Jump to content

Community Status Updates

Photo

Radagast → Darthnicolas

Στα narubleapiece επέτρεψέ μου να είμαι. Για τα άλλα το συζητάμε. Και γω για κρυφά διαμάντια ψάχνω απλά πλέον τα βρίσκω ευκολότερα σε παλιότερα αγροτεμάχια that's all.
Nov 02 2010 00:13
Photo

Darthnicolas → Radagast

Καλά μην είσαι τόσο απόλυτος...Εγώ αν δεν δω ένα επεισόδιο ποτέ δεν λέω "αποκλείεται",γιατί υπάρχουν μερικά κρυφά διαμάντια ^_^ Π.χ. το Panty&Stocking το είχα ξεγραμμένο και μόλις είδα το 1ο επεισόδιο κόλλησα!
Nov 01 2010 21:25
Photo

Radagast → Darthnicolas

Εγώ δεν ξεπέφτω τόσο ούτε εμπιστεύομαι εύκολα καινούριες μετριότητες... :P Αν ξεμείνω από gintama δύσκολα θα βρω αντικαταστάτη για to comedy/parody αλλά για το action ίσως στραφώ κάποια στιγμή σε παλιότερα καλά κομμάτια που μάλλον είναι και εγγύηση, όπως το fist of the north star (που πρέπει να είναι όντως κορυφή) ή κάνα space adventure cobra. :) Ή το hikaru no go που μάλλον αξίζει από άποψης αγωνίας και mind games. Tσέκαρε αυτά αν ξέμεινες, μπορεί να κάνω κι εγώ το ίδιο κάποια στιγμή...
Nov 01 2010 18:06
Photo

Darthnicolas → Radagast

Ρε αρχηγέ,και το Gintama μου τελειώνει σιγά σιγά...ωχ...λες να αναγκαστούμε να ξεπέσουμε σε narubleapiece???Μα έχω διαολιστεί ρε.Η τελευταία season ούτε ένα καλό action,εκτός ίσως από το Togainu no chi,το οποίο θέλω να κάτσω να δω...
Nov 01 2010 16:46
Photo

Darthnicolas → Hikari-sama

Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο...Απλά ότι πετύχω όταν surfάρω,το κατεβάζω...Πάντως το [url]http://www.gensokyo.org/[/url] έχει αρκετά απ'όσο θυμάμαι,και νομίζω είναι μόνο non-H.
Oct 20 2010 18:40
Photo

Hikari-sama → Darthnicolas

Ευχαριστώ πολύ, θα το τσεκάρω το Σαββατοκύριακο !! Να σε ρωτήσω, από πού κατεβάζεις Touhou Doujinshi ?
Oct 20 2010 14:34
Photo

Darthnicolas → Hikari-sama

Μπορεί να μην είναι non-H,αλλά είναι softcore,και από τα πιο όμορφα doujin που έχω δει ποτέ μου.[Canaria Mint]Slow Resurrection,γύρω από το couple που ανέφερες στο Touhou thread.Give it a try.
Oct 19 2010 21:17
Photo

johntheo95 → Darthnicolas

Ευχαριστω :)
Oct 10 2010 13:52
Photo

Darthnicolas → johntheo95

Rainmeter λέγεται,και αν το ψάξεις στο Google έχει άπειρα skins.Αυτό που χρησιμοποιώ εγώ λέγεται Ayuka-E,νομίζω το χα βρει στο animesuki αλλά αν βαριέσαι να ψάξεις να ένα πρόχειρο link [url]http://kazasou.wordpress.com/2009/03...ies-rainmeter/[/url] Για την Marisa που έχω στο menu,ορίστε: [IMG]http://www.pooshlmer.com/wakaba/src/1285658610873.png[/IMG]
Oct 10 2010 10:25
Photo

johntheo95 → Darthnicolas

να ρωτησω(μολις ειδα την φοτο που ανεβασες:lovulovu:)η τυπισα κατω δεξια που λεει play now και γενικα anime στιλ τετια για το pc(εφαρμογες κ.α) μηπως ξερεις απο που μπορω να κατεβασω κατι παρομιο ή το ιδιο? Ευχαριστω τελια η φοτο (η τυπισα απο που ειναι??){εχεις και ωραια προγραμματακια:if:αναρωτιεμαι αν εχουν σχεση με anime?:hmmm:} Ευχαριστω και σορρυ για την βραδινη ενοχληση:hot:
Oct 10 2010 00:23
Photo

Darthnicolas → aboumonkey

My thoughts exactly! O 2ος μου σκληρός είναι σχεδόν αποκλειστικά γεμάτος με anime,από τα οποία δεν έχω δει ούτε τα μισά!Έχω αρχίσει να θέλω να τα κρατήσω όλα σε PSP version...Και μικρότερα σε μέγεθος,και φορητά(μείον quality...)
Sep 24 2010 20:47
Photo

aboumonkey → Darthnicolas

Έτσι είναι αφού όσο και να κατεβάζεις πάντα υπάρχει άφθονο πράμα... Και το θέμα είναι, ότι ποτέ δεν επαρκεί ο χρόνος και η θέληση για να δεις/διαβάσεις/ακούσεις ούτε τα μισά από όσα κατεβάζεις, εκτός και αν είσαι καλωδιομένος συνέχεια..
Sep 24 2010 19:09
Photo

Darthnicolas → aboumonkey

Μα ρε συ πραγματικά,το παρατήρησα όταν πήρα έναν 300άρη passport για να μεταφέρω "μερικά" πράγματα...Πέταξα 2-3 games,μερικές ταινίες,μερικά animu,κάμποσα μουσικά άλμπουμ και μερικές φωτό,και γέμισε.Μέσα σε μία περίπου ώρα! Είμαι σίγουρος πλέον ότι και 10TB σκληρός να βγει αύριο,δεν θα αντέξει πολύ...
Sep 24 2010 14:18
Photo

aboumonkey → Darthnicolas

Πόσο δίκιο έχεις... γλυκά και υπέροχα... :angell: 1 tera εσωτερικός, 1 και 1,5 tera εξωτερικούς και έχουν μείνει μόνο 50 giga...:sigh2:
Sep 24 2010 00:55
Photo

Darthnicolas → alxdjo

Όχι patch...Έχει μεταφραστεί κανονικά από μία εταιρία,την Carpe Fulgur.Απλά βάλε english recettear torrent ή download στον γκούγκλη ^_^
Sep 12 2010 18:57