gousta einai auta, emena proswpika den mou fainontai toso bareta :D Alitheia se poio server epaizes kai pws legotan o character sou (an thes apantas ofc)?
Apr 25 2009 10:23
Photo

Βλέπεις ότι έρχεσαι στα λόγια μου?Δεν κάνεις skills βάσει της ικανότητας του αντιπάλου σου,αλλά της κλάσης του.Απλά στο L2 τα skills είναι από όλους προς όλους,οπότε είναι λιγότερες επιλογές... Και τα 2 games είναι πιο βαρετά και απ'το θάνατο,end of story :O
Apr 24 2009 23:04
Photo

Me ayti ti logiki tote kamia klassi den xreiazete panw apo 2 skill :P Warrior mono autoshot kai MS kai oi caster 1 basiko spell mono, afou ola ta alla xrisimopoiountai me basi to an paizeis me ranged i melee antipalo. Oi hunter apoteloun exairesi, den xreiazontai kanena :P afinoun ta pet.
Apr 24 2009 16:58
Photo

αναφέρθηκα στα skills που χρησιμοποιούσα πάντα...μετά πάει ανάλογα την περίσταση...αλλά και πάλι,το να μου μιλάς για skills όπως kick που χρησιμοποιούνται μόνο ενάντια συγκεκριμένων classes δεν μου λέει κάτι,με ενδιαφέρει το πόσο πολύπλοκο είναι το βασικό μέρος... Και μην μου πεις ότι θέλει το απίθανο skill για να ξέρεις τι θα κάνεις και που... Σου λέω είναι όπως το βλέπει ο καθένας,εγώ το θεωρώ μονότονο από ένα σημείο και μετά,όπως και το L2...
Apr 24 2009 16:00
Photo

Wx kai min xexname clos/dismantle/gouge!
Apr 24 2009 12:33
Photo

"CS->Hemo->Hemo->Kindey->Hemo->ένα skill που δεν θυμάμαι και κάνει daze->Stealth->πάλι από την αρχή..." gia na min to kanoume wow theory craft to thema tha sou apantisw edw! Kaneis deadly thow? Etsi xyma kai as einai o allos se range? Kick kaneis se kana caster i kathese na fas ta fear/sheep klp? Eviscerate/rupture xrisimopoieis? Shiv? Evasion/sprint/prep/blind/vanish analoga me tin peristasi... episis gia ti katastasei milas? Arena pvp, battlegrounds i duels? Nikas me to rotation pou eipes pio panw paixtes me to idio gear kai idio lvl me esena i dialegeis tous antipalous? Sorry pou rwtaw tosa polla alla mou fainetai adynato na nikiseis kapoion sobaro antipalo me hemo spam mono.
Apr 24 2009 12:15
Photo

Darthnicolas → psofia

;p το ξέρω είμαι κάπως πιο μπλεγμένος...αλλά κάτι θα κάνουμε ;p
Apr 22 2009 03:23
Photo

psofia → Darthnicolas

Κάτσε να τελειώσουμε εγώ και ο Ζορζ με τις Πανελληνίες και μετά έχουμε όσο χρόνο θέλουμε για καφέ. ^^ Αλλά και εσύ λίγο εξαφανισμένος είσαι, βρε παιδί μου...
Apr 20 2009 19:03
Photo

Darthnicolas → psofia

omg ξέρεις τον Ζορζ(aka Dxs)? θέλω να μου τον γνωρίσεις :O
Apr 19 2009 00:37