Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Darthnicolas → Hellraider
Δεν ξέρω ρε συ κολλάω επειδή ακούω συνέχεια για δυσκολία κλπ...και όπως ανέφερα στο thread δεν είμαι τύπος που επιμένει ενώ ψοφάει συνεχώς...Οπότε δεν θέλω να το πάρω και να πάει στο ράφι μετά από μία μέρα...
Θα δούμε,ούτως ή άλλως επειδή έχει βγει εδώ και καιρό θα μπορέσω λογικά να το πετύχω κάπου μεταχειρισμένο,οπότε αν καταφέρω να δώσω κάνα 25άρι και να το τσιμπήσω καλά θα'ναι...
Σεπ 02 2010 09:36
Hellraider → Darthnicolas
Στα Ninja Gaiden αναφερόμουν...
Το Demon Souls δυστυχώς δεν το έχω παίξει (360 owner) οπότε δε ξέρω.Αν σε βοηθάει είναι το no1 ps3 exclusive game που ζηλεύω :P
Σεπ 01 2010 00:41
Darthnicolas → matassos
Χαχα,έτσι έτσι...Τα σπάει ρε,απλά φοβόμουν μην τραβήξει το βλέμμα κανενός μυγιαγγιχτου xD
Ιούν 23 2010 23:30
matassos → Darthnicolas
σιχαμερο, ξεσιχαμερο πονεσε η κοιλια μου απο τα γελια, thx 4 this epic post (αναφερομαι σε αυτο που εβαλες στο black hole πριν λιγο)
Ιούν 23 2010 21:14
Darthnicolas → DarkElf
Νομίζω ότι το code ενεργοποιείται αφού πεθάνει αυτός που το πήρε,όπως έγινε με τη CC,και τον VV.Και αυτό έγινε όταν τον σκότωσε ο Suzaku,και αν δεις αμέσως μετά τον ακουμπάει η Nunnally και βλέπει τις αναμνήσεις του,όπως είχε γίνει στην 1η season μεταξύ Lelouch και CC,άρα ο Lelouch απέκτησε αναγκαστικά το code.
Για το geass,οι άλλοι 2(CC/Charles) έχασαν το δικό τους επειδή αυτός με τον οποίο είχαν κάνει contract πέθανε.Ο Lulu,αντίθετα,δεν πήρε το code της CC,οπότε το contract μαζί της συνέχισε να ισχύει μαζί με το code του.
Ιούν 13 2010 11:13
DarkElf → Darthnicolas
Αν όντως έπαιρνε το code του δε θα έχανε το geass?(όπως έγινε και με τον ίδιο και τον VV)
Αυτό με τη CC μου το είπε και μια φίλη.Μακάρι να ισχύει.Με την καινούρια ταινία/σειρά δεν ξέρω τι παίζει.:hmmm:
Ιούν 13 2010 10:15
Darthnicolas → DarkElf
Α sorry και από μένα,τώρα το θυμήθηκα...
Για τους λόγους,γενικά αν ψάξεις στο net θα βρεις αρκετούς,αλλά εγώ σου λέω τους δύο βασικούς που συμφωνώ απόλυτα:
1)Ο Lulu όταν σκότωσε τον Charles πήρε το code του,το οποίο είναι ανάλογο με της CC,αν δεις στο επεισόδιο 21,δηλαδή αθανασία.
2)Στο τέλος η CC λέει "Το Geass,η δύναμη των βασιλέων,σε απομονώνει...Αλλά φαντάζομαι πως αυτό είναι λίγο λάθος,ε Lelouch?" και ενώ κοίταγε στον ουρανό,κοιτάει προς το μπροστά μέρος του κάρου.
Έχω ακούσει και διάφορα άλλα,αλλά προσωπικά αυτοί οι λόγοι μου φαίνονται υπεραρκετοί μιας και έχουν βάση ^_^
Ιούν 13 2010 08:51
DarkElf → Darthnicolas
Για το code geass.Είπες στο thread για τα currently watching anime για τον Lelouch και για να μη σπαμάρω σου έγραψα εδώ.(Μάλλον έπρεπε να το ξεκαθαρίσω από την αρχή.Gomen..:nod:)
Ιούν 12 2010 21:56
Darthnicolas → iris 生活 kurosaki
Καλά δεν ξέρω,μπορεί και να μην σου αρέσει,απλά γενικά πολλοί είναι fan του Ouran,επειδή έχει και αρκετή πλάκα κλπ
Ιούν 05 2010 13:16

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται