Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Darthnicolas → Dxs

Επίκαιρη με το game που παίζω(Ar Tonelico 2) Είδες m@n καλυτερεύω και γω σιγά σιγά στο photoshop(αν και δεν θυμάμαι τίποτα από παλιά πειραματίζομαι πιο πολύ οπότε βγάζω διάφορα ωραία ;p)
Απρ 19 2009 00:35
Φωτογραφία

Dxs → Darthnicolas

μεγεια η σιγκυ φαση εχει :Ρ
Απρ 18 2009 23:25
Φωτογραφία

Darthnicolas → DevilMayCry

oh teh hi!do I know ya?
Μάρ 23 2009 00:14
Φωτογραφία

DevilMayCry → Darthnicolas

Gia
Μάρ 11 2009 18:47
Φωτογραφία

Darthnicolas → ayame

χαχα soz,too much internet usage burned my brain cells :O I meant source ;p
Ιαν 30 2009 16:47
Φωτογραφία

ayame → Darthnicolas

sauce?????????/ I didn't get it
Ιαν 30 2009 10:37
Φωτογραφία

Darthnicolas → ayame

Hehe thankies ;p r u subtly asking for sauce?
Ιαν 30 2009 10:13
Φωτογραφία

ayame → Darthnicolas

nice signature!
Ιαν 30 2009 09:30
Φωτογραφία

Darthnicolas → Erisadesu

Όχι ρε συ είναι multi-use,για να βλέπεις διάφορες λειτουργίες,ανάλογα με το τι σε ενδιαφέρει...Απλά σου είπα γενικά τι μπορεί να κάνει,το down/upload είναι για να δείχνει την ταχύτητα που έχεις κάθε στιγμή,imho είναι πολύ χρήσιμο...Αλλά μπορείς να ακούς μόνο μουσική αν θες,απλά πρέπει να το πειράξεις λίγο ή να βρεις κάποιο έτοιμο μόνο για μουσική... Btw,δουλεύει σε συνδυασμό με το Winamp...
Ιαν 22 2009 18:03
Φωτογραφία

Erisadesu → Darthnicolas

λολ να γιατί εγώ νόμιζα ότι ήταν sking για music player αν είναι για downloads και uploads δεν θέλω δεν ξέρω τι να το κάνω.
Ιαν 22 2009 15:47
Φωτογραφία

Darthnicolas → Erisadesu

Τίποτα τίποτα..? Πες μου τι σε έμπλεξε γιατί ψήνομαι να γράψω έκθεση αλλά θα μου φάει ώρα... Το rainmeter είναι αυτό το πρόγραμμα που έδειχνε song/ram/upload-download speeds/hdd space. Αυτό δεν θες? Ε μπες google,πάτα rainmeter και θα το βρεις asap,ένα απλό προγραμματάκι είναι,και μετά αν θες τροποποιήσεις βλέπουμε...
Ιαν 22 2009 14:55
Φωτογραφία

Erisadesu → Darthnicolas

******** ευχαριστώ πολύ αλλά δεν κατάλαβα τίποτα.
Ιαν 22 2009 14:25
Φωτογραφία

Darthnicolas → Erisadesu

Χαχα keep sl00rping... Όταν λες player φαντάζομαι εννοείς το rainmeter,που έχει τη Shana δίπλα... Αυτό είναι ένα προγραμματάκι που κανονικά ήταν πιο απλό και το χουν τροποποιήσει...Το αρχικό μέρος του προγράμματος το βρίσκεις βάζοντας "rainmeter" στο google ;p Τώρα για κάτι αντίστοιχο με αυτό που έχω,θέλει πιο πολύ ψάξιμο.Το συγκεκριμένο skin λέγεται Ayuka-E και εγώ το χα πετύχει σε ένα άλλο forum,εδώ και πολύ καιρό...Αλλά νομίζω αν ψάξεις πάλι στο google θα βρεις άκρη...Πρέπει να είχα και ένα site με μερικά άλλα skins,αλλά το χω σβήσει,αν το ξαναβρω...Ξέρω ξέρω,πάλι βοήθησα πολύ xP
Ιαν 22 2009 09:38
Φωτογραφία

Erisadesu → Darthnicolas

θέλω το ίδιο player με εσένα!!!! πως μπορώ να το βρώ μεγάλε άρχοντα των music players... ps. η απο κάτω μου είναι ΘΕΑ!
Ιαν 21 2009 17:21
Φωτογραφία

psofia → Darthnicolas

ahahahahahahahahahahahahah :hihi2:
Ιαν 18 2009 16:24